Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 25 of 101 FirstFirst ... 1520232425262730355075 ... LastLast
Results 241 to 250 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Member
    Uploads
    0
    Oχι ρε φιλε μην τρελαινεσαι κιολας, το πιο ευκολο πραγμα ειναι ενας απλος χρηστης μεσω ftp να μπει στον Dreambox και να γραψει καποια στοιχεια.
    Για απλο χρηστη λεμε.
    Που να μπαινεις τωρα στο μενου του Spiderbox,στο μενου λεμε, και να γραφεις μια πορτα και ενα user και ενα password.
    Πολυ δυσκολο.
    Δεν μιλησα για HD καναλια αλλα για HD δεκτη.Και αυτα που παιζει ο Spiderbox HD ,o Dreambox τα παιζει στον υπνο του.
    Μην τοποθετηστε για δεκτες που δεν ξερετε.

2. Advertise Here
    VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1
    Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post
    Oχι ρε φιλε μην τρελαινεσαι κιολας, το πιο ευκολο πραγμα ειναι ενας απλος χρηστης μεσω ftp να μπει στον Dreambox και να γραψει καποια στοιχεια.
    Για απλο χρηστη λεμε.
    Που να μπαινεις τωρα στο μενου του Spiderbox,στο μενου λεμε, και να γραφεις μια πορτα και ενα user και ενα password.
    Πολυ δυσκολο.
    Δεν μιλησα για HD καναλια αλλα για HD δεκτη.Και αυτα που παιζει ο Spiderbox HD ,o Dreambox τα παιζει στον υπνο του.
    Μην τοποθετηστε για δεκτες που δεν ξερετε.
    Ναι βρε έχεις δίκιο. Συμφωνούμε. Τα Dreams δεν παίζουν σε καμία των περιπτώσεων ότι παίζει ο Spider και ειναι ανούσιο να τα συγκρίνουμε.

Βρε συ, πως μπορείς να συγκρίνεις ένα "open" μηχάνημα με BroadCom CPU επάνω με άλλο δέκτη που έχει ALi; Δεν θα μπώ σε διαδικασία να το επεκτείνουμε παραπάνω εδώ γιατί ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ OFF - TOPIC αλλά, θα σου πώ απλά ότι με τα ίδια λεφτά και λίγο λιγότερο, μπορεί να παίξει με Pingulux ή QBOX HD και να τελειώνει η ιστορία. Έτη φωτός μπροστά απο τον Spider αλλά ακόμα πίσω σε οτιδήποτε E2 based (ETXXXX, Dreamboxes κλπ).

Μην κάνουμε αντιπαράθεση εδώ. Δεν λέει. Αν ειναι να το παμε στο ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Member
    Uploads
    0
    Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Ναι βρε έχεις δίκιο. Συμφωνούμε. Τα Dreams δεν παίζουν σε καμία των περιπτώσεων ότι παίζει ο Spider και ειναι ανούσιο να τα συγκρίνουμε.

Βρε συ, πως μπορείς να συγκρίνεις ένα "open" μηχάνημα με BroadCom CPU επάνω με άλλο δέκτη που έχει ALi; Δεν θα μπώ σε διαδικασία να το επεκτείνουμε παραπάνω εδώ γιατί ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ OFF - TOPIC αλλά, θα σου πώ απλά ότι με τα ίδια λεφτά και λίγο λιγότερο, μπορεί να παίξει με Pingulux ή QBOX HD και να τελειώνει η ιστορία. Έτη φωτός μπροστά απο τον Spider αλλά ακόμα πίσω σε οτιδήποτε E2 based (ETXXXX, Dreamboxes κλπ).

Μην κάνουμε αντιπαράθεση εδώ. Δεν λέει. Αν ειναι να το παμε στο ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Απο μονος σου επιβεβαιωνεσαι οτι θες να γραψεις πραγματα και να βγαλεις συμπερασματα,οπως και να διαμορφωσεις γνωμες, χωρις να ξερεις για τι μιλας.
    π.χ. ΑLI chip δεν εχει.
    Κατα δευτερον ειχες γραψει να τον πεταξει και να παρει αλλον εναν DM 500 .Δηλαδη σαν αρχη,πεταμε HD δεκτη για να παρουμε SD .
    Tωρα γραφεις και για Pingulux & QBox που σιγουρα δεν εχεις αλλα υποθετεις οτι επειδη υποστηριζουν Ε2 ειναι και καλυτεροι.Δηλαδη και πρακτικα δουλευουν οπως πρεπει,υποθετεις φανταζομαι ?
    Το οτι ειναι φτηνοτεροι ειναι αλλη μια επιβεβαιωση του παραπανω το οτι δεν ξερεις για τι μιλας.
    Το καλυτερο που αναφερεις ειναι και υποκειμενικο.
    Και αυτο εχει σχεση και με πολλα αλλα και κυριως για το χρονο,τη διαθεση και τις γνωσεις που εχει ο καθενας και θελει να αφιερωσει.
    Τo οpen source που αναφερεις ειναι ωραιο σαν ιδεα αλλα πρεπει να βλεπεται και στην πραξη.
    Το συμπερασμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με Δορυφορικα θελουν να ανοιγουν την TV και να βλεπουν καναλια.
    Δορυφορικα = Τηλεθεαση
    Οχι παλη με δεκτες και πυρηνικες επιστημες.

*Μοd εισαι,εσυ ανοιξες συζητηση περι πεταγματος δεκτων,μετεφερε και τα ποστ αν θες.

Senior Member
    Uploads
    0
    ο spider ειναι ενας δεκτης με πολυ καλη εικονα(sd/hd),απλο μενου,τρεχει τα γωστα απαραιτητα καλουδια(ccccam,newcamd,Nuevo),ευκολ ος στην χρηση με πολυ καλο pvr.
    δεν εχει κολληματα και απ`οσο διαβαζω,ειναι μαζι με τον mvision 300(ιδιο πραγμα ειναι)οτι καλυτερο για καποιον που θελει να ασχοληθει με Linux καταστασεις και να τρεξει σωστα(οσο ειναι δυνατο σε ενα μηLinux δεκτη) cccam χωρις να παιδευτει ιδιαιτερα.
    δηλαδη καλυπτει ανετα εναν μεσο χρηστη,που δεν θελει να μουρλαθει με φακελους και ftp client.
    απο κει `και περα,οντως μπορεις να βρεις λινουξατους hd κατω απο 200 ευρω,αλλα εννοηται κλωνους.
    εαν θελεις λοιπον το κατι παραπανω,το Linux ειναι σαφως μονοδρομος.

VIP Member northener's Avatar
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Επειδή εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα, να σου πω οτι δεν το κατάλαβες καλά όπως μάλλον δεν το είχα καταλάβει και εγώ αρχικά και έκανα τούμπες όταν είδα οτι θα βγεί τέτοιο καναλι.

Το Disney Junior θα μεταδίδεται μέσα απο το Disney Channel απο 1/6, στην πρωινή ζώνη. Είναι προς αντικατάσταση του Playhouse Disney που υπήρχε κάποιο φεγγαρι. Απλά μάλλον οι μάγκες στο Disney Inc, έχουν πιάσει το μήκος κύματος που ακούμε εμείς και τα παιδιά μας και σου λέει τώρα που τελειώνουν τα σχολεία γενικότερα, τι θα κάνουν τα παιδάκια; Θα λιώνουν μπροστά απο μια TV με Disney Channel και Disney Junior.
    Είσαι ωραίος φίλε μου....τουλάχιστον τώρα ξέρω τι να απαντήσω στις κατά ρυπάς ερωτήσεις της μικρής μου.
    Άρα συνεχίζει το θέμα απλά με διαφορετική ονομασία και όλα καλά.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post
    Απο μονος σου επιβεβαιωνεσαι οτι θες να γραψεις πραγματα και να βγαλεις συμπερασματα,οπως και να διαμορφωσεις γνωμες, χωρις να ξερεις για τι μιλας.
    π.χ. ΑLI chip δεν εχει.
    Κατα δευτερον ειχες γραψει να τον πεταξει και να παρει αλλον εναν DM 500 .Δηλαδη σαν αρχη,πεταμε HD δεκτη για να παρουμε SD .
    Tωρα γραφεις και για Pingulux & QBox που σιγουρα δεν εχεις αλλα υποθετεις οτι επειδη υποστηριζουν Ε2 ειναι και καλυτεροι.Δηλαδη και πρακτικα δουλευουν οπως πρεπει,υποθετεις φανταζομαι ?
    Το οτι ειναι φτηνοτεροι ειναι αλλη μια επιβεβαιωση του παραπανω το οτι δεν ξερεις για τι μιλας.
    Το καλυτερο που αναφερεις ειναι και υποκειμενικο.
    Και αυτο εχει σχεση και με πολλα αλλα και κυριως για το χρονο,τη διαθεση και τις γνωσεις που εχει ο καθενας και θελει να αφιερωσει.
    Τo οpen source που αναφερεις ειναι ωραιο σαν ιδεα αλλα πρεπει να βλεπεται και στην πραξη.
    Το συμπερασμα ειναι οτι οι περισσοτεροι που ασχολουνται με Δορυφορικα θελουν να ανοιγουν την TV και να βλεπουν καναλια.
    Δορυφορικα = Τηλεθεαση
    Οχι παλη με δεκτες και πυρηνικες επιστημες.

*Μοd εισαι,εσυ ανοιξες συζητηση περι πεταγματος δεκτων,μετεφερε και τα ποστ αν θες.
    Κατ' αρχήν το "πεταξε τον και πάρε μαϊμού", είναι λόγου χάρη. Ποτέ μου δεν προέτρεψα κανέναν να αγοράσει οτιδήποτε ή να πουλήσει οτιδήποτε. Αντιθέτως όσες φορές χρειάστηκε να δώσω την βοήθεια μου κάπου που μου ζητήθηκε, πάντα μα πάντα προσπαθούσα να μάθω με το εργαλείο που είχα απέναντί μου αντί να παροτρύνω για αγορά άλλου όπου στο κάτω κάτω μπορεί και να έβγαζα. Επιπρόσθετα εγώ το έχω παραδεχτεί ότι έχω συμφέρον απο την πώληση αυθεντικών δεκτών Dreambox και όχι οποιουδήποτε άλλου, καθώς η ομάδα στην οποία ανήκω είναι sponsored από την DMM και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Επίσης, επειδή στα τρυπάκια του αν την έχω εγώ μεγαλύτερη ή όχι δεν έχω λόγο να μπω, θα σου απαντήσω οτι οκ εσύ ξέρεις καλύτερα και δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ με εσένα.

Το συμπέρασμα όμως είναι οτι διακρίνω μια εμπάθεια προς τον δέκτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ένταση απο την πλευρά σου.

Για open source μην μου μιλάς γιατί όπως προανέφερα, δεν μπορείς να γνωρίζεις και δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας απο εμάς.

Τέλος να σου πώ ότι Δορυφορικά (όπως το λες εσύ) δεν είναι τηλεθέαση, είναι χόμπυ. Αν δεν ήταν, τότε κανένας απο εμάς δεν θα ήταν σε αυτό το forum γραμμένος και θα πλήρωνε κάποιον απο εμάς να πάει να του κάνει τις δουλειές που εμείς κάνουμε μόνοι μας.

P.S: Με συγχωρείς για το chipset καθώς έχεις δίκιο λόγω κεκτημένης αντι για STi έγραψα ALi. Μην ξεχνάς ότι ο QBOX έχει το ίδιο ακριβώς CPU και ΝΑΙ είναι πολύ πολύ καλύτερος απο τον Spiderbox και όλα τα παρεμφερολόγια. Κατ εμέ αν δεν έχει linux κάποιος δέκτης, απλά τυγχάνει να είναι ένας ακόμα δέκτης (αυτό ναι, είναι υποκειμενικό).

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

ti na leme tora:

otan o roulitsas eixe E2 image h dream multimedia den eixe ftiaksei tous HD
    otan o roulitsas eixe 500 hd h dream poulouse ton 500+ akomi
    otan o roulitsas eixe emu h dream etrexe akomi ainigma
    otan o roulitsas eixe to dreamup h dreambox den hxan rs232
    otan o roulitsas eixe dreambox h dream multimedia ekane katastathko na ginei etairia

empene rouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Uploads
    1

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    ti na leme tora:

otan o roulitsas eixe E2 image h dream multimedia den eixe ftiaksei tous HD
    otan o roulitsas eixe 500 hd h dream poulouse ton 500+ akomi
    otan o roulitsas eixe emu h dream etrexe akomi ainigma
    otan o roulitsas eixe to dreamup h dreambox den hxan rs232
    otan o roulitsas eixe dreambox h dream multimedia ekane katastathko na ginei etairia

empene rouliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    Δεν "εμπαίνω" καθόλου... :P Δεν μου αρέσουν οι διαπληκτισμοί εμένα (μόνο με εσένα παλια!!! θυμάσαι;)

Για το τελευταίο, μετράει ο Dbox2 για Dreambox; Γιατι αν ναι, τότε μάλλον έχεις δίκιο... :P

Και κάτι ακόμα... θυμάσαι τότε που εσύ (xaniara) κόλλαγες μπρίκια; Ε...εγώ κόλλαγα την Sc8in1 στον 7020 (δεν είχε βγεί ακόμα παραγωγή, αλλά εγώ τον είχα...) :P

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Δεν "εμπαίνω" καθόλου... :P Δεν μου αρέσουν οι διαπληκτισμοί εμένα (μόνο με εσένα παλια!!! θυμάσαι;)

Για το τελευταίο, μετράει ο Dbox2 για Dreambox; Γιατι αν ναι, τότε μάλλον έχεις δίκιο... :P

Και κάτι ακόμα... θυμάσαι τότε που εσύ (xaniara) κόλλαγες μπρίκια; Ε...εγώ κόλλαγα την Sc8in1 στον 7020 (δεν είχε βγεί ακόμα παραγωγή, αλλά εγώ τον είχα...) :P
    Kala afto me ta mprikia mou arese.....mipos otan ego kolaga gramatoshma cpu se dm 7000...esy evlepes tom kai jery sthn tv ...leo mipos?

ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ..ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ, ΘΑ ΣΠΑΩ ΠΑΠΑΡΙΑ......!!! :::...

yg: min viastei kaneis na pi oti tsakonomaste ktlp...o roulis eine filos...kai gnosths ...otan exei bags h multimedia ton pernei tel...xaxaxax

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ..ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ, ΘΑ ΣΠΑΩ ΠΑΠΑΡΙΑ......!!! :::.
    Σπάστο αν μπορείς.......
    Attached Images Attached Images

Advertise Here