Pershendetje te gjitheve desha nje mendim prej jush se cila (IMAGE ) per Dreambox 500s Clone eshte me i mira
Me rrespekt stv2008
Pershendetje te gjitheve desha nje mendim prej jush se cila (IMAGE ) per Dreambox 500s Clone eshte me i mira
Me rrespekt stv2008
Imazhe te mira ka disa per dm500s, pergjithesisht versionet e fundit te cdo imazhi bejne per dmclone, une per vete perdor sifteam 1.9.4C, eshte shume i mire, i thjeshte dhe ka konfigurim shume te mire, gjithashtu ke dhe imazhe te mira Plijade dhe nabilosat, por une do te sugjeroja sifteam per dreamboxin tend, nese deshiron ta testosh dhe ta shikosh , ta uplodoj une sifteam e funditPershendetje te gjitheve desha nje mendim prej jush se cila (IMAGE ) per dream 500s eshte me i mira
Me rrespekt stv2008
Pershendetje besmir, st2008,
Besmir eshte e panevojshme dhe rendon se tepermi Serverin, uplodimi i file te cilat jane uploduar disa here ne serverat e ketij forumi. Nje imazh te tille Sifteam 1.9.4C versioni i fundit pra i ketij imazhi eshte uploduar nga Fiku75 ne fillimmet e kesaj teme, si dhe ne seksionin nderkombetar te Dreambox. Une pergjigjen time ja thashe stv2008 per Imazhin me te mire per DM500s Clone, eshte PliJade3 qe kam postuar ne pergjigje per gertl disa postime me pare, eshte i kompletuar dhe shume i shpejte me rreth 27% var (memorie te flash ne perdorim). Gjuhen Gjermanisht nuk e ka por, mund ta instalosh vete lehtesisht..
Imazhin e ke Ketu
Ju pershendes.
Gert nje problem te tille e kam edhe une me dm 500.Te njejten gje me ben kur hyj te kanalet e sky. it.
Por une nuk leviz kabllin mbrapa aparatit ,por e le pak ne ate kanal dhe me telekomande kaloj nje kanal me poshte
dhe del figura dhe dalin kanalet me radhe pa problem.E theksoj qe ky problem me del kur hyj tek paketa sky.it
Bile edhe kur jam tek paketa sky disa kanale me vonojne hapjen ,ndoshta per shkak te sinjalit .Provoje nje here kete menyre se
ndoshta funksionon.
Gjithsesi stv2008, ben mire te lexosh dhe komentin e Andushit, sepse gjithsecili ka opinionin e vete rreth ciles imazhi eshte me i mire per Dm500s clone,
Sifteam 1.9.4C bashke me url2 per sifteam e ke te postuar ne seksionin e dreambox te SatSupreme KETU eshte i dates 28.02.2011
Te pershendes
Pershendetje,
Emanuela18 thelbi i pergjigjes tende dhe ndihma jo vetem per gertl por, per te gjithe anetaret e tjere, do te ishte me e plote nese do ta thoje se cfare imazhi ke ne perdorim. Nese ke imazh Sifteam 1.9.4C si e ka edhe gertl apo tjeter imazh ?. Ne menyre qe ti japim nje zgjidhje perfundimtare ketij problemi.
faleminderit te gjitheve per gadishmerine ju jam mirenjohes ja kalofshit mire