pershendetje kush mund te me japi nje c line te shikojsonte.respekte
pershendetje kush mund te me japi nje c line te shikojsonte.respekte
Linja falas Full Server
BARCAA -VALENCIA
Per linjat free me kontaktoni ne pm do jepen falas sa her qe luan BARCELONA DHE EKIPI KOMBETAR
Code:PS: missoervin U THA U BE
xaku86 une te falenderoj per kontributin qe jep ne forum por do te sygjeroja qe cline ti jepje ne privat ose emaile, per mos te mbushur temen me poste pa lidhje (ma dhe ta dhash flm e mire e keqe etj etj) sepse dikush qe eshte fillestar futet per te kerkuar ndime ose dicka tjeter dhe sdi nga tja nisi. Une do te sygjeroja per te gjithe donatoret e cline free qe te perdorin nje metode psh:
sot lauan X me Y dhe kam ne dispozicion 10 cline
te interesuarit te me kontaktojne ne privat
Dhe ne kete menyre nuk behet konfuzion dhe secili mer cline e vet sepse ketu ne publik dikush mund ti mari te 10 de ti vendosi ne pune dhe asnjeri nuk shikon me asgje, dhe mundi shkon dem.
Gjithmone te drejte ke pasur dhe ke missoervin. Ata persona qe duan te ndihmojne po te duan e gjejne menyren. Tema eshte shume delikate , pike qe djeg fort , por qe zgidhjet nuk mungojne.
Linja te testuar free
problemi i vetem eshte se antaret mbushin temen me postime bosh, hapet, s'hapet etj
jane gjera qe duhet ti bejne privatisht, sepse ne teme duhet te kete vetem oferta ose shkembime, te tjerat vetem ne privat!
missoervin ska lene asnje gje pa thene dhe smund te shtojme asgje.
ndjese per daljen nga tema.
Linja falas per Shqiperi vs Qipro ne dispozicion 10-15linja
Te interesuarit tme kontaktojn ne pm
Jam i interesuar per cline.kush mund te me ofroj cline te me shkruaj ne pm
Pershendetje kerkoj Digitalb FullHd
kam tring fullhd +sport 1 2 3 4 ne fundjave
c=c
vetem lokale 0 0 0 { 0:0:2 }
Kam Sky De full lokal 1702 dhe Digitalb+Supersport.
Kerkoj Tring Digital Full epl me cilen do kart .Me kontaktoni ne pm.