Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 84 of 101 FirstFirst ... 3459747982838485868994 ... LastLast
Results 831 to 840 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Junior Member
    Uploads
    0

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

kalispera. gnorizei kaneis sto ollandiko paketo an deixnei kanena kanali ch league? persi eixe to sport1 an thimamai kala alla pleon dn mou anoigei...

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Ξέρει κανείς κάτι για τον PACE HD όταν βγάζει err BE1 και τίποτε άλλο.!!!!(δεν αντιδρά σε reset, σε μενού αριστ.βελάκι+ΟΚ, ουτε στην αποσύνδεση - σύνδεση )
    Γιατί ο αντιπρόσωπος τους εδώ δεν έχει ούτε για δείγμα ,όχι για αντικατάστση,....!!
    όχι τίποτε άλλο να μην χάσω το ντέρμπυ.....Γ@μ@ την ατυχία μου ,και τον είχα για καλό δέκτη.....και μου την έκανε παραμονή ντέρμπυ .!!!!

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

παδιά υπάρχει τίποτα πλέον που να δουλεύει με την κιουρία?! όποιος μπορεί αν βοηθήσει η με π.μ θα το εκτιμούσα... (τα πάντα απο καρτες..δέκτες..Cs με ενδιαφέρουν..)
    Ο μπλέ παίζει ακόμα?

ευχαριστώ!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Ξέρει κανείς κάτι για τον PACE HD όταν βγάζει err BE1 και τίποτε άλλο.!!!!(δεν αντιδρά σε reset, σε μενού αριστ.βελάκι+ΟΚ, ουτε στην αποσύνδεση - σύνδεση )
    Γιατί ο αντιπρόσωπος τους εδώ δεν έχει ούτε για δείγμα ,όχι για αντικατάστση,....!!
    όχι τίποτε άλλο να μην χάσω το ντέρμπυ.....Γ@μ@ την ατυχία μου ,και τον είχα για καλό δέκτη.....και μου την έκανε παραμονή ντέρμπυ .!!!!
    Δεν έχω καμία ιδέα για τον συγκεκριμένο δέκτη, αλλά ξέρω πως η Multichoice Africa σχετίζεται άμεσα με την εδώ nova (κοινές κωδικοποιήσεις, κοινοί δέκτες με άλλες ονομασίες κτλ.).
    Διαβάζοντας λοιπόν στα γρήγορα σε κάποια σχετικά forums, πρόσεξα ότι το err BE1 είναι αρκετά συχνό πρόβλημα που σχετίζεται συνήθως με πρόβλημα στην flash memory του δέκτη.
    Κάποιοι κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα με πατέντα, ορίζοντας στο δέκτη να κάνει software/firmware download/update, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν το δέκτη ή την ελαττωματική μνήμη (αναλόγως με την εγγύηση).
    Παρακάτω σου παραθέτω μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς και τις μεθόδους της πατέντας. Σε καμία περίπτωση δεν σε προτρέπω να κάνεις το ίδιο, γιατί δεν ξέρω καν τι μπορεί να συμβεί με το δέκτη και απλά postάρω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και ενημέρωση, η οποία, παρεμπιπτόντως, μπορεί να είναι και λανθασμένη.
    hxxp://forum.dstv.com/showthread.php?t=8944
    hxxp://forum.dstv.com/showthread.php?t=2622
    hxxp://www.radioland.co.za/be1_error.html
    Όπως και να έχει, σου εύχομαι να βρεις τη λύση άμεσα για να προλάβεις και το πολυαναμενόμενο ντέρμπυ!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Δεν έχω καμία ιδέα για τον συγκεκριμένο δέκτη, αλλά ξέρω πως η Multichoice Africa σχετίζεται άμεσα με την εδώ nova (κοινές κωδικοποιήσεις, κοινοί δέκτες με άλλες ονομασίες κτλ.).
    Διαβάζοντας λοιπόν στα γρήγορα σε κάποια σχετικά forums, πρόσεξα ότι το err BE1 είναι αρκετά συχνό πρόβλημα που σχετίζεται συνήθως με πρόβλημα στην flash memory του δέκτη.
    Κάποιοι κατάφεραν να λύσουν το πρόβλημα με πατέντα, ορίζοντας στο δέκτη να κάνει software/firmware download/update, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να αντικαταστήσουν το δέκτη ή την ελαττωματική μνήμη (αναλόγως με την εγγύηση).
    Παρακάτω σου παραθέτω μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς και τις μεθόδους της πατέντας. Σε καμία περίπτωση δεν σε προτρέπω να κάνεις το ίδιο, γιατί δεν ξέρω καν τι μπορεί να συμβεί με το δέκτη και απλά postάρω για εγκυκλοπαιδικούς λόγους και ενημέρωση, η οποία, παρεμπιπτόντως, μπορεί να είναι και λανθασμένη.

Όπως και να έχει, σου εύχομαι να βρεις τη λύση άμεσα για να προλάβεις και το πολυαναμενόμενο ντέρμπυ!
    Φίλε μου σε ευχαριστώ για την προσπάθεια και το ενδιαφέρον σου.
    Τα έχω κάνει αυτά αλλά δεν έγινε δουλειά,γιατί όταν πάει να κατεβάσει λογισμικό "download error 0x8003001A" που απ ότι διάβασα σημαίνει ότι το Κ@λ@μηχάνημα θέλει
    αντικατάσταση....έλα μου που στον μόνο τεχνικό εδώ ... δεν έχουν στείλει μηχανήματα...τα περιμένει .
    ελπίζω να τα παραλάβει σήμερα .!!!!
    Εγκυκλοπαιδικά ...η πατέντα για τον ds831 είναι / MENU για 5'' μετά πάνω βελάκι μετά κάτω βελάκι και πάλι MENU /

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    έλα μου που στον μόνο τεχνικό εδώ ... δεν έχουν στείλει μηχανήματα...τα περιμένει .
    ελπίζω να τα παραλάβει σήμερα .!!!!
    Μα, αν βεβαιώσει ο τεχνικός τη βλάβη και την αναγκαστική αντικατάσταση, σε συνεννόηση με τα κεντρικά κι εφόσον ο ίδιος δεν έχει διαθέσιμα κομμάτια, λογικά θα μπορείς να προμηθευτείς το νέο δέκτη από οποιοδήποτε υποκατάστημα της forthnet. Αν μάλιστα παράλληλα ζητήσεις από τα κεντρικά άμεση διακοπή της σύνδεσης με δικιά τους υπαιτιότητα (για να μην σου ζητήσουν μετά τέλη επανασύνδεσης) ή μείωση του τιμήματος για όσο διάστημα επιβεβαιωμένα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα που προπληρώνεις, θα δεις πώς θα τρέξουν αμέσως να σε εξυπηρετήσουν με το θέμα του δέκτη.

Αν βέβαια έχουν γίνει πλέον τόσο ανάλγητοι/υπερόπτες (σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα τους παίρνει να κάνουν "ταρζανιές" ελέω του ανταγωνισμού από την ΟΤΕ TV) ή δεν υπάρχει κανένα κομμάτι στη γενικότερη περιφέρειά σου, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Καλή τύχη, όπως και να έχει!

Uploads
    4

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Μα, αν βεβαιώσει ο τεχνικός τη βλάβη και την αναγκαστική αντικατάσταση, σε συνεννόηση με τα κεντρικά κι εφόσον ο ίδιος δεν έχει διαθέσιμα κομμάτια, λογικά θα μπορείς να προμηθευτείς το νέο δέκτη από οποιοδήποτε υποκατάστημα της forthnet. Αν μάλιστα παράλληλα ζητήσεις από τα κεντρικά άμεση διακοπή της σύνδεσης με δικιά τους υπαιτιότητα (για να μην σου ζητήσουν μετά τέλη επανασύνδεσης) ή μείωση του τιμήματος για όσο διάστημα επιβεβαιωμένα δεν μπορείς να παρακολουθήσεις το πρόγραμμα που προπληρώνεις, θα δεις πώς θα τρέξουν αμέσως να σε εξυπηρετήσουν με το θέμα του δέκτη.

Αν βέβαια έχουν γίνει πλέον τόσο ανάλγητοι/υπερόπτες (σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα τους παίρνει να κάνουν "ταρζανιές" ελέω του ανταγωνισμού από την ΟΤΕ TV) ή δεν υπάρχει κανένα κομμάτι στη γενικότερη περιφέρειά σου, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά...

Καλή τύχη, όπως και να έχει!
    Δεν δουλεύουν αυτοί έτσι , εμάς τους μ@κ@κες δουλεύουν.
    Δεν μπορώ "" λέει"" απο forthnet να πάρω τον pace πρέπει από τον τεχνικό τους,αυτός θα μου αλλάξει τον αποκ/τή
    οι της forthnet δεν είναι εξειδικευμένοι/εξουσιοδοτημένοι να το κάνουν αυτό....
    Υπ' 'οψιν ότι έχει βγεί δελτίο αντικατάστασης και το στείλανε στον τεχνικό τους εδώ.......εμ δεν φταίνε αυτοί...εμείς ....και πάλι εμείς.
    Είδες το μονοπώλιο(πόσο ακόμη)και η μπάλα πόσο μ@κ@κες μας κάνει ...και να ήταν και τίποτε σπουδαίο. αλλά αφού μόνο αυτό έχουμε !!!!

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

kairo pou brike ki aytos o drakos na psofisei wre syntekne?????

Uploads
    4

Quote Originally Posted by PARON View Post
    kairo pou brike ki aytos o drakos na psofisei wre syntekne?????
    'Κάθε πράγμα τέλος κάνει' που λένε στο χωριό μου.
    Βρε υπάρχουν και τα δρακουλίνες....αλλά όταν μάθεις τον pace ... δεν τον αλλάζεις με ΤΠΤ

Senior Member manous's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by greeknick View Post
    kalispera. gnorizei kaneis sto ollandiko paketo an deixnei kanena kanali ch league? persi eixe to sport1 an thimamai kala alla pleon dn mou anoigei...
    To NEd 3, κα8ε τριτη & τεταρτη εχει εναν αγωνα με προτιμηση στις ολανδικες ομαδες. Καποια καναλια αν θυμαμαι καλα πρεπει ν' αλλαξαν.

Advertise Here