Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 34 of 101 FirstFirst ... 92429323334353639445984 ... LastLast
Results 331 to 340 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Παιδιά καλημέρα,μπορώ να δώ τα HD της Nova με bluedragon κάρτα ?

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    4

oyte me gnisia karta den ta blepeis an den einai ston dekti toys

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Quote Originally Posted by konos View Post
    oyte me gnisia karta den ta blepeis an den einai ston dekti toys
    καποιοι βλεπουν με κατι συμπληρωματικα κλειδακια που τα εχουν επτασφραγιστο μυστικο..........

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by PARON View Post
    καποιοι βλεπουν με κατι συμπληρωματικα κλειδακια που τα εχουν επτασφραγιστο μυστικο..........
    και όχι σε όλους τους δέκτες.νομίζω(δεν είμαι από τους τυχερούς) ότι μόνο στα ονειρόκουτα και με βοηθητικά μέσα σε άλλους.

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

aporia giati sta post masd edo bgainei ayto...''
    Re: Αναδημοσίευση " Έκλεισαν δύο server "

\\

aaa ok moy li8ike xaxa..

Uploads
    4

Quote Originally Posted by PARON View Post
    aporia giati sta post masd edo bgainei ayto...''
    Re: Αναδημοσίευση " Έκλεισαν δύο server "
    Διορθώθηκε...

New Member
    Uploads
    0

paidia tha eithela thn boithia sas exw na asxolitho poli kairo me to athima.exo mia gamacard eixai to ollandiko paketo fortomeno edo den jero poso kairo akribos exei stamatish eiparxei kapoio arxeio na xananijei.sorry gia th grafh ayth alla to pliktrologio tha petaxtei apo to parathiro

Uploads
    4

Quote Originally Posted by kostasrodos View Post
    paidia tha eithela thn boithia sas exw na asxolitho poli kairo me to athima.exo mia gamacard eixai to ollandiko paketo fortomeno edo den jero poso kairo akribos exei stamatish eiparxei kapoio arxeio na xananijei.sorry gia th grafh ayth alla to pliktrologio tha petaxtei apo to parathiro
    εδώ
    http://www.satsupreme.com/showthread.php/91081-ΑΡΧΕΙΑ-για-Κάρτες-Δέκτες-«ΧΩΡΙΣ-ΣΧΟΛΙΑ!»
    και δοκίμασε το αρχείο στο πόστ 182 δεν ξέρω αν είναι ενεργό γιατί δεν βλέπω το πακέτο αυτό.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Λοιπόν μου****να και μι ! επειδή βαρέθηκα να βλέπω της μακακιες σάς τόσες μέρες έχω να πω τα εξής!
    Αν ΔΕΝ είχα τα κακαλα όπως λέτε θα έκανα ένα λογαριασμό από μια άλλη IP και θα σας την κάρφωνα από εκεί και δεν θα έλεγα τίποτα έξω! Επειδή όμως βαρέθηκα να βλέπω αυτό το στιλακι μερικών εδώ μέσα που μόλις σας δίνουν αξίωμα την βλέπετε θεοί και αυτό με τις κλίκες, για αυτό των λόγο αποφάσισα να τα κάνω μπάχαλο και να σηκωθώ να φύγω, εμένα δεν μ αρέσει να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια αλλά απ ότι φαίνετε ο φορμουλακιας και οι άλλοι ρίχνετε πολύ γλείψιμο και δεν τους πετανε με τίποτα! Το μόνο κακό ήταν ότι η μπάλα πήρε άλλους και όχι αυτών-αυτούς που έπρεπε….. πάμε παρακάτω….
    mathikoloni σου ζήτησα συγγνώμη και στο ΠΜ, είπες τα δικά σου και ΟΚ δίκιο έχεις στην τελική… και μην αγχώνεσαι δεν θα ξανά χρειαστεί να μιλήσουμε…. Τα σιχαίνεσαι τα δορυφορικά αν μπλέκεις με τέτοια άτομα και τέτοιες καταστάσεις ……. Αλλά μην νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε όλα.. εσύ μπορεί να πήρες με το μέρος σου ‘’τους φίλους σου’’ που τους είχες έτσι κ αλλιώς….. εμένα όμως μου στέλνουν ότι καλά τους έκανες τους ___________ τους άξιζε και άλλα πόσα, έχει και άλλη όψη το νόμισμα….. Δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο αλλά θόλωσα με το παιδάκι! Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν και ήμουν σωστότατος ! φτάνει όμως! Πάντα έλεγα ότι είχα να πω χωρίς να κρύψω κάτι για να μην παρεξηγηθεί κάποιος (έστω και φίλος)!!! Ειλικρινά λυπήθηκα για σένα! Και μην στεναχώριεσε από τα σωστά τα παλικάρια που είχα εδώ μέσα δεν έχασα κανέναν την σάρα και την μάρα έχασα… ΟΚ! ευτυχώς που έχει και κάποια σωστά παλικάρια και κάθετε λίγος κόσμος! Αν δεν ήταν και αυτοί μόνοι σας θα μένατε παλιό σουργελα! (δεν απευθύνομαι σε σένα mathikoloni ξέρουν αυτοί).
    μην με αναγκάσετε να ξανά μπω γιατί τώρα δεν έχω να χάσω κάτι άλλο την επομένη φορά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Μην ξανά δω εξυπνάδες και ειρωνείες, και ντούρο τρέμουν τα πόδια μου ρε συ με την αρνητική που μου έδωσες………. Βλαμμένοι πάνω σε ένα PC θα σαπίσετε!!!
    Ορίστε και η δικαιολογία που ζητάτε για να με πετάξετε έξω!!!!! κάντε το εσείς αφού δεν θέλει να το κάνει ο μεγάλος……… Απλός μην διαγράψετε αυτό πριν περάσει εβδομάδα! Δεν μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξανά μπαίνω και να το ανεβάζω!!!! Δεν θέλω να γεμίσω με 1000 nick όπως οι περισσότερη από εσάς, εγώ έχω μόνο 1 αυτό! (ακόμη)
    Καλά να περνάτε και καλό γλείψιμο !! γλειφτράκια!!!!!!

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Δε κατάλαβα γιατί σε χάλασε η αρνητική που σου έδωσα στο συγκεκριμένο πόστ?
    Γι αυτό έχουμε το αστεράκι.....για να επικροτούμε ή να αποδοκιμάζουμε κάποιο πόστ
    Εγώ απλά αποδοκίμασα το πόστ σου
    Ούτε να τρέμουν τα πόδια σου το έκανα, ούτε να φοβηθείς
    Όπως κι εσύ και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να κατακρίνει ή να επικροτήσει κάποιο πόστ μου
    Μη ξεσπάς σε άλους κάτω από το άγχος της κατάστασης που μόνος σου δημιούργησες
    Ούτε σε ειρωνέυτικα....ούτε σε πρόσβαλα

Advertise Here