Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 37 of 101 FirstFirst ... 122732353637383942476287 ... LastLast
Results 361 to 370 of 1006

Thread: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Re: ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Quote Originally Posted by smeagolgr View Post
    Ontos sto telos tha meinoun treis kai o koukos kai edo mesa!
    kata kairous polles diamaxes , poles kontres, polloi kavgades!
    exo dei kego dikaia bannarismata kai adika. arketoi to paizan iperano logo dinamis k gnosis!
    kai polloi aploi xristes den milousan kathos prepei alla me dithen eironia eksipnada ktl!
    oso gia ta pm kai tis diafimiseis meso pm.ontos einai prosopika dedomena.se forum eimaste!
    opios thelei diafimizei oti thelei! kai as einai kai admin kai mod se alla 20 forum!
    pio einai to provlima na einai kapios mod sena diethnes forum kai na min mporei na exei k diko tou?
    ta paradigmata oti an eixes magazi me rouxa ktl den m lene kati....kamia sxesi!
    oloi kseroume oti to 70% ton melon edo mesa itan gia na pernei ayto pou thelei kai na fevgei!(dikaioma tous+simfono)
    pleon me tous neous orous den tha mporoun na pernoun ayto pou theloun(pali dikaioma tou forum+simfono)
    opote paei ena megalo pososto ton melon apo edo mesa!
    osoi exoun minei omos kai tha meinoun tha prepei ipeythinoi kai mi na tous kratisoun kai na kratisoun zontano to greek section!
    Μέχρι στιγμής δεν έχω πάρει θέση και δεν θα πάρω απο ότι φαίνεται σε αυτή την ιστορία με τα bans αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω την προσωπική μου άποψη την οποία και θα σας εκφράσω. Το να είσαι σε ένα forum moderator, super moderator ή και admin, σημαίνει ότι προφανώς κάποιοι σε έχουν εμπιστευτεί. Είναι τελείως αφύσικο να μπορείς μέσα απο αυτή την θέση σου να προσελκύσεις χρήστες στο δικό σου το forum κάτι το οποίο σαφώς και θα μπορούσες να κάνεις και σαν απλό μέλος ΑΛΛΑ με άλλο κύρος και σαφώς με περιορισμένες δυνατότητες στα PM κλπ. Δεν ξέρω το πλήθος των προσκλήσεων ούτε την αντίδραση των προσκεκλημένων (αν τελικά όντως γράφτηκαν στο άλλο forum) και μάλιστα δεν ξέρω καν για ποιο forum πρόκειται. Στο κάτω κάτω της γραφής, θα μπορούσε κάλλιστα ο ιδιοκτήτης εδώ να αναρωτηθεί και να πεί "τι υπάρχει στο άλλο forum που δεν το έχουμε εδω; Τπτ γιατι σχεδόν όλη η θεματολογία των δορυφορικών είναι εδώ αρα προφανώς πρόκειται για πρόσκληση διαφημιστικών λόγων"...λέω εγω τωρα.... Και η αλήθεια είναι εδω που τα λέμε αυτή. Λόγος για την πρόσκληση δεν υπάρχει εκτός του να αυξηθούν τα μέλη στο άλλο forum. Τα πάντα υπάρχουν εδω και καλύπτουν το 99% των περιπτώσεων ακόμα και τον "παράνομων". Τι περισσότερο δλδ να ζητήσει κανείς; Μην ξεχνάτε και μην είστε αφελής...Τα forums πληρώνονται γι αυτό που είναι και για τον αριθμό των επισκέψεων σε διαφημίσεις κλπ και τα χρήματα είναι...αρκετά... ;)

Με την ίδια λογική θα έπρεπε και εγώ να αρχίσω να στέλνω προσκλήσεις για το LT και να φέρνω νέο κόσμο μέσα. Γιατί να το κάνω; Όποιος θέλει μπορεί να μπεί, να εγγραφεί, να διαβάσει και να βγεί. Οι προσκλήσεις είναι περιττές. Κάποιους τους πήρε η μπάλα και πήγαν άκλαφτοι, κάποιοι όμως το ζητούσαν απο ότι φαίνεται στο αίμα τους.

Για να μην παρεξηγηθω, μιλάω γνωρίζοντας ότι γνωρίζει και η πλειοψηφία και δεν κατηγορώ κανέναν αν δεν ακουστεί και του ιδίου η πλευρά. Όπως ούτως ή άλλως αποδείχθηκε, η περίπτωση "mathikoloni" ήταν λανθασμένη.

Σχετικά δεν με το ποσοστό συμμετοχής πλέον σε σχέση με παλαιότερα, μην ξεχνάτε οτι τα δορυφικά έχουν ψιλο πεθάνει γιατί πολυ απλά πλέον ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ (συγνώμη Μαρία!), πλέον γράφει καρτούλες, κόβει ράβει στέλνει logs και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τι να μπει λοιπόν να πει; Μην γελιόμαστε. Η πλειοψηφία των εγγεγραμενων Ελλήνων, είναι κάτω των 15post εκ των οποίων τα 10 είναι για την Γ/Τιτα και τα συνάφια τους, τα αλλα 4 στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ και το τελευταίο στο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ". Αυτό το θεωρείτε συμμετοχή σε forum/section; Τέτοιους χρήστες δεν τους θέλει κανένας παίδες...ούτε καν οι admins.

Φιλικά
    Roulitsas

2. Advertise Here
    Senior Member smeagolgr's Avatar
    Uploads
    0

Roulitsa simfono me osa eipes!
    apla kego epeidi den ksero ti fasi me to thema pm kai pio to allo forum!
    i gnomi m einai oti ontos opos eipes.posa pm na steileis k poso kosmo na mazepseis mayta!
    oti iparxei xrima iparxei.alla theleis kai kati xiliades members..me 200-300atoma den exei tpt!
    alla pistevo oti iparxei to kathe dikaioma na eisai se osa forum thes san user san mod san admin!
    ipotithete oti se empistevonte san mod kai admin dioti exeis gnoseis kai voithas arketa kai oti exeis
    kapio sevasto eleythero xrono oste na elegxeis ti ginete sto olo section! den mpaineis mod k admin
    epeidi eisai exemithos kai na min pas na grafteis se allo forum i na kaneis to diko sou!
    tora an kapios exeis kakes protheseis oste na vlapsei ena site i na kavalisi meso tou aksiomatos pou exei.
    na vrethei kai na timorite! pera apo klikes ktl ktl... (olo to kratos mas einai dieftharmeno,sena forum tha kolisoume :P )
    ontos sta doriforika ipirksan poli kales epoxes... den tis ezisa aytes toso kala ...alla nai pethenoun kai ayta pleon!
    tha diksi o xronos ti kai pos ... emeis na eimaste kala !

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

[QUOTE=CYPRUSSATCY;795129]φιλε Fhillip_Morris φαίνεται οτι η δεν μιλάμε ελληνικά η δεν ξέρετε να διαβάζεται , διότι εγώ διαβάζοντας αυτο το ποστ κατάλαβα οτι ο συγκεκριμένος μιλούσε με τον ιδιοκτήτη και μάλιστα τον χρησιμοποιούσε (εν γνωση του δεν ξερω ) και απειλούσε οτι ειμαστε λεει ενα pm πριν την εξοδο , εαν αυτο δεν μας προσβάλλει τοτε τι να πω δεν εχω αλλα λογια και πραγματικά λυπούμε για αυτήν την κατάντια
    ξανά διαβάστε τα ποστ του συγκεκριμένου που θυμίζει άλλες εποχές που δεν μπορούσαμε να εκφράσουμε ελεύθερα τις σκέψεις μας .

φιλε μου και ελληνικα μιλαμε αρκετα καλα και ξερουμε να διαβαζουμε την γλωσσα μας. ισως εσυ τα εχεις μπερδεψει λιγο. αν διαβασες λοιπον το ποστ μου και το καταλαβες οπως λες, θα διαπιστωσες οτι αυτο ηταν απαντηση στον φιλο PARON για τις αποψεις του (καθ ολαν σεβαστες) για το φορουμ. ηταν τοποθετησεις και των δυο μας επι γενικου και οχι επι ενος μεμονομενου γεγονοτος. εκτος και αν σαν διαχειριστης που ησουν και εσυ εδω σε αυτο το φορουμ ΤΩΡΑ αποδεχεσαι οτι υπαρχει κλιμα εκφοβισμου, τρομοκρατιας και μη ελευθερια λογου. και αν ναι ειναι ετσι δεν ειδα να το αναφερεις καμια φορα στο staff.
    τωρα οσο για το θεμα με τον renault. o καθενας κρινεται με τις πραξεις του, αλλα μην θελεις να μου παρουσιασεις και το μαυρο ασπρο. μην θες να μας πεις οτι δεν ηταν ενα μεγαλο λαθος σου η ολη αυτη ιστορια με τα πμ. ΕΛΕΟΣ ποια. αντι να πεις οτι οκ εκανα μια ματσολια θες να βγεις και απο πανω βρε παλικαρι μου;;
    ΥΓ:θα σε παρακαλουσα πολυ να σταματησεις να αναδημοσιευεις τα ποστ του renaultgr. αυτα ειναι εκει που ειναι και ο καθενας μπορει να τα διαβασει. και μια φιλικη συμβουλη. σταματα να τριγυρνας γυρω απο αυτο το θεμα. οτι εγινε εγινε, και οχι αλλες σποντες και μπηχτες. γιατι απο τοτε που επανηλθες ολο κατι τετοια περιεχουν τα ποστ σου.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by serfer2 View Post
    Δεν εχω καμμια αντιρηση για το οτι το Ελληνικο section εχει βοηθησει πολυ κοσμο κατα το παρελθον!Ομως το γεγονος οτι αυτη την ωρα ειναι μονο 27 μελοι, και πριν μια ωρα 18 εμενα κατι μου λεει αυτο!
    Οταν καποιο μελος κανη την ερωτηση γιατι εγινε το ταδε, και ο mod του απαντα..γιατι ετσι και δεν χρειαζετε να ξερεις ..εσυ πως το αποκαλεις αυτο?
    Ολιγον τι χουντα ετσι?
    Ασφαλως και δεν με κρατα καποιος με το ζορι στο φορουμ,αλλα και το αν δεν σου αρεσει φυγε νομιζης οτι ειναι σωστο?

Bravo ,akrivos etzi ine!
    ke liga egrapses.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post

Σχετικά δεν με το ποσοστό συμμετοχής πλέον σε σχέση με παλαιότερα, μην ξεχνάτε οτι τα δορυφικά έχουν ψιλο πεθάνει γιατί πολυ απλά πλέον ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ (συγνώμη Μαρία!), πλέον γράφει καρτούλες, κόβει ράβει στέλνει logs και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Τι να μπει λοιπόν να πει; Μην γελιόμαστε. Η πλειοψηφία των εγγεγραμενων Ελλήνων, είναι κάτω των 15post εκ των οποίων τα 10 είναι για την Γ/Τιτα και τα συνάφια τους, τα αλλα 4 στο ΚΑΦΕΝΕΙΟ και το τελευταίο στο "ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ". Αυτό το θεωρείτε συμμετοχή σε forum/section; Τέτοιους χρήστες δεν τους θέλει κανένας παίδες...ούτε καν οι admins.

Φιλικά
    Roulitsas
    file esi ta grafis opos se simferi!
    o kosmos beni ke perni ta fileta, epidis gia alo tipotes den kanoun genika ola ta sat-forum, oxi mono edo.
    oti sizitisi ke na ksekinisi epi themata sat, analoga ti grapsi o kathenas, tin kowoun tin sizitisi i mod,meta ti perimenis?
    giafto echune apo 10-15 post,dioti esis i mod ta fernete etzi ta pragmata, na min simetechi kanis !

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by McLaren. View Post
    file esi ta grafis opos se simferi!
    o kosmos beni ke perni ta fileta, epidis gia alo tipotes den kanoun genika ola ta sat-forum, oxi mono edo.
    oti sizitisi ke na ksekinisi epi themata sat, analoga ti grapsi o kathenas, tin kowoun tin sizitisi i mod,meta ti perimenis?
    giafto echune apo 10-15 post,dioti esis i mod ta fernete etzi ta pragmata, na min simetechi kanis !
    Μα εννοείται... Ειλικρινά τόσο καιρό κρυβόμουν και εγώ και οι υπόλοιποι mods/smods και τελικά αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα μας... Σαν στον spiderman ενα πραγμα...

Σύνελθε φιλε μου. Δεν έχω να κερδίσω τπτ απολύτως και εκφράζομαι απολύτως για εμενα προσωπικά. Το ποιος είμαι και τι ειμαι, το ξέρουν πολλοί και δεν έχω να αποδείξω το αντίθετο σε κανέναν. Η μέχρι τώρα πορεία μου τα λέει όλα οπότε καλύτερα πριν θίξεις κάποιον, καλύτερα ασχολήσου λίγο καλύτερα στον να τον μάθεις πρώτα. Καμία συζήτηση δεν κόπηκε ποτέ παρα μόνο όταν έφευγε εκτός ελέγχου και πάντα μέσα στα λογικά πλαίσια και τους κανόνες και αυτό το κρίνω και σαν απλό μέλος που ήμουν εως και δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Αν βρεις θέμα με 10-15 ποστ εδώ μέσα, θα κάτσω να μου τρυπήσεις την μύτη.

Senior Member kariki's Avatar
    Uploads
    0

Λιγο πολυ εχουν ολοι δικιο...και οι παρτακηδες και οι υπολοιποι...αλλα για να ρωτησω και γω κατι...ποσοι απ αυτους που μπαινουν εδω δεν ηξεραν απο που ανοιγει η τηλεοραση και μολις μαθαν καποια πραγματα εγιναν καπνος και ουτε ενα ευχαριστω βρε παιδι μου...δικαιωμα τους ειναι αλλα οι καλοι τροποι αυτο επιβαλλουν και στη ζωη μας και εδω μεσα και παντου...

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Roulitsas View Post
    Μα εννοείται... Ειλικρινά τόσο καιρό κρυβόμουν και εγώ και οι υπόλοιποι mods/smods και τελικά αποκαλύφθηκε η πραγματική ταυτότητα μας... Σαν στον spiderman ενα πραγμα...

Σύνελθε φιλε μου. Δεν έχω να κερδίσω τπτ απολύτως και εκφράζομαι απολύτως για εμενα προσωπικά. Το ποιος είμαι και τι ειμαι, το ξέρουν πολλοί και δεν έχω να αποδείξω το αντίθετο σε κανέναν. Η μέχρι τώρα πορεία μου τα λέει όλα οπότε καλύτερα πριν θίξεις κάποιον, καλύτερα ασχολήσου λίγο καλύτερα στον να τον μάθεις πρώτα. Καμία συζήτηση δεν κόπηκε ποτέ παρα μόνο όταν έφευγε εκτός ελέγχου και πάντα μέσα στα λογικά πλαίσια και τους κανόνες και αυτό το κρίνω και σαν απλό μέλος που ήμουν εως και δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Αν βρεις θέμα με 10-15 ποστ εδώ μέσα, θα κάτσω να μου τρυπήσεις την μύτη.

tora oso afori gia to kopsimo sizitisis,den nomizo na xriazonte apodiksis,dioti ine ola gramena
    ke oli borune na ta diawasune.
    ke oli afti i fasi mu thimizi to bachalo pu ginete stin ellada,otan rotas pios ftei pu i ellada ine se aftin tin katastasi
    su lei o "ellinas" EGO DEN FTEO.
    to idio ke edo,edo pios ftei?? giati fonazune,ti prowlima echune oli afti pu fonazune?
    grinies giati iparchune?ke genika sta ellinika section?
    ke weweos den ischi gia olus tus mod afta pu grafo!

VIP Member ferrarif1's Avatar
    Uploads
    18

Quote Originally Posted by kariki View Post
    Λιγο πολυ εχουν ολοι δικιο...και οι παρτακηδες και οι υπολοιποι...αλλα για να ρωτησω και γω κατι...ποσοι απ αυτους που μπαινουν εδω δεν ηξεραν απο που ανοιγει η τηλεοραση και μολις μαθαν καποια πραγματα εγιναν καπνος και ουτε ενα ευχαριστω βρε παιδι μου...δικαιωμα τους ειναι αλλα οι καλοι τροποι αυτο επιβαλλουν και στη ζωη μας και εδω μεσα και παντου...
    me gia sto stoma soufile mou to kalitero post pou exei gini teleytea einai ayto. exeis apolito dikio kai einai akrivos opos ta les.
    ayti einai i pragmatikotita kai ayto isxei ga para pola meloi kai ta oi ypolipa peri mod/smod/admin oti den tous afinoun na ekfrastous kai ta lipa einai trixes.

Member
    Uploads
    0

kserei kaneis giati xathikane ta tsontadika private spice kai to hustler tv
    apo to boylgariko paketo allaksane kogikopoiisi?

Advertise Here