Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 94 of 101 FirstFirst ... 44698489929394959699 ... LastLast
Results 931 to 940 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Senior Member
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

12130 H dvb - s2 27500 .
    dyskolo blepo servitoros na anoiksei kanali gia 2 ores mono .

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Re: Γεια σας έχω συμβούλιο μου Al Jazeera είναι πως αναζητού

Quote Originally Posted by mous07 View Post
    Γεια σας έχω συμβούλιο μου Al Jazeera full V4 είναι πως αναζητούν καινοτόμες
    cccam 2.2.1
    piso mou se exo satana...kai ego exo ton venizelo ...ton 8es?

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by siafari View Post
    Yparxoun arxeia??
    ta arx.... tou karampala yparxoun auta ne !min pistewete kathe oneiroparmeno pou sas leei oti yparxoun arxia ke idika min dianoithite na agorasete giati tha sas fane ta lamogia to paradaki ,tipota den yparxi ,edo exoun mini se xontremporous 2000-3000 apoulitoi drakoi lete na ypirxan arxia ke na min ta ixan autoi??
    pios tha ta eixe tote gia peste mou!!
    ke go wlepo olo to paketo ke ta HD mazi alla ta R kanalia den pezoun !!!
    ....distixos afth h APOLUTH siguria 8a mas faei....h mallon mas efage emas tous ellhnes,....exoun oi emporoi exoun oi alloi ...e ke?? oi emporoi konomane konomisan alla pernun kai to analogo risko.me to stock ..kai allote konomane apo mia karta ton 5 euro 100 euro kai allote xanun ,,,etsi eine....as prosexan ...afto den exi na kani me to an uparxoun arxeia ...aloste np arxeia fkiagmena gia <<idikous skopous>> eine efikta na ginun ..kai eine efikto oute na klinun afou 8eoritika den uparxoun...
    osa afora ta R ch pou den pezoun ...yparxei kai to </cannot-decode-services> kai den pernane pote .

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Re:ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by mous07 View Post
    Γεια σας έχω συμβούλιο μου Al Jazeera full V4 είναι πως αναζητούν καινοτόμες
    cccam 2.2.1

Το μετέφερα εδώ.
    Ο άνθρωπος ξεκαθάρα μιλάει όπως ακριβώς οι πολιτικοί μας..

VIP Member northener's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by northener View Post
    den katalava tipota milame ....ti symvoulia kai al jazeera....:)

Den mou lete re paidia ,ton agwna ton 3d thn Tetarth tha ton doume mesw servitorou?
    Xerei kaneis?

Xerei kaneis syxnothta apo to neo ayto 3d kanali ths kyrias?Einai sthn thesh 250 ston hd 831
    Τελικά έκατσα να το δώ το 3d πιλοτικό πρόγραμμα της κυρίας,αλλά είδα μία οθόνη χωρισμένη στα 2 και τίποτα παραπάνω.
    Βάζω την τηλεόραση σε 3d Μode (Samsung) και το μόνο που κατάφερα ήταν να "θολώσει" η εικόνα αλλά να παραμένει χωρισμένη στα 2.
    Έβαλα τα γυαλιά "καθάρισε" η εικόνα αλλά παραμένοντας χωρισμένη στα 2.
    Έτσι δεν άντεξα τελικά και πήρα αργότερα τηλέφωνο στην nov@ να τους πώ πως αυτό που παρακολούθησα δεν μου άρεσε και πως δεν νομίζω πως αυτό είναι 3d μετάδοση κτλ.
    και μου απάντησε ο τεχνικός πως "ναί έχετε δίκιο,εγινε ένα λάθος από μέρους μας,δεν ενημερώσαμε τους συνδρομιτές μας πως για να γίνει η εικόνα μία και να είναι 3d πρέπει να μπείτε στο menu του 3d της τηλεόρασης σας (εάν έχει μου είπε) και να διαλέξετε μία επιλογή left-right ώστε να γίνει μία η εικόνα και να μπορέσει η τηλεόραση σας να το μετατρέψει σε 3d (εάν έχει αυτήν την δυνατότητα επίσης μου είπε).

Το θέμα είναι πως αυτά τα έμαθα όταν είχε τελειώσει η μετάδοση και δεν μπόρεσα να τα τεστάρω.

Αφήνω τα σχόλια στον λαό..

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Τελικά έκατσα να το δώ το 3d πιλοτικό πρόγραμμα της κυρίας,αλλά είδα μία οθόνη χωρισμένη στα 2 και τίποτα παραπάνω.
    Βάζω την τηλεόραση σε 3d Μode (Samsung) και το μόνο που κατάφερα ήταν να "θολώσει" η εικόνα αλλά να παραμένει χωρισμένη στα 2.
    Έβαλα τα γυαλιά "καθάρισε" η εικόνα αλλά παραμένοντας χωρισμένη στα 2.
    Έτσι δεν άντεξα τελικά και πήρα αργότερα τηλέφωνο στην nov@ να τους πώ πως αυτό που παρακολούθησα δεν μου άρεσε και πως δεν νομίζω πως αυτό είναι 3d μετάδοση κτλ.
    και μου απάντησε ο τεχνικός πως "ναί έχετε δίκιο,εγινε ένα λάθος από μέρους μας,δεν ενημερώσαμε τους συνδρομιτές μας πως για να γίνει η εικόνα μία και να είναι 3d πρέπει να μπείτε στο menu του 3d της τηλεόρασης σας (εάν έχει μου είπε) και να διαλέξετε μία επιλογή left-right ώστε να γίνει μία η εικόνα και να μπορέσει η τηλεόραση σας να το μετατρέψει σε 3d (εάν έχει αυτήν την δυνατότητα επίσης μου είπε).

Το θέμα είναι πως αυτά τα έμαθα όταν είχε τελειώσει η μετάδοση και δεν μπόρεσα να τα τεστάρω.

Αφήνω τα σχόλια στον λαό..
    Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο της νοβα ... αυτό δεν αφορά τον pace αλλά την τηλεόρασή σου ,οπότε δεν είχε υποχρέωση να ενημερώσει .
    Εδώ μας έχει αυτό το κ@λ@κούτι της που όλο autoreset κάνει και όταν τους πάρεις τηλ.σου λένε ένα κατεβατό από μ@λ@κίες.
    τι περιμένεις να σου πουν για ρυθμίσεις της tv πριν την μετάδοση...

Uploads
    0

Quote Originally Posted by HOBSAT View Post
    Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο της νοβα ... αυτό δεν αφορά τον pace αλλά την τηλεόρασή σου ,οπότε δεν είχε υποχρέωση να ενημερώσει .
    Εδώ μας έχει αυτό το κ@λ@κούτι της που όλο autoreset κάνει και όταν τους πάρεις τηλ.σου λένε ένα κατεβατό από μ@λ@κίες.
    τι περιμένεις να σου πουν για ρυθμίσεις της tv πριν την μετάδοση...
    Όσων αφορά για τα reset που τραβάει στα καλά καθούμενα, εγώ απενεργοποίησα τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που είχε και ψιλοέστρωσε.....άσε που πήγαινε και σε stand by mode στα καλά καθούμενα.

Τώρα γι' άυτό που λες πως είναι θέμα της τηλεόρασης μου,κανείς δεν λέει το αντίθετο,απλά μιας και είναι πιλοτική και 1η μετάδοση στην Ελλάδα και ο κόσμος δεν ξέρει πως να το παρακολουθήσει σωστά,μόνο γι 'αυτήν την φορά πιστεύω πως είχαν υποχρέωση να δώσουν οδηγίες σωστής παρακολούθησης της 3d έκδοσης του ματς.

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Όσων αφορά για τα reset που τραβάει στα καλά καθούμενα, εγώ απενεργοποίησα τις περιβαλλοντικές ρυθμίσεις που είχε και ψιλοέστρωσε.....άσε που πήγαινε και σε stand by mode στα καλά καθούμενα.

Τώρα γι' άυτό που λες πως είναι θέμα της τηλεόρασης μου,κανείς δεν λέει το αντίθετο,απλά μιας και είναι πιλοτική και 1η μετάδοση στην Ελλάδα και ο κόσμος δεν ξέρει πως να το παρακολουθήσει σωστά,μόνο γι 'αυτήν την φορά πιστεύω πως είχαν υποχρέωση να δώσουν οδηγίες σωστής παρακολούθησης της 3d έκδοσης του ματς.
    Τις ρυθμίσεις αυτές τις έκαναν και εγώ αλλά μια από τα ίδια.
    Ίσως επειδή έχω συχνές διακοπές/πτώσεις από την ΔΕΗ,αλλά να του βάλω και σταθεροποιητή έ ...όχι δα δεν αξίζει αλλά και δεν περισσεύουν.
    Για την ενημέρωση απο την νοβα ,σωστά το λές αλλά αφού δεν ενημερώνουν, για ρυθμίσεις του pace ώς έχουν υποχρέωση, περιμένεις να ενημερώσουν για ρυθμίσεις tv !!!.
    Εμένα τώρα μετά το 3D τα HD πολλές φορές δεν μου ανοίγουν για 2-5 λεπτά και μετά από μόνα τους,χωρίς restart,είναι ΟΚ
    μάλλον το κάνουν για να παίρνωμε τηλέφωνο και να χρεωνόμαστε ....
    Πατάει πάνω στη μπάλλα(σούπερ λίγκα) και μας πιάνει κότσους.
    Αχ ρε ΟΤΕ ,από εσένα περιμέναμε κάτι παραπάνω ...αλλά

Uploads
    0

Άσε ο ΟΤΕ αποδείχτηκε μικρότερος των περιστάσεων......δεν κινήθηκε σωστά,αφού έχασε για άλλα 3 χρόνια την Superleage και έτσι την άφησε πάλι την άλλη να κάνει κουμάντο.
    Δεν λέω καλό το κύπελλο αλλά θα είχε πολλά περισσότερα να κερδίσει εάν είχε και την Superleague.

Senior Member manous's Avatar
    Uploads
    0

Αφηστε την superleage, ετσι και αλλιως για να παρακολουθησεις πλεον το πρωταθλημα αυτο πρεπει ειτε να παιζεις στοιχημα ή να εισαι αρρωστος και κολλημενος με την ομαδα σου (εκτος αν μιλατε για πωλησεις σε cafe).
    Για τον απλο συνδρομητη δεν εχουν βαλει ουτε ενα cinema, τα Universal & sundance ειναι για πεταμα μονο κατι b-movies παιζουν! Τα ελευθερα ελληνικα δεν τα εχουν ανεβασει ακομα.
    Ειπα να ενισχυσω την νεα συνδρομιτικη πλατφορμα αλλα το εχω μετανιωσει! (Τωρα θα μου πειτε για 20 ευρω πολλα ζητας).

Advertise Here