Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 36 of 101 FirstFirst ... 112631343536373841466186 ... LastLast
Results 351 to 360 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    το να εχει καποιος ενα φορουμ, η να ειναι διαχειριστης και σε καποιο αλλο-αλλα φορουμ. δεν ειναι εναντια στους κανονες. αλλα το να εισαι διαχειριστης σε καποιο φορουμ και να στελνεις πμ σε μελη για να ελθουν σε καποιο αλλο, ε δεν το βλεπω να ειναι σωστο.
    Kalispera ,

Kai giati re paidia einai kako na proteinei kapoios mia selida mesa apo ena pm . Den to ekanan public sto site. Pm esteilam . Kai malista eugeniko . An thes . Den mporo na to katalavo. Diladi edo oloi mazeytikame me parthenogenesh. Ego prosopika brika to en logo forum apo pm sto diplano filiko forum. Diladi ego pou eimai kai sta dyo simenei oti eimai roufianos kai oti tha prospathiso na kano to sat ano kato. Eilikrina den to katalaveno. An ta pragramata ksefigan meta einai allo thema.

D.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

.....................................

Senior Member
    Uploads
    4

ρε σεις πρωην μοντερατορες πλακα κανετε !!!!!

εχετε ενα μαγαζι με ρουχα και παει ο υπαλληλος σας και λεει στον αλλον που δοκιμαζει πισω απο την κουρτινα να παει στο απεναντι μαγαζι γιατι ειναι δικο του ή ειναι φιλου του , εσεις τι θα κανατε δεν θα σουταρατε τον υπαλληλο ?

τι παει να πει λιγα pm , ενα pm , 100 pm ?

πλακα κανετε ρε παιδια ?

Senior Member
    Uploads
    4

και για καποιους ουρανοκατεβατους που δεν το κατεχουν το ΑΘΛΗΜΑ

η επισκεψιμοτητα σε μια σελιδα ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΑΝ ΕΣΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ

και μην μου πειτε πως μετρανε επισκεψιμοτητα ( για οσους δεν ξερουν ας κανουν λιγο google alexa)

Member
    Uploads
    0

Πιστεύω ότι το θέμα τράβηξε λίγο πιό μακρυά απόσο έπρεπε.
    Προσωπικά σαν διαχειρηστής που είμαι σε forum (ίσως μερικοί το γνωρίζετε) δέν έχω στείλει pm σε κανένα μέλος του SatSupreme ούτε σε κανένα άλλο forum που συμμετέχω για προσελκύση γιατί το θεωρώ αντιδεοντολογικό και παραβαίνει τους κανόνες που πάνω-κάτω είναι ίδιοι σε όλα τα fora.
    Ουσιαστικά κάνουμε ένα hobby είτε είμαστε διαχειρηστές είτε συντονιστές ή απλά μέλη και δεν θα πρέπει να ανταλάσσονται κουβέντες για χούντες και τέτοια πράγματα τα οποία ανήκουν στο μακρυνό παρελθόν.
    Oπως και να ονομάζεται ο καθένας μας απόψεις ανταλλάσει και προσπαθεί να αποκομίσει η να αποδώσει γνώσεις.
    Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά το θεώρησα αναγκαίο.
    John

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

φιλε μου πολυ καλα κανεις και εκφραζεις τις αποψεις σου και ειναι απολυτως σεβαστες. αλλα ας μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
    ποια ειναι τα περιεργα που συναιβεναν και φθασαμε εδω που φθασαμε;; και που φθασαμε δηλαδη; απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι τα μελη εδω μεσα φοβουνται να ποσταρουν. ειδες πουθενα να μην υπαρχει ελευθερια του λογου; για τα πολλα ατομα που αναφερεις οτι διαγραφηκαν, για πες μου φιλε μου σε νουμερο ποσα ειναι αυτα τα πολλα ατομα, γιατι τα στοιχεια λενε αλλα πραματα. μετρημενα ειναι στα δακτυλα του ενος χεριου.
    για το οτι δεν υπαρχει επισκεψημοτητα και ειμαστε συνεχεια εμεις και εμεις ενα θα σου πω. αν γινει το μπαμ και κλιση ο δρακος η εξαφανισθουν τα αρχεια που υπαρχουν και μεινουν μονο μερικα πριβε. τοτε ελα να μου πεις τι θα γινεται εδω μεσα. στην σειρα θα περιμενεις για να μπεις στο φορουμ, οπως γινοταν επι γατας και τιτα.
    Καλησπερα φιλε μου καθως και σε ολη την υπολοιπη παρεα βεβαια,,και εγω φυσικα δεχομαι το οτι διαφωνεις γιατι ειναι δικαιωμα σου ..το αν ο κοσμος φοβαται να ποσταρι μηπως βρει το ποστ του στο κουβα η δεν το δει καθολου δεν θα προσπαθησω να το αποδειξω,, αφινω τα μελη να το κρινουν,, οπως επισης και το γεγονος των διαγραφων(επι αυτου εχω προσωπικη εμπειρια που ισως εσυ δεν γνωριζεις) μαλιστα μια και ανεφερες την εποχη της γατας και της τιτα ειμουν ενας απο εκεινους που οταν τελειωναν τα αρχεια εγω συνεχιζα να ανεβαζω οσο ειχα και το πληρωσα γιατι κατηγορηθηκα πως δηθεν καιγονταν ετσι τα αρχεια ας μην περιμενουμε λοιπον να τελειωσουν τα αρχεια του δρακου για να ξαναερθει ο κοσμος,,,ειναι λαθος προσεγγιση κατα την γνωμη μου..και μην ξεχνας οτι πλεον δεν ανεβαινουν τετοια αρχεια με βαση τους κανονες του φορουμ...ας ψαξουμε αλλους τροπους να κανουμε τον κοσμο να νοιωσει ανετα και να ερθει αλλιως θα μεινουμε τρεις ...γιατι κιο κουκος μας βαρεθηκε.....Με χαμογελο παντα!!!!!!!

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by polteris View Post
    βρε βρε....καλως τα παιδια!!!

Εισαι λιγο αδικος ομως!! Το ελληνικο section και οχι φορουμ εχει βοηθησει παααρα πολυ κοσμο και το ξερεις!!
    Αυτα που αναφερεις οντος υπαρχουν αλλα σε πολυ μικρο βαθμο!!!
    Μην τα ξεχναμε ολα λογο καποιων μικρων λαθων!!!
    Αλλωστε αυτοι που συμετεχουν ειναι ανθρωποι και κανουν και λαθη!!
    Οσο για την χουντα που λες εισαι εντελως λαθος!!
    Κανεις δεν σου επεβαλε να εισαι εδω με το ζορι!!!
    Δεν εχω καμμια αντιρηση για το οτι το Ελληνικο section εχει βοηθησει πολυ κοσμο κατα το παρελθον!Ομως το γεγονος οτι αυτη την ωρα ειναι μονο 27 μελοι, και πριν μια ωρα 18 εμενα κατι μου λεει αυτο!
    Οταν καποιο μελος κανη την ερωτηση γιατι εγινε το ταδε, και ο mod του απαντα..γιατι ετσι και δεν χρειαζετε να ξερεις ..εσυ πως το αποκαλεις αυτο?
    Ολιγον τι χουντα ετσι?
    Ασφαλως και δεν με κρατα καποιος με το ζορι στο φορουμ,αλλα και το αν δεν σου αρεσει φυγε νομιζης οτι ειναι σωστο?

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by dr_virus View Post
    ρε σεις πρωην μοντερατορες πλακα κανετε !!!!!

εχετε ενα μαγαζι με ρουχα και παει ο υπαλληλος σας και λεει στον αλλον που δοκιμαζει πισω απο την κουρτινα να παει στο απεναντι μαγαζι γιατι ειναι δικο του ή ειναι φιλου του , εσεις τι θα κανατε δεν θα σουταρατε τον υπαλληλο ?

τι παει να πει λιγα pm , ενα pm , 100 pm ?

πλακα κανετε ρε παιδια ?
    Kalimera na po kai ego ena paradeigma

1) Ta monopolia exoun teleiosei ?

2) an pame poly piso otan arxise afto to forum pos egine gnosto ?

3) otan enas gnostos se enimerinei me gia kati den xanamilas ston filo sou kai ton vazeis sto perithorio ?

4) Ta pm den einai prosopika dedomena oi den yparxoun prosopika dedomena se afto to forum-section ?

5) An katalathos pesei stin antilipsi sou kati px ena grama katalathos to anoigois kai diavazeis oti o gitonas sou kanei kati paranomo pas kai ton karfoneis ?

6) Ego gnorizo arketa atoma pou einai diaxeiristes kai se alla forum kai voithane se ola epideis exoun tis gnoseis tous apomononeis ?

7) Diladi na meinoun aftoi pou mono den gnorizoun para mono elaxista ?

8) An o mainframe mporei na elenxei olo to forum me tous ligous pou gnorizoun liga pragmata ti tha ginei me thn grigori kai sosti enimerosei ?

9) Tora den exoume kai polla provlimata giati o Drakos paizei meta pou tha kleisei ti tha ginei ?

10) Diavaste ta post kai ta upload ton atomon pou digrafikan kai diavaste kai afton pou tous roufianepsan kai tha katalavete ti enoo.

Member CYPRUSSATCY's Avatar
    Uploads
    2

Thumbs down Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

φιλε μου πολυ καλα κανεις και εκφραζεις τις αποψεις σου και ειναι απολυτως σεβαστες. αλλα ας μου επιτρεψεις να διαφωνησω.
    ποια ειναι τα περιεργα που συναιβεναν και φθασαμε εδω που φθασαμε;; και που φθασαμε δηλαδη; απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι τα μελη εδω μεσα φοβουνται να ποσταρουν. ειδες πουθενα να μην υπαρχει ελευθερια του λογου; για τα πολλα ατομα που αναφερεις οτι διαγραφηκαν, για πες μου φιλε μου σε νουμερο ποσα ειναι αυτα τα πολλα ατομα, γιατι τα στοιχεια λενε αλλα πραματα. μετρημενα ειναι στα δακτυλα του ενος χεριου.
    για το οτι δεν υπαρχει επισκεψημοτητα και ειμαστε συνεχεια εμεις και εμεις ενα θα σου πω. αν γινει το μπαμ και κλιση ο δρακος η εξαφανισθουν τα αρχεια που υπαρχουν και μεινουν μονο μερικα πριβε. τοτε ελα να μου πεις τι θα γινεται εδω μεσα. στην σειρα θα περιμενεις για να μπεις στο φορουμ, οπως γινοταν επι γατας και τιτα.
    φιλε Fhillip_Morris φαίνεται οτι η δεν μιλάμε ελληνικά η δεν ξέρετε να διαβάζεται , διότι εγώ διαβάζοντας αυτο το ποστ κατάλαβα οτι ο συγκεκριμένος μιλούσε με τον ιδιοκτήτη και μάλιστα τον χρησιμοποιούσε (εν γνωση του δεν ξερω ) και απειλούσε οτι ειμαστε λεει ενα pm πριν την εξοδο , εαν αυτο δεν μας προσβάλλει τοτε τι να πω δεν εχω αλλα λογια και πραγματικά λυπούμε για αυτήν την κατάντια
    ξανά διαβάστε τα ποστ του συγκεκριμένου που θυμίζει άλλες εποχές που δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας .

Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    Λοιπόν μου****να και μι ! επειδή βαρέθηκα να βλέπω της μακακιες σάς τόσες μέρες έχω να πω τα εξής!
    Αν ΔΕΝ είχα τα κακαλα όπως λέτε θα έκανα ένα λογαριασμό από μια άλλη IP και θα σας την κάρφωνα από εκεί και δεν θα έλεγα τίποτα έξω! Επειδή όμως βαρέθηκα να βλέπω αυτό το στιλακι μερικών εδώ μέσα που μόλις σας δίνουν αξίωμα την βλέπετε θεοί και αυτό με τις κλίκες, για αυτό των λόγο αποφάσισα να τα κάνω μπάχαλο και να σηκωθώ να φύγω, εμένα δεν μ αρέσει να βλέπω τέτοια καραγκιοζιλίκια αλλά απ ότι φαίνετε ο φορμουλακιας και οι άλλοι ρίχνετε πολύ γλείψιμο και δεν τους πετανε με τίποτα! Το μόνο κακό ήταν ότι η μπάλα πήρε άλλους και όχι αυτών-αυτούς που έπρεπε….. πάμε παρακάτω….
    mathikoloni σου ζήτησα συγγνώμη και στο ΠΜ, είπες τα δικά σου και ΟΚ δίκιο έχεις στην τελική… και μην αγχώνεσαι δεν θα ξανά χρειαστεί να μιλήσουμε…. Τα σιχαίνεσαι τα δορυφορικά αν μπλέκεις με τέτοια άτομα και τέτοιες καταστάσεις ……. Αλλά μην νομίζεις ότι έχεις δίκιο σε όλα.. εσύ μπορεί να πήρες με το μέρος σου ‘’τους φίλους σου’’ που τους είχες έτσι κ αλλιώς….. εμένα όμως μου στέλνουν ότι καλά τους έκανες τους ___________ τους άξιζε και άλλα πόσα, έχει και άλλη όψη το νόμισμα….. Δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο αλλά θόλωσα με το παιδάκι! Τόσο καιρό εδώ μέσα δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα σε κανέναν και ήμουν σωστότατος ! φτάνει όμως! Πάντα έλεγα ότι είχα να πω χωρίς να κρύψω κάτι για να μην παρεξηγηθεί κάποιος (έστω και φίλος)!!! Ειλικρινά λυπήθηκα για σένα! Και μην στεναχώριεσε από τα σωστά τα παλικάρια που είχα εδώ μέσα δεν έχασα κανέναν την σάρα και την μάρα έχασα… ΟΚ! ευτυχώς που έχει και κάποια σωστά παλικάρια και κάθετε λίγος κόσμος! Αν δεν ήταν και αυτοί μόνοι σας θα μένατε παλιό σουργελα! (δεν απευθύνομαι σε σένα mathikoloni ξέρουν αυτοί).
    μην με αναγκάσετε να ξανά μπω γιατί τώρα δεν έχω να χάσω κάτι άλλο την επομένη φορά θα σας πάρει και θα σας σηκώσει! Μην ξανά δω εξυπνάδες και ειρωνείες, και ντούρο τρέμουν τα πόδια μου ρε συ με την αρνητική που μου έδωσες………. Βλαμμένοι πάνω σε ένα PC θα σαπίσετε!!!
    Ορίστε και η δικαιολογία που ζητάτε για να με πετάξετε έξω!!!!! κάντε το εσείς αφού δεν θέλει να το κάνει ο μεγάλος……… Απλός μην διαγράψετε αυτό πριν περάσει εβδομάδα! Δεν μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να ξανά μπαίνω και να το ανεβάζω!!!! Δεν θέλω να γεμίσω με 1000 nick όπως οι περισσότερη από εσάς, εγώ έχω μόνο 1 αυτό! (ακόμη)
    Καλά να περνάτε και καλό γλείψιμο !! γλειφτράκια!!!!!!
    Quote Originally Posted by renaultgr View Post
    ferarakia προσεχε εισαι ενα ΠΜ υποθεση αλλα σεβομαι και τους αλλους που θα παρει η μπαλα! μονο αυτο σου λεω.........
    δεν ενοχλω κανεναν πρωτον, και 2ον εισαι ο τελευταιος που θα ζητουσα κατι......
    νομιζεις οτι μπενουμε εδω μεσα και να παρουμε κατι? για την πλακα μας μπαινουμε! εχεις την εντυποση οτι με νιαζει το τι λεει ο καθενας? απλος απαντισα για την πλακα μου! και εσυ εισαι ο τελευταιος που θα κρινεις δικο μου ποστ
    δεν θελω να το ξανα γυρισεις αλλα ειναι το τελευταιο μου ποστ που πειραζεις!
    φεραρακια καταλαβες?
    διαβαστε το ξανα

τιγρης περπατητο&#962.gif

Senior Member smeagolgr's Avatar
    Uploads
    0

Ontos sto telos tha meinoun treis kai o koukos kai edo mesa!
    kata kairous polles diamaxes , poles kontres, polloi kavgades!
    exo dei kego dikaia bannarismata kai adika. arketoi to paizan iperano logo dinamis k gnosis!
    kai polloi aploi xristes den milousan kathos prepei alla me dithen eironia eksipnada ktl!
    oso gia ta pm kai tis diafimiseis meso pm.ontos einai prosopika dedomena.se forum eimaste!
    opios thelei diafimizei oti thelei! kai as einai kai admin kai mod se alla 20 forum!
    pio einai to provlima na einai kapios mod sena diethnes forum kai na min mporei na exei k diko tou?
    ta paradigmata oti an eixes magazi me rouxa ktl den m lene kati....kamia sxesi!
    oloi kseroume oti to 70% ton melon edo mesa itan gia na pernei ayto pou thelei kai na fevgei!(dikaioma tous+simfono)
    pleon me tous neous orous den tha mporoun na pernoun ayto pou theloun(pali dikaioma tou forum+simfono)
    opote paei ena megalo pososto ton melon apo edo mesa!
    osoi exoun minei omos kai tha meinoun tha prepei ipeythinoi kai mi na tous kratisoun kai na kratisoun zontano to greek section!

Advertise Here