Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 26 of 101 FirstFirst ... 1621242526272831365176 ... LastLast
Results 251 to 260 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by douros View Post
    Σπάστο αν μπορείς.......
    γεια σου ρε Στεφανε γαιοκτημονα με τα οπωροφορα σου. χαχαχαχαχαχαχαχ

2. Advertise Here
    Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Quote Originally Posted by Fhillip_Morris View Post
    γεια σου ρε Στεφανε γαιοκτημονα με τα οπωροφορα σου. χαχαχαχαχαχαχαχ
    Και E.coli free......καθαρά βιολογικά Δημήτρη

Senior Member doulapa's Avatar
    Uploads
    13

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    Kala afto me ta mprikia mou arese.....mipos otan ego kolaga gramatoshma cpu se dm 7000...esy evlepes tom kai jery sthn tv ...leo mipos?

ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ..ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ!!! ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΑΩ, ΘΑ ΣΠΑΩ ΠΑΠΑΡΙΑ......!!! :::...

yg: min viastei kaneis na pi oti tsakonomaste ktlp...o roulis eine filos...kai gnosths ...otan exei bags h multimedia ton pernei tel...xaxaxax

Kalispera ,

Na sympliroso oti otan o xaniaras kollage gramatoshma ston dm7000 oi rosoi stelnane ta koubadakia tous sto diasthma.

Filika D.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Κατ' αρχήν το "πεταξε τον και πάρε μαϊμού", είναι λόγου χάρη. Ποτέ μου δεν προέτρεψα κανέναν να αγοράσει οτιδήποτε ή να πουλήσει οτιδήποτε. Αντιθέτως όσες φορές χρειάστηκε να δώσω την βοήθεια μου κάπου που μου ζητήθηκε, πάντα μα πάντα προσπαθούσα να μάθω με το εργαλείο που είχα απέναντί μου αντί να παροτρύνω για αγορά άλλου όπου στο κάτω κάτω μπορεί και να έβγαζα. Επιπρόσθετα εγώ το έχω παραδεχτεί ότι έχω συμφέρον απο την πώληση αυθεντικών δεκτών Dreambox και όχι οποιουδήποτε άλλου, καθώς η ομάδα στην οποία ανήκω είναι sponsored από την DMM και το έχω πει πάρα πολλές φορές. Επίσης, επειδή στα τρυπάκια του αν την έχω εγώ μεγαλύτερη ή όχι δεν έχω λόγο να μπω, θα σου απαντήσω οτι οκ εσύ ξέρεις καλύτερα και δεν έχω λόγο να αντιπαρατεθώ με εσένα.

Το συμπέρασμα όμως είναι οτι διακρίνω μια εμπάθεια προς τον δέκτη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ένταση απο την πλευρά σου.

Για open source μην μου μιλάς γιατί όπως προανέφερα, δεν μπορείς να γνωρίζεις και δεν είσαι υποχρεωμένος να ξέρεις τι είναι και τι δεν είναι ο καθένας απο εμάς.

Τέλος να σου πώ ότι Δορυφορικά (όπως το λες εσύ) δεν είναι τηλεθέαση, είναι χόμπυ. Αν δεν ήταν, τότε κανένας απο εμάς δεν θα ήταν σε αυτό το forum γραμμένος και θα πλήρωνε κάποιον απο εμάς να πάει να του κάνει τις δουλειές που εμείς κάνουμε μόνοι μας.

P.S: Με συγχωρείς για το chipset καθώς έχεις δίκιο λόγω κεκτημένης αντι για STi έγραψα ALi. Μην ξεχνάς ότι ο QBOX έχει το ίδιο ακριβώς CPU και ΝΑΙ είναι πολύ πολύ καλύτερος απο τον Spiderbox και όλα τα παρεμφερολόγια. Κατ εμέ αν δεν έχει linux κάποιος δέκτης, απλά τυγχάνει να είναι ένας ακόμα δέκτης (αυτό ναι, είναι υποκειμενικό).

-To 'λογου χαρη' δεν νομιζω οτι το καταλαβαν οσοι διαβασαν το ποστ σου.Οσοι σε γνωριζουν καλα η' και προσωπικα,μπορει.
    - Εμπαθεια δεν εχω γιατι και εγω εχω εναν δεκτη με Enigma1 & εναν με Εnigma2.Ουτε και με εσενα εχω προσωπικα ουτε με καποιον αλλον.
    To θεμα ειναι τι ειναι το σωστο και η αληθεια.Οταν καποιος επιχειρει να γραφει πραγματα για δεκτη που δεν εχει,γραφει λαθος συνηθως.
    -Δορυφορικα = τηλεθεαση = χομπυ ,δεν αναιρει το ενα το αλλο.

*P.S. βαλε εναν δεκτη= Spiderbox που εχει ~ 180Ε και ανοιγει ~ 400 καναλια $ , ~ 50 HD $ , και εναν QBOX που κανει ~400Ε και μετα βιας ανοιγει ~100 καναλια $ ,και δειξε τον σε εναν απλο χρηστη η' και πιο εμπειρο, κανοντας εναλλαγη καναλιων και πες του για τον Qbox HD που ειναι καλυτερος επειδη ειναι open source.

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post

*P.S. βαλε εναν δεκτη= Spiderbox που εχει ~ 180Ε και ανοιγει ~ 400 καναλια $ , ~ 50 HD $ , και εναν QBOX που κανει ~400Ε και μετα βιας ανοιγει ~100 καναλια $ ,και δειξε τον σε εναν απλο χρηστη η' και πιο εμπειρο, κανοντας εναλλαγη καναλιων και πες του για τον Qbox HD που ειναι καλυτερος επειδη ειναι open source.
    o "dorean" server einai poly basiko kritirio poiotitas enos dekti , mexri pote omos ? kai meta ?
    sobareutite ligo ...

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Καταρχην σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας .....

Quote Originally Posted by dr_virus View Post
    αν το θεμα να τραβηξεις καλωδιο ειναι μονο 8εμα " μανουρας- δυσκολιας " και οχι αισθητικης της πολυκατοικιας μπορεις να κανεις το εξης :

απο καποιο μπαλκονι που εχεις μπριζα τραβα ενα καλωδιο ρευματος μεχρι την ταρατσα και χρησιμοποιησε δυο power-line ενα διπλα στο router σου και ενα στην ταρατσα
    Το βασικο φιλε μου ειναι ακριβως αυτο. Δεν θελω να τραβηξω εξωτερικα καλωδιο γιατι και κανενας δεν το εχει κανει (ακομη τουλαχιστον, γιατι ειναι καινουρια η πολ/κια), αλλα ειναι και κατι το οποιο δεν αρεσει σε μενα .....
    Αν διαλεγα μια τετοια λυση θα εριχνα ενα καλωδιο utp και θα ξεμπερδευα .

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Επειδη οπως λες ποτε δεν ξερεις, σαφως και υπαρχει. Μαλιστα τα πρωτα δικτυα ethernet ηταν 10Base-T μεσα απο ομοαξωνικο(coaxial) καλωδιο!!!
    Αυτο ειναι που ζητας αλλα αν δεις τα specs, θελει RG6 η RG59 καλωδιο και μαλλον εσυ εχεις απλο ομοαξωνικο ε; Δες λιγο το manual απο εδω και θα καταλαβεις τι εννοω. Φυσικα θελει καθοδο απ ευθειας απο ακρο σε ακρο χωρις να παρεμβαλεται αλλη συσκευη. Τώρα αν θα παιξει με απλο καλωδιο κεραιας (που φανταζομαι τετοιο εχεις) δεν το ξερει κανενας.
    Κατεβασα το manual και παρατηρησα οτι και στο sender και στο receiver εχει μονο μια εξοδο coaxial. Δηλ. δεν υπαρχει καποια εισοδος για να μπορεσεις να συνδεσεις και την κεραια σου.Λογικα δε θα επρεπε να πηγαινει κεραια -->coax in (sender)-->coax out (sender)-->coax in (receiver) ;
    Η καθοδος ειναι απο ακρο σε ακρο αλλα κανενα απο τα καλωδια δεν γραφουν πανω για RG6 ή RG59 και λογικα το καλωδιο ειναι απλο ......

Quote Originally Posted by john_dillinger View Post
    Νομίζω η λύση είναι απλή.
    Τραβάς ενα UTP απο το ΑΡ μέχρι το σημείο μέσα στο διαμερισμά σου εκεί που έιναι εφικτό να τοποθετήσεις το ΡΟΕ και μετά πάς σε ένα ζευγάρι Powerline για να δημιουργήσεις το εσωτερικό σου δίκτυο.
    Πολυ καλη λυση αυτη φιλε μου και (σχετικα βολικη) ....
    Το οτι εχω τριφασικο ρευμα ομως και (μαλλον) δεν θα ειναι στην ιδια φαση, δεν ειναι ενας ανασταλτικος παραγοντας ;

Quote Originally Posted by Hagis View Post
    Καλημέρα
    Υπάρχει λύση από την televes έχει access points master και slave που τα συνδέεις στο ήδη καλώδιο που λες ότι υπαρχή και πάει στην ταράτσα σου της κεραιας και η ταχύτητα του είναι 54 Mbbs και δεν έχει καμία απώλεια στο σήμα της κεραίας αλλά ούτε και στο δίκτυο και δεν θέλει καμία ρύθμιση
    Αυτο κι αν ειναι καλο !!! Αν γνωριζεις κατι περισσοτερο φιλε μου, λινκ, αντιπροσωπια ή οτιδηποτε που μπορει να με βοηθησει να ψαχτω καλυτερα ή γραψτο εδω ή στειλε μου ενα pm ......

Παντως προς το παρων το ολο εγχειρημα αναβαλεται λογω ασταθμητων παραγοντων ....

Κανανε οι γλαροι μικρα στην ταρατσα και δεν μπορεις να ξεμυτισεις απ΄το κλιμακοστασιο !!!!!....
    Α!!! ρε τυχερα γλαρακια εχετε χαρη που πεσατε σε φιλοζωο ......

ΣΗΜ. Τωρα φιλε Hagis που το εψαξα λιγο απογοητευτηκα ....Τελικα οτι ειναι καλο κοστιζει κι αναλογα ..... Με λιγο ψαξιμο που εκανα η μοναδα κοστιζει γυρω στα 200€ και θα χρειαστω δυο μοναδες δηλ. 400€ !!! Οσο ενας καλος (για να μην πω πολυ καλος δεκτης!!!).

Αχ! με βλεπω να περναω utp μεσα απο το λουκι ή τον σωληνα του αποροφητηρα ......

Senior Member
    Uploads
    0

καλησπερα παιδια ,μια βοηθεια αν γνωριζει καποιος .θελω να κανω 1 αγορα απο καποιον απο αλλο φορουμ .υπαρχει τροπος να κανω την συναλλαγη με ασφαλεια χωρις να την πατησω .ευχαριστω

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by nickman9271 View Post
    o "dorean" server einai poly basiko kritirio poiotitas enos dekti
    Οταν λες ποιοτητα τι εννοεις ? Σαν που νομιζεις οτι φτιαχνονται οι δεκτες ?
    Spiderbox = Made in Korea παντως
    Οσα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα και για οτι υποσχεται,ισχυει και στην πραξη.
    Οποιος και οποτε θελει το διαπιστωνουμε.

mexri pote omos ?
    Και μια μερα εμενα μου αρκει,οταν οι αλλοι δεν δινουν ουτε και μια ωρα.
    Free ειναι.

kai meta ?
    Κανεις δεν μπορει να ξερει το μελλον ,αλλα απο Νοεμβριο του 2009 μεχρι σημερα παιζει και ενας Θεος ξερει μεχρι ποτε.Αποσβεση εχει γινει για ολους.
    Αλλωστε υποστηριζει και cccam.

sobareutite ligo ...
    Δεν αστειευομαι καθολου.
    Πιο προσεκτικοι στο τι λετε θα πρεπει να ειστε εσεις που ειστε mod του φορουμ και διαμορφωνεται αποψεις και δινεται κατευθυνσεις για τη λειτουργια του κτλ.

Senior Member
    Uploads
    0

ektos apo cb kai c3 ti alla logs yparxoun??

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by blackdevil7 View Post
    Οταν λες ποιοτητα τι εννοεις ? Σαν που νομιζεις οτι φτιαχνονται οι δεκτες ?
    Spiderbox = Made in Korea παντως
    Οσα για τα τεχνικα χαρακτηριστικα και για οτι υποσχεται,ισχυει και στην πραξη.
    Οποιος και οποτε θελει το διαπιστωνουμε.

Και μια μερα εμενα μου αρκει,οταν οι αλλοι δεν δινουν ουτε και μια ωρα.
    Free ειναι.

Κανεις δεν μπορει να ξερει το μελλον ,αλλα απο Νοεμβριο του 2009 μεχρι σημερα παιζει και ενας Θεος ξερει μεχρι ποτε.Αποσβεση εχει γινει για ολους.
    Αλλωστε υποστηριζει και cccam.

Δεν αστειευομαι καθολου.
    Πιο προσεκτικοι στο τι λετε θα πρεπει να ειστε εσεις που ειστε mod του φορουμ και διαμορφωνεται αποψεις και δινεται κατευθυνσεις για τη λειτουργια του κτλ.
    δεν ξερω βρε φιλε γιατι το εχεις παρει πατριωτικα το θεμα με τους spiderbox, και δεν θα κατσω να προβληματιστω γιατι.
    αλλα μιας και μιλας για τον δεκτη αυτον επειδη τυχαινει να τον εχει πολυ συγγενικο μου προσωπο ας μου επιτρεψεις να διαφωνησω σε μερικα πραματακια. ο δεκτης υποστηριζεται απο δυο σερβερς. ο ενας ο αρχικως για καποιους μηνες ειχε βαλει λουκετο και ο αλλος που εξακολουθουσε και επαιζε ειχε αρκετα προβληματα με το ποιο μεγαλο το οτι δεν υποστηριζε για καποιο διαστημα το πακετο που μας ενδιαφερει και οταν το ειχε δεν ηταν παντα σταθερο. το τελευταιο διαστημα παει αρκετα καλα αλλα αυτο συμβενει σε ολους τους δεκτες αυτου του ειδους (λογο δρακου).
    τωρα για το οτι υπστηριζει και cccam οπως και αλλα cam, ε δεν ειναι ο μονος. να σε πληροφορησω οτι ειδη εδω και αρκετο καιρο κυκλοφορει και ο κινεζος edision mini argus hd. και αυτος κουμπωμενος επανω σε σερβερ, και αυτος με cccam και ολες τις αλλες cam. και απο οτι γνωριζω η τιμη ειναι 90-100 ευρ.

Advertise Here