Originally Posted by
renaultgr
Λοιπόν μου****να και μι ! επειδή βαρέθηκα να βλέπω της μακακιες σάς τόσες μέρες έχω να πω τα εξής!
Αν ΔΕΝ είχα τα κακαλα όπως λέτε θα έκανα ένα λογαριασμό από μια άλλη IP και θα σας την κάρφωνα από εκεί και δεν θα έλεγα τίποτα έξω! Επειδή όμως βαρέθηκα να βλέπω αυτό το στιλακι μερικών εδώ μέσα που μόλις σας δίνουν αξίωμα την βλέπετε θεοί και αυτό με τις κλίκες, για αυτό των λόγο αποφάσισα να τα κάνω μπάχαλο και να σηκωθώ να φύγω, εμένα δεν μ αρέσει να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια αλλά απ ότι φαίνετε ο φορμουλακιας και οι άλλοι ρίχνετε πολύ γλείψιμο και δεν τους πετανε με τίποτα! Το μόνο κακό ήταν ότι η μπάλα πήρε άλλους και όχι αυτών-αυτούς που έπρεπε….. πάμε παρακάτω….
mathikoloni σου ζήτησα συγγνώμη και στο ΠΜ, είπες τα δικά σου και ΟΚ δίκιο έχεις στην τελική… και μην αγχώνεσαι δεν θα ξανά χρειαστεί να μιλήσουμε…. Τα σιχαίνεσαι τα δορυφορικά αν μπλέκεις με τέτοια άτομα και τέτοιες καταστάσεις ……. Αλλά μην νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε όλα.. εσύ μπορεί να πήρες με το μέρος σου ‘’τους φίλους σου’’ που τους είχες έτσι κ αλλιώς….. εμένα όμως μου στέλνουν ότι καλά τους έκανες τους ___________ τους άξιζε και άλλα πόσα, έχει και άλλη όψη το νόμισμα….. Δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο αλλά θόλωσα με το παιδάκι! Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν και ήμουν σωστότατος ! φτάνει όμως! Πάντα έλεγα ότι είχα να πω χωρίς να κρύψω κάτι για να μην παρεξηγηθεί κάποιος (έστω και φίλος)!!! Ειλικρινά λυπήθηκα για σένα! Και μην στεναχώριεσε από τα σωστά τα παλικάρια που είχα εδώ μέσα δεν έχασα κανέναν την σάρα και την μάρα έχασα… ΟΚ! ευτυχώς που έχει και κάποια σωστά παλικάρια και κάθετε λίγος κόσμος! Αν δεν ήταν και αυτοί μόνοι σας θα μένατε παλιό σουργελα! (δεν απευθύνομαι σε σένα mathikoloni ξέρουν αυτοί).
μην με αναγκάσετε να ξανά μπω γιατί τώρα δεν έχω να χάσω κάτι άλλο την επομένη φορά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Μην ξανά δω εξυπνάδες και ειρωνείες, και ντούρο τρέμουν τα πόδια μου ρε συ με την αρνητική που μου έδωσες………. Βλαμμένοι πάνω σε ένα PC θα σαπίσετε!!!
Ορίστε και η δικαιολογία που ζητάτε για να με πετάξετε έξω!!!!! κάντε το εσείς αφού δεν θέλει να το κάνει ο μεγάλος……… Απλός μην διαγράψετε αυτό πριν περάσει εβδομάδα! Δεν μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξανά μπαίνω και να το ανεβάζω!!!! Δεν θέλω να γεμίσω με 1000 nick όπως οι περισσότερη από εσάς, εγώ έχω μόνο 1 αυτό! (ακόμη)
Καλά να περνάτε και καλό γλείψιμο !! γλειφτράκια!!!!!!