ntv sport nuk me hapet ne dm800-cccam 2.2.1. edhe pse kodin e ka te sakte. nqs e ka ndonjeri te hapur te na jape formatin qe perdor.
kanalet e tjera te koduara me biss i kam hapur,kete spo ja arrij
pershendetje dhe gezuar festen e fiter bajramit . nji pyetje per dm 500s kam ber flash me image edg nemesis
por zeri- audio psh. te supersportet duhet vetem manuel me bėr ne gjuhen shqipe edhe pse e bej kur ndrrohet kanali ai perseri behet anglisht ka ndonji menyr me ruajt vetem shqip flm
Pershendetje
Kjo me ka bere vaki me imazh Gemini dhe per kocidence vazhdoj te jem me kete imazh.Me kete metoden me poshte e kam ndrequr.Nuk kam kohe ta provoj me nemesis por ma do mendja qe do te funksionoj. E kam provuar si me Mozilla ashtu edhe me Google Chrome.
Sans titre.jpg
Sans titre 1.jpg
Pershendetje Mr Bledi
E para, xoninet pyet per DM 500 dhe jo per 800
E dyta nqs rregullohet nga menuja (DM 500s) na e thuaj edhe ne te tjereve qe mos te lodhemi kot
fillestari une kam nje dm500 edhe nje dm800
deri tani kam qen tek dm800. arsryeja qe po kaloj tek dm500 e kam nga halli ca e jo nga qejfi! :P
ndoshta ai shoku siper nqs shkarkon gjuhen shqipe per dm500s atehere gjuha e "aparatit" do jete shqip edhe audio default do dale gjithmone aty ku lexon albanian! :)
une kshu kam vepruar ne mos gaboj :) :P ju pershendes edhe gezuar bajramin te gjithe!
Pershendetje djema kam nevoj per ndihm e kum ble dje njė DM500s dhe provoj me flashirat me dream up kabell null mod si kejt dm qe i flshirati mirpo nuk bon e ka ket errorr:> ERROR reseting lock-bits a ka iden najkush qfar problemi esht ?