Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 101 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Results 31 to 40 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    το ερτ hd θα το εχει ?
    san arxei den nomizo stin poria isos na to valoun

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    akousa oti kapia atoma client piasane stin thesaloniki !!!
    Forthnet eixane oi afelois !!
    ta pes ola..

Senior Member
    Uploads
    0

Παιδες κατι μου ειπε ενας φιλος μου δημοσιογραφος, το Goodchannell που δειχνει τα σκυλακια στον Οπαπ θα παρει του χρονου τα δικαιωματα τις Superleague??? Και μου ειπε οτι σε συνεργασια με το conn-x tv θα παιζει στα πρακτορεια του οπαπ μονο, οχι οποιος θελει το βαζει. Επομενως τα πρακτορεια του οπαπ θα δειχνουν live τους αγωνες της superleague και θα γινουν καφετεριοπρακτορεια. Δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρη η πληροφορια αλλα ετσι μου ειπε. Εαν οχι του χρονου μου ειπε του παραχρονου σιγουρα.

VIP Member renaultgr's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by k_palios View Post
    Παιδες κατι μου ειπε ενας φιλος μου δημοσιογραφος, το Goodchannell που δειχνει τα σκυλακια στον Οπαπ θα παρει του χρονου τα δικαιωματα τις Superleague??? Και μου ειπε οτι σε συνεργασια με το conn-x tv θα παιζει στα πρακτορεια του οπαπ μονο, οχι οποιος θελει το βαζει. Επομενως τα πρακτορεια του οπαπ θα δειχνουν live τους αγωνες της superleague και θα γινουν καφετεριοπρακτορεια. Δε ξερω κατα ποσο ειναι εγκυρη η πληροφορια αλλα ετσι μου ειπε. Εαν οχι του χρονου μου ειπε του παραχρονου σιγουρα.
    πως το βλεπεις να μπορει να γινει κατι τετοιο???? οι καφετεριες ειναι 10.000.000 και τα πρακτορια 1.000 τους συμφερει??????

New Member
    Uploads
    0

Ολα γινονται

Contributing Member DOG1's Avatar
    Uploads
    1

den ginetai me tipota ayto den symferei kanenan aythn h lysh skefteiteto kala na deite.oyte mia sto ekatomyrio.

Senior Member
    Uploads
    0

Εμενα ετσι μου ειπανε παιδια, τωρα αμα ειναι μπαρουφες δε γνωριζω, γι' αυτο το ποσταρα και εδω μηπως ξερετε κατι παραπανω γιατι και εμενα πολυ κουφο μου ακουγεται. Τον ξαναρωτησα παντως και μου ειπε οτι η πηγη ειναι εγκυρη. Δε θελω να σας παρω στο λαιμο μου, θα δειξει το μελλον παντως!!! Δεν ειπα οτι θα φυγει η Superleague απο τη nova ρε παιδια!!! Απλα τα πρακτορεια του οπαπ θα δειχνουν μεσω του Goodchannell το ελληνικο πρωταθλημα, και θα μπορουν να το βλεπουν στα πρακτορεια οποιοι θελουν, μπορει να το συνδυασουν με live στοιχημα ποιος ξερει, εγω οτι ακουω λεω....

Senior Member
    Uploads
    0

Οπα γραψτε λαθος, ακουστε τωα που τον ξαναρωτησα τι μου ειπε. Επειδη το συμβολαιο της Νοβα με την κεντρικη διαχειρηση ληγει του χρονου, μετα θα γινει δημοπρασια για τα δικαιωματα, και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου αυτος θα παρει τα δικαιωματα ο οπαπ και μονο, δηλαδη η νοβα δε θα εχει ελληνικο πρωταθλημα. Μονο στα πρακτορεια μου ειπε θα παιζει το καναλι και τα πρακτορεια θα γινουν πρακτορειοκαφετεριες. Οποτε εαν γινει κατι τετοιο καταλαβαινεται τι εχει να γινει. Δε τα βγαζω απο το μυαλο μου, ετσι μου ειπαν, εαν αυτος ο γνωστος μου με δουλευει τοτε δε ξερω....

Contributing Member DOG1's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by k_palios View Post
    Οπα γραψτε λαθος, ακουστε τωα που τον ξαναρωτησα τι μου ειπε. Επειδη το συμβολαιο της Νοβα με την κεντρικη διαχειρηση ληγει του χρονου, μετα θα γινει δημοπρασια για τα δικαιωματα, και απο οτι μου ειπε ο φιλος μου αυτος θα παρει τα δικαιωματα ο οπαπ και μονο, δηλαδη η νοβα δε θα εχει ελληνικο πρωταθλημα. Μονο στα πρακτορεια μου ειπε θα παιζει το καναλι και τα πρακτορεια θα γινουν πρακτορειοκαφετεριες. Οποτε εαν γινει κατι τετοιο καταλαβαινεται τι εχει να γινει. Δε τα βγαζω απο το μυαλο μου, ετσι μου ειπαν, εαν αυτος ο γνωστος μου με δουλευει τοτε δε ξερω....
    ayto poy les file moy den ginetai se kamia xwra toy kosmoy to na se ypoxrewnei na vlepeis to ethniko prwtathlima mono se praktoria kafeteries.poythena ston kosmo.oi diafores platformes tote tha eixan kleisei.twra to na parei ti conxx to podosfairo poly pithanon alla den mporei na apagoreysei na vlepei opoios thelei.opios exei syndromh tha vlepei.ksreis poso tziro exei to olo thema?oi katasthmatarxes ti tha kanoyn?oi niveoi ti tha kanoyn oi epixeirhmaties?mhn akoys radio arvyla.filika panta

Senior Member
    Uploads
    0

Μη νομιζεις οτι και γω δε το σκεφτηκα, και μενα μου φανηκε πολυ περιεργο οταν το ακουσα... Οντως ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να συμβει κατι τετοιο, αλλα εαν το καλοσκεφτεις ο οπαπ θα κανει τρελη μπαζα εαν οντως γινει κατι τετοιο, τα συμφεροντα ειναι τεραστια! Το σεναριο αυτο ειναι οντως πολυ παρατραβηγμενο ρε παιδια αλλα ποτε δε ξερεις τι γινεται, στο Ελλαδισταν ζουμε! Εξ αλλου δε σου απαγορευει κανενας να δεις το ποδοσφαιρο, μπορεις να πας στο γηπεδο! Οντως μπορει να ειναι ραδιο αρβυλα αυτο που λεω αλλα εγω το ποσταρα εδω στο φορουμ για να δω εαν οντως εχει ακουσει καποιος απο εδω μεσα κατι τετοιο! Εχει παντως μια λογικη αυτο το σεναριο, σκεφτειτε ποσα λεφτα θα βγαζει ο οπαπ απο το ολο θεμα, εαν ολα τα πρακτορεια ειναι γεματα, θα ανοιξουν αλλα τοσα, και ολο και καποιο παραπανω στοιχημα θα παιζει ο κοσμος που θα εναι εκει, φαντασου τι λεφτα θα παιζονται. Τι να πω δε ξερω, μπορει οντως να ειναι αρβυλα teleshoping θα το μαθουμε του χρονου

Page 4 of 101 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Advertise Here