Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει θέση και δεν θα πάρω απο ότι φαίνεται σε αυτή την ιστορία με τα bans αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω την προσωπική μου άποψη την οποία και θα σας εκφράσω. Το να είσαι σε ένα forum moderator, super moderator ή και admin, σημαίνει ότι προφανώς κάποιοι σε έχουν εμπιστευτεί. Είναι τελείως αφύσικο να μπορείς μέσα απο αυτή την θέση σου να προσελκύσεις χρήστες στο δικό σου το forum κάτι το οποίο σαφώς και θα μπορούσες να κάνεις και σαν απλό μέλος ΑΛΛΑ με άλλο κύρος και σαφώς με περιορισμένες δυνατότητες στα PM κλπ. Δεν ξέρω το πλήθος των προσκλήσεων ούτε την αντίδραση των προσκεκλημένων (αν τελικά όντως γράφτηκαν στο άλλο forum) και μάλιστα δεν ξέρω καν για ποιο forum πρόκειται. Στο κάτω κάτω της γραφής, θα μπορούσε κάλλιστα ο ιδιοκτήτης εδώ να αναρωτηθεί και να πεί "τι υπάρχει στο άλλο forum που δεν το έχουμε εδω; Τπτ γιατι σχεδόν όλη η θεματολογία των δορυφορικών είναι εδώ αρα προφανώς πρόκειται για πρόσκληση διαφημιστικών λόγων"...λέω εγω τωρα.... Και η αλήθεια είναι εδω που τα λέμε αυτή. Λόγος για την πρόσκληση δεν υπάρχει εκτός του να αυξηθούν τα μέλη στο άλλο forum. Τα πάντα υπάρχουν εδω και καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων ακόμα και τον "παράνομων". Τι περισσότερο δλδ να ζητήσει κανείς; Μην ξεχνάτε και μην είστε αφελής...Τα forums πληρώνονται γι αυτό που είναι και για τον αριθμό των επισκέψεων σε διαφημίσεις κλπ και τα χρήματα είναι...αρκετά... ;)
Με την ίδια λογική θα έπρεπε και εγώ να αρχίσω να στέλνω προσκλήσεις για το LT και να φέρνω νέο κόσμο μέσα. Γιατί να το κάνω; Όποιος θέλει μπορεί να μπεί, να εγγραφεί, να διαβάσει και να βγεί. Οι προσκλήσεις είναι περιττές. Κάποιους τους πήρε η μπάλα και πήγαν άκλαφτοι, κάποιοι όμως το ζητούσαν απο ότι φαίνεται στο αίμα τους.
Για να μην παρεξηγηθω, μιλάω γνωρίζοντας ότι γνωρίζει και η πλειοψηφία και δεν κατηγορώ κανέναν αν δεν ακουστεί και του ιδίου η πλευρά. Όπως ούτως ή άλλως αποδείχθηκε, η περίπτωση "mathikoloni" ήταν λανθασμένη.
Σχετικά δεν με το ποσοστό συμμετοχής πλέον σε σχέση με παλαιότερα, μην ξεχνάτε οτι τα δορυφικά έχουν ψιλο πεθάνει γιατί πολυ απλά πλέον ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ (συγνώμη Μαρία!), πλέον γράφει καρτούλες, κόβει ράβει στέλνει logs και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τι να μπει λοιπόν να πει; Μην γελιόμαστε. Η πλειοψηφία των εγγεγραμενων Ελλήνων, είναι κάτω των 15post εκ των οποίων τα 10 είναι για την Γ/Τιτα και τα συνάφια τους, τα αλλα 4 στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ και το τελευταίο στο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ". Αυτό το θεωρείτε συμμετοχή σε forum/section; Τέτοιους χρήστες δεν τους θέλει κανένας παίδες...ούτε καν οι admins.
Φιλικά
Roulitsas