Peshendetje kam dreamboc 500 hd original si kîsha mujt me instalu cccam flm
Peshendetje kam dreamboc 500 hd original si kîsha mujt me instalu cccam flm
enigma 2 e kam te instalur por ne kete image nuk e kam blupanell ketu osht problemi apo ndoshta se osht original si osht mundsia me e mir ju lutem me tregoni
une u futa te faqja zyrtare e d-link ne danimarke dhe aty kishte dy programe per modelin tend shiko se cfare te duhet dhe shkarkoje dhe instaloje vetem ne rast se nuk i ke ato softe dhe firmware ne modemin tend instalimi nuk behet ne lidhje wi-fi por duhet patjeter nje kabell ethernet perndryshe mund ta demtosh modemin , me pak fjale ndiq guiden dhe keshillat qe jane aty ne gjuhen anglese dhe daneze,gjithmone behet fjale nese fajin ta ka modemi ,ne rast te kundert shif me kujdes temen e manualeve se ndoshta fajin mund ta kete edhe dekoderi vete apo edhe sherbimi qe te ofron kompania internetit,ose mund te kesh edhe ndonje problem tjeter qe se kuptojme dot
problemi im ishte se une firmware e modemin tim e kisha te vjeter dhe keshtu u detyrova te vendos firmware e fundit qe kishte dale aty te faqja zyrtare e d-link italia per modelin tim dhe per kompanine time qe me jep sherbimin ne internet
ketu eshte adresa ne faqen e danimarkes per modelin tend ===>adresa <=== ke dy programe shif kush eshte i dobishem per ty dhe instaloje
Persh Bledi
E ke shum gabim kur thua qe n.q.f ke gemini enigma2 nuk mund te instalohet nga blue panel.
une po te postoj nje ipk te cilen me ane te ftp do ta vendosesh ne tmp pastaj do te shtypesh butonin blu dhe nepermjet File Browser e instalon.
startoje boxin dhe i ke te gjitha me cccam,oscam si dhe shum te tjera sipas deshires.
une nuk po e gjoj as mundsin se te futna ne dreambox me kabell modem nuk bon me IP nuk po bon
jane ca kanale tek total tv mpeg-4 qe nuk i hapen! :(
une kam nje dm800 hd pvr, sic e dine, te pakten ai suporton h.264 edhe kam pas lexuar diku tek wikipedia qe h.264 suporton mpeg-4
atehere, si qendron problemi? :D