Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 37 of 101 FirstFirst ... 122732353637383942476287 ... LastLast
Results 361 to 370 of 1001

Thread: Mbyllur - Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Per te njejtin problem mua me ka kushtuar nje dm500s. Problemi ishte sepse kabulli ishe i keq dhe nuk e percillte sic duhej informacionin. nderova diseqc 3 cope dhe e njejta gje sepse isha i bindur qe kabulli ishte ok, por ishte e kunderta sapo ndreova kabullin cdo gje u normalizua.
    Ps: dm e prisha sepse mendova se e ka Q72 pasi diseqc ishin te ri dhe e ngacmova vet.
    Mirembrema Missoervin, besoj se e ke fjalen per kete problem ketu.

Tung.

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Pershendetje te gjitheve desha nje mendim prej jush se cila (IMAGE ) per Dreambox 500s Clone eshte me i mira
    Me rrespekt stv2008
    Po te me nigjosh mua nga experienca ime me ka rezultuar gemini 4.7 no bomb me i miri me i shpejti dhe me i lehti per dm500s. Ketu ke imazhin dhe po te shohesh me poshte ke dhe useraddon per emulatoret.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Quote Originally Posted by andushi View Post
    Mirembrema Missoervin, besoj se e ke fjalen per kete problem ketu.

Tung.
    Po andushi ajo eshte dhe mu demtua kur e hoqa. Por me vone e riparova duke e zevendesuar dhe si perfindim ajo ishte ne regull por problemin e kishte kabulli koaksial. Kbulli me i mire eshte 100 ohm por eshte e veshtire te gjendet ne shqiperi por dhe 75 ohm nuk eshte i keq.

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by stv2008 View Post
    Pershendetje te gjitheve desha nje mendim prej jush se cila (IMAGE ) per Dreambox 500s Clone eshte me i mira
    Me rrespekt stv2008
    Ku je laprakso. Alles klar bei dir? Partizonin e late ne balte plako. Tani kjo puna e imazhit me te mire. Nga pervoja ime jo shume e gjate por nga nje navigim disa mujor ne mbi 15 forume ku jane bere sondazhe te tilla per imazhin me te mire per DM clone, kam dale ne konkluzionin personal, qe nuk ka imazh me te mire dhe me te keq. Mendimi im personal eshte firma te ndryshme qe prodhojne DM clone jane me shumice dhe kur kane prodhuar keto klone kane eksperimentuar me imazhe te ndryshme. Keshtu qe nje firme qe ka eksperimetuar me imazhin sifteam domosdoshmerisht qe prodhimet e kesaj firme jane me kompatibel me kete imazh sesa me imazhe te tjere. Firma nga e cila kam blere une kete DM time ka eksperimentuar me nabilo dhe gemini, domosdoshmerisht qe DM im suporton me mire keto dy imazhe (ky osht interpretim imi pas konstatimit qe nabilo dhe gemini osht me i lehte per DM time). Kupton. Pra clone te ndryshem suportojne me mire ose me keq imazhe te ndryshme. Ne asnje sondazh te bere ne forume te ndryshme per clone nuk ka dale fitues asnje imazh, por fillojne te gjithe thone mendimet e tyre qe ky osht imazhi me i mire. Perfundimi osht, beni eksperimente vet dhe dilni ne konkluzione tuajat. Une personalisht do thoja imazhet nabilo, sifteam edhe gemini jane nga me te miret. Fjale te mira kam degju edhe per PLI keto kohet e fundit, por vet se kam provu akoma. Por kujdes me gemini. Gjithmone pyesni per geminin perpara se ta instaloni pasi mund te jete timebombe dhe atehere do i hapni goxha pune vetes. Me mire ne rruge te sigurta.
    Kalofsh mire

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Quote Originally Posted by gertl View Post
    Ku je laprakso. Alles klar bei dir? Partizonin e late ne balte plako. Tani kjo puna e imazhit me te mire. Nga pervoja ime jo shume e gjate por nga nje navigim disa mujor ne mbi 15 forume ku jane bere sondazhe te tilla per imazhin me te mire per DM clone, kam dale ne konkluzionin personal, qe nuk ka imazh me te mire dhe me te keq. Mendimi im personal eshte firma te ndryshme qe prodhojne DM clone jane me shumice dhe kur kane prodhuar keto klone kane eksperimentuar me imazhe te ndryshme. Keshtu qe nje firme qe ka eksperimetuar me imazhin sifteam domosdoshmerisht qe prodhimet e kesaj firme jane me kompatibel me kete imazh sesa me imazhe te tjere. Firma nga e cila kam blere une kete DM time ka eksperimentuar me nabilo dhe gemini, domosdoshmerisht qe DM im suporton me mire keto dy imazhe (ky osht interpretim imi pas konstatimit qe nabilo dhe gemini osht me i lehte per DM time). Kupton. Pra clone te ndryshem suportojne me mire ose me keq imazhe te ndryshme. Ne asnje sondazh te bere ne forume te ndryshme per clone nuk ka dale fitues asnje imazh, por fillojne te gjithe thone mendimet e tyre qe ky osht imazhi me i mire. Perfundimi osht, beni eksperimente vet dhe dilni ne konkluzione tuajat. Une personalisht do thoja imazhet nabilo, sifteam edhe gemini jane nga me te miret. Fjale te mira kam degju edhe per PLI keto kohet e fundit, por vet se kam provu akoma. Por kujdes me gemini. Gjithmone pyesni per geminin perpara se ta instaloni pasi mund te jete timebombe dhe atehere do i hapni goxha pune vetes. Me mire ne rruge te sigurta.
    Kalofsh mire
    gertl, dakort jam me ty i thone "te gjitha imazhet nje turi kane" por, sna the si dole, se jemi ne pritje ?

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by andushi View Post
    Kam pershtypjen se kur me ktheve pergjigjen po shkruaje pergjigjen per postimin e pare dhe nuk e ke pare te dytin. Megjithate jam 90% i bindur qe ke Sifteam 1.9.4C dhe po te jap disa alternativa qe nuk kane te bejne me tunerin apo ushqyesin pasi si rregullojme dot qe ketu:

1 >>> Menu >>> Setup >>> Expert setup >>> Kalo poshte tek faqja e dyte >>> dhe Klikoji keto (on) >>> Skip confirmations dhe Hide Error Windows

2 >> Beji nje backup imazhit aktual qe ke dhe provo kete imazh qe po te vendos ketu eshte fantastik dhe shume i lehte nuk ka nevoje per asgje, ah po vetem per nje c-line.

Te pershendes
    Pershendetje Ando
    Vertet nuk e kisha pare kete mesazhin. Me kishte shpetuar. Tani sapo e pashe nga qe po shifja edhe njehere gjithe mendimet e cunave ketu. Kam pershtypjen se u rregullua. Nuk e them dot me 100% por kam pershtypjen qe e kishte kablli. E kisha me dy shtesa kabllin. Njeri qe vjen nga antena dhe kalon gjithe gjeresine e shptepise poshte pllakave dhe ka nje dalje ne mur si dhe shtesa qe lidh kete kabull me DM. E hoqa kete shtesen dhe e kam lidhur direkt me kabllin qe vjen nga antena dhe tani them se osht OK. Mendoj se u zgjidh pasi per momentin po shof astra 23.5° pasi era e sotme me paska leviz antenen dhe ne keto momente nuk e leviz dot pasi kom cunin e vogel ne gjume dhe sma mban me hy ne dhome dhe me rregullu antenen. Shyqyr qe dilka rastesisht nje satelit. Neser dite e re do ta shof kete problem paradite. Nejse shume faleminderit per impenjimin.
    Kalofsh mire

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by benardi View Post
    me nderrimin e frekuencave sky italia ne simbolrate nga 27500 ne 29900 i ka dhene shume probleme dekoderave dreambox 500s klone, tunerat e dreambox 500s klone te lene ne balte,dhe kjo eshte vertetuar me simborate 29900 te sky italia

sipas mendimit tim eshte mire qe ti nderrohet tuneri duke i vendosur nje tuner te mire dhe cilesor origjinal i cili nuk ka probleme me nderrimin e frekuencave,dihet mire nga te gjithe se hardware i dreambox 500s sidomos klone len shume per te deshiruar
    Shume e vertete,problemet tek aparati im filluan kur sky nderroi sr.
    Me pare nuk kishte probleme.Tani disa frekuenca te sky jane me te dobeta.

Senior Member
    Uploads
    0

Pershedetje problemin e bllokimt gjat flashimit nuk kam aritur ta zgjidh me dm 800 hd i kam provuar dream up enforce por prap pa rezultat procedura e flshimit nuk me shkon deri ne fund A ka ndo nje menyre tjeter se si mund ta zgjidh kete problem qe spo i gjej dot zgjidhje??!!

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by Sandri View Post
    Pershedetje problemin e bllokimt gjat flashimit nuk kam aritur ta zgjidh me dm 800 hd i kam provuar dream up enforce por prap pa rezultat procedura e flshimit nuk me shkon deri ne fund A ka ndo nje menyre tjeter se si mund ta zgjidh kete problem qe spo i gjej dot zgjidhje??!!
    zgjidhje ka duhet ti besh jtag

Moderator
    Uploads
    529

Quote Originally Posted by gertl View Post
    Kalofsh mire
    Pershendetje Gerto
    Mir geht es sehr gut mein Freund, Sa per PARTIZONIN ca me bo keshtu eshte kur e marin ne dore biznesmen zgjebsa ca me bo ishte fati i keq per te
    flm per sqarimin te jam mirenjohes lal e kom provo me dy image ate qe me dha Andushi punonte mir ,duke kerkuar ke nje forum turk gjeta nje tjeter dhe ate kam tani me pelqen te them te drejten e kerkova tek suchen por me dolan ca tjera dhe sikur se pash ne forum megjithate po e postoj ketu, gjith te mirat

TDW DM500 1.70 maxvar Image 27.03.2009

Per te aktivizuar cccamin me butonin e verdhe
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

Advertise Here