Une i testova qe jane online dhe nuk kam kohe te kontrolloj se cfare paketash hapin. Edhe aty ku i mora nuk kishin ndonji sqarim. Por nga numri i kartave qe kane duhet te jene full servers, pra qe hapin te gjitha paketat europiane. Serveri me i mire eshte me 45 karta ne HOP1 dhe nje tjeter me 96 karta nga te cilat 9 ne HOP1 dhe te tjeret ne HOP2. Te tjeret i kishin shumicen e kartave ne HOP2. Shumica e serverave jane akoma online, sapo i kontrollova prape.
Kalofsh mire
Pershendetje!
Muajn tjeter me mbaron abonimi , prandaj po kerkoj nje server temire qe te ofroj linja "falas" , mund te me ndihmoj njeri ?
pershendetje
ka ndojeri qe te me japi 1 c-line per keto dy dite.....kontataktoni ne PM......respekte
pershendetje mundet ndojeri tme japi c-line per sonte.
pershendetje mund te me dergoj ndonjeri ndonje linj per keto dy dite vikendi qe te shikoj ndeshjet e footbllit pastaj ka mundesi se do abonohem nese ndahem i knaqur jam duke pritur ne PM flm paraprakisht
Tung.Kam Sky De full karta lokale 1702 edhe digitalb +SS me duhet Tring Tv me shkruani ne PM.
Mund te me ndihmoj njeri me nje linje newcamd vetem per Tring?????
Pershendetje te gjithve. munsisht dikush qe mi jep cline per disa dit? tung klm
pershendetje a ka kush qe jep cline per disa dit per DM 500s ,kjo eshte e dyta her qe po e postoj, me vjen keq nashta e kam teprue ..tung klm