pershendetje.Kom nje problem me DCC, kur hap DCC e lidh me dreamb. ( thot Network ok), kur vete pastaj ne FTP ne faqen e majnt del ter e bardh!!! edhe posht thot : > PASV< 530 Please login with USER and PASS. ku osht problemi ?
DCC.JPG
pershendetje.Kom nje problem me DCC, kur hap DCC e lidh me dreamb. ( thot Network ok), kur vete pastaj ne FTP ne faqen e majnt del ter e bardh!!! edhe posht thot : > PASV< 530 Please login with USER and PASS. ku osht problemi ?
DCC.JPG
sinqersisht qe jam dorezuar ne flashimin e dm800 hd pvr
e flashova njehere me browser, vendosa flashin gabi edhe tani del no ca found
po me vjen ne maje te hundes ri-filashimi i ketij drembox me null cable modem, pasi eshte e pamundur, kam kerkuar ne tere kontinentin (shaka) edhe nuk kam gjetur
ne te gjithe qytetin tim, me pas kerkova ne tr, ne maqedoni, shumicen e qyteteve, ne austri, jam dorezuar plotesisht, ku ta marr nje te tile se po cmendem! :D :D
a ka ndonjeri borxh te na e jape sa per pak :D apo a ka ndonje menyr tjeter ta marre dreqi ta marr!!!!!!!!!!!!!!!!!
Screenshot e kom marre nga PC.. kur fut IP e dreamb. ne pc kerkon user e pass ( root, dreambox) edhe eshte ok.Me DCC nuk ban..Kam perdord edhe programe tjera si flashfxp ose Alftp por nuk funksionon..Tani po e provoj me filezilla..
kisha edhe dicka tjeter! :D
kam nje dm500s me cline payed, per 6-7 muaj punoi OK
kur para 1 jave nuk i hapte me kanalet, dmth internet merr por kanalet nuk i hap! per te punuar punon OK
e coj atje ku e mora, vendos ne pune ai me adaptorin e vet edhe drita LED jeshile njeher fiket njeher shuhet (shaka) ndizet
tha ai lere ketu se e shoh une, ika me merakun e drites qe bente ashtu, shkoj te nesermen edhe me thot, ca i ke bo aparatit sepse ai as nuk merr image a nuk flashohet :D asgje prej gjeje, edhe kur ndizet, duhet me e godit! :D
une sinqerisht nuk i kisha bo asgje! :D
edhe ai e la, qe ka marre nje kolpo korenti, duke menduar per ca kohe pashe qe adaptori i dm500s qe kisha kishte nje problem te vogel, pasi kur e levizja pakez fillonte te punonte apo te mos punonte! :D
tani ai punon OK, si nuk mund te flashohet edhe te mos hape kanalet apo ku ta dij une? :D :D (sa e komplikuar) :D
Po shpesh ne kete rast mundet te beje problem adapteri i dreamboxit, sepse edhe mua me ka ndodhe dy here
safet, meqe ra fjala, e ke bere prezantimin? kemi rene te dy ndesh rregullave ne kete rast!
prezantohu nqs nuk e ke bere: http://www.satsupreme.com/showthread...-antarit-te-ri
edhe me pas flasim cfare mund te bejme! :)
tani qe po e shofi edhe une e paske bere
eshte hera e pare qe mundohesh te lidhesh me dm tend tek root apo e ke bere heret e tjera edhe ka funksionuar
nqs eshte hera e pare edhe nuk ben, atehere shko ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...365#post798365