linja test
Mirembrema te gjitheve. Jam duke e perdorur CS cccam qe tash 2 vjet te i njejti person, me Opticum 9600 HD. Por kohet e fundit, ka pronari i serverave probleme, dhe nuk mund ta shikoj nje film pa u nderprer disa here disa minuta. Dhe erdha ketu te juv pyet, mos mund te ma këshilloni nje person me besë, dhe qe nuk ka probleme me qasje ne serverin ti CS. Ju faleminderit.
Përshëndetje të gjithëve,
Ja disa linja aktive të sapo testuara...
Përmbajtja: JSCSports
keto linja dalin sikur nuk jane aktive ne ate faqen e testit??? A funksionojne vertete?
Ne lidhje me antaret qe falin linja qe i kane personale (jo linja publike qe gjenden me google) nuk duhet ti postojne ne publik se antaret fillojne duke shkelur rregulloren, (linjen nr kaq e kam une etj)
Duhet te perdorni vetem mesazhet private per te shpendare linja personale! mund te shkruani ketu qe keni linja, dhe pastaj kontakti ne privat.
Besoj qe nderhyrja ime e dyte te jete e fundit.
Kaloni mire.
Ofroj linja falas per antaret e seksjonit shqip per festat e fundvitit (periudha 24 dhjetor 2011 - 2 janar 2012)
te interesuarit te me shkruajne vetem ne privat
pavaresisht nese dergoni MP sonte do te pergjigjem sapo te kem mundesi dhe linjat do te jene aktive ne daten e publikuar me siper.
Kaloni mire.