pershendetje a mundet te me tregoj dikush si futet nje clinj ne dm500s,,,vetem sa per sonte se me ofroj njeri ketu ,,,por skam pervoj ,,,tani nese mundemi se po du te shikoj ndeshjen e barqes fltm per ndihmen
pershendetje a mundet te me tregoj dikush si futet nje clinj ne dm500s,,,vetem sa per sonte se me ofroj njeri ketu ,,,por skam pervoj ,,,tani nese mundemi se po du te shikoj ndeshjen e barqes fltm per ndihmen
ke mundesi ta gjesh te tema manualeve si vendoset nje cline
me dcc shko te var/etc aty do gjesh nje file qe lexon ===> cccam.cfg
do klikosh me te djathten e mausit siper dosje dhe aty do vendosesh cline,(mbasi ti fshish te gjitha ato qe ka brenda)
atributet do besh 755
shikim te kendshem
benardi flm per shpegimin hyra me dcc ne FTP apo dhe hyra ne var pastaj ne etc kur po e hapi keta ska nuk po shof askund cccam.cfg.......se une e kam flashu dje e ka te vendosur vetem nje imazh nabilosat sa per te hapur dm se me esht blloku...e linjen qe e kam nga kosova ai personi ende spo lajm keshtu qe jam amater ne keto pune deshta vtem per ndeshje me ofroj njeri ketu nje linje....
ekstraktoje ket cccam.cfg veri linjen qe te dergova dhe hidhe ne var etc dhe e ke ok
përshendetje ,, ka dikush një server të plotë .. edhe që punon mirë .. sepse vështir ta gjesh ktu .. pm (message)
jam i interesuar per linja, ne privat
Pershendetje te gjithe
Ne se ka mundesi dikush ndonje c-linie per neshjet sot do ju isha mirenjohes Faleminderit
pershendetje jam i interesuar per nje linje kush disponon te me njoftoje ne pm flm
di ndonjeri nje adrese te mire per linja falas newcamd?qe te rezistojne cik them
Pershendetje
Per te gjithe ata qe kane BTKCAM te instaluar ne Dreambox ketu osht nje Bline. Hap keto paketa: sky de full hd and astra-hotbird adult sd-hd full.
Kalofshi mire