Pershendetje jam i interesuar per nje linje me pages kontakt ne pm
Pershendetje jam i interesuar per nje linje me pages kontakt ne pm
o cuna na jepni ndonje linje per ndeshjen se me btkcam na u nxi jeta vetem ngecet,sidomos sot qe eshte e diel
e hodha o bernard po kur ngecet do nja 2 min te vij prape ne terezi.nejse kur nuk ke pulen do hash sorren ca te bejme.
Kush eshte i interesuar per linja te kontaktoje ne pm. Ju faleminderit!
Te kam shkrue ne pm,lexo po pate koheposedon.
Pershendetje. Nje miku im ka bere abonim 1 vit ne dreambox 800 hd mund te beje sharing me dreamboxin tim 500s dhe te shikoj te gjitha kanalet qe hap ai. Mundet qe po te beje sharing me dreamboxin tim mund te dobesohet cline dhe deri ne sa aparate dreambox mund te behet sharing me nje cline. Faleminderit
Sigurisht qe mundesh, kusht eshte qe ti dhe miku jot te keni nje lidhje interneti secili, dhe rregullimet perkatese ne server (dm800 e shukut tend) dhe client (dm500 jot).Pershendetje. Nje miku im ka bere abonim 1 vit ne dreambox 800 hd mund te beje sharing me dreamboxin tim 500s dhe te shikoj te gjitha kanalet qe hap ai. Mundet qe po te beje sharing me dreamboxin tim mund te dobesohet cline dhe deri ne sa aparate dreambox mund te behet sharing me nje cline. Faleminderit
Persa i perket numrit te klienteve qe mund te mbaje nje kerte abonimi kjo nuk eshte fikse. Zakonisht 8-10 kliente karta punon normal, me teper tejnxehet karta dhe mund te shkoje deri ne djegjen e cipit te saj (me ka ndodhur dicka e tille dhe mua).
Tu pergjigja, megjithese do te ishte mire qe kete postim ta kishe bere tek tema perkatese.
Djema mos i ngateroni gjerat! Eshte tema vetem per shkembime CS ose linja falas dhe jo pazare shes blej. Ju lutem rrespektoni temen.
Faleminderit per pergjigjen megjithse sishte vendi i duhur por nuk e dinja ku ta postaoja . Shume faleminderit