βρε συ φιλε, που ειδες διαμπλοκες και διαμπλεκομενους. απλα εγω ειχα μια ενημερωση απο τον satgeo για το τι πανω κατω εγραφε το πμ που του εστειλε το αφεντικο. και αυτο γιατι τα λεμε συχνα μεσο msn. τι να πουν ολοι οι αλλοι για κατι που δεν ξερουν;;; εξ αλλου το εγραψα και ποιο πανω αλλα ισως δεν το καταλαβες. μην νομιζετε οτι τα αφεντικα μας δινουν αναφορα για το τι κανουν η τι θα κανουν.
παψε λοιπον να βλεπεις παντου, ραδιουργους, ραδιουργειες και διαμπλεκομενους.
φιλικα
ΥΓ:εξ αλλου ποιος σας ειπε οτι το συζητανε ειτε οι διαχειριστες μεταξη τους, ειτε με το μεγαλο αφεντικο θα πρεπει να σας το ανακοινωνουμε. ας ειμαστε και λιγο σοβαροι.
αυτο δεν ειναι υποδειξη μονο για εσενα, αλλα για ολους.
κατι αλλο που εχει πεσει στην αντιληψη μου τον τελευταιο καιρο ειναι μια φαγωμαρα που υπαρχει οταν μεταφερονται καποια ποστ, η στον κουβα η στο θεμα που θα επρεπε να βρησκονται. κυριοι αυτο ειναι για καλο ολων μας, για να μπορουμε να μπαινουμε και να διαβαζουμε αυτα που θελουμε, χωρις να υπαρχουν σφηνα ανουσια ποστ η ποστ που θα επρεπε να βρισκωνται καπου αλλου. και εγω σημερα εκανα ενα ποστ και μεχρι να μπω να κανω ενα ρεφρες στην σελιδα ειχε παει στον κουβα. τι να πω;;; να μουρμουρισω;;; αφου ημουν εκτος θεματος καλως εκανε ο συναδελφος διαχειριστης και το εστειλε εκει.
αν νομιζετε οτι θιγετε ο λογος σας η η σκεψις σας μεταφεροντας την απο τους διαχειριστες εκει που θα ηταν σωστο να ειναι, πεστε το ωστε να κλεισουμε και εμεις τον κουβα, να μην μεταφερουμε και κανενα απο τα ποστα σας, να γινει ενα μπαχαλο και να μας βγαινουν τα ματια ολων να βρουμε να διαβασουμε αυτο που ζηταμε. θα απαλλαξετε ετσι και τα παιδια που εχουν αναλαβει αυτον τον αχαρο ρολο.
Ολο το ''ζουμί'' είναι σε αυτά που γράφει ο Νίκος.
Αυτοί που το ξεκίνησαν ΞΕΡΟΥΝ
Αλλά υπάρχουν και τα pm γιατί αυτοί που ενδιαφέρονται, ναι και καλά για ενημέρωση ,δεν στέλνουν ένα pm στον Στέφανο στον Γιώργο ή στον Μεγάλο να ενημερωθούν ?
'Εχωμε δικαίωμα εμείς οι υπόλοιποι ,έστω και αν γνωρίζουμε, να ανακοινώσουμε κάτι που αφορά άλλο μέλος του Staf.Έλεος πια μην τα ισοπεδώνουμε ΟΛΑ.
Συμφωνώ με τον @Fhillip_Morris σοβαρότητα..... επιτέλους..... μεγάλα παιδιά είμαστε.
Καλημερα σε ολους!!!
Βλεπω οτι ονοματα δεν λεμε ολοι μας τελικα.....αυτο βεβαια ειναι απολυτως λογικο....απλα συνεχεια ακουω αν δεν λεμε τα πραγματα με το ονομα τους, να κραταμε το στομα μας κλειστο!!!
Εγω παντως απαντηση δεν πηρα στην ερωτηση.......γιατι φετος υπαρχουν τοσοι διαχειριστες σε αυτο το φορουμ...καποιος πρεπει να το εχει αποφασισει και να εχει τους λογους στου βεβαια!!
Αυτοι οι λογοι λοιπον ειναι λογικο να τους μαθουμε κι εμεις!!!
Δεν μιλησα ποτε για τις αποχωρησεις γιατι ο καθενας εχει το δικαιωμα να πραξει οπως νομιζει αυτος καλυτερα....τωρα αν θελετε να το εξειδικευσουμε και να μιλησουμε με ονοματα...οκ
Του Στεφανου οι αποχωρηση εμενα μου βρωμαει πολυ....δεν μπορει ενας administrator να αποχωρει και να μιλαει για κλικες και οι υπολοιποι να σφυριζουν αδιαφορα
Φιλε είπα να μην απαντήσω, και να μην το συνεχίσω αλλα υπάρχουν και όρια, γράφτηκα 5 σελίδες με τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, ο Στέφανος έφυγε με την θέληση του όσο για το πόσοι mod θα είναι στο forum αυτό αφορά άλλους, και εν πας περίπτωση εγώ όταν ήμουν απλό μέλος δεν με ένοιαζε για τους πόσους mod έχει εδω μεσα, εσάς γιατί σας νοιάζει τόσο πολύ μα τόσο πολύ? και προς θεού δεν έχω να μοιράσω τίποτα και με κανέναν ΤΈΛΟΣ![]()
το θέμα θα ήθελα να κλειδώσει για λίγο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα , διότι όπως βλέπω κάποιος θα γράψει κάτι παραπάνω , θα απαντήσει κάποιος άλλος και θα γίνει μπάχαλο , αν διαφωνούν οι άλλοι mod ας το ανοίξουν .ανετος.gif