Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 42 of 101 FirstFirst ... 173237404142434447526792 ... LastLast
Results 411 to 420 of 1001

Thread: Mbyllur - Dreambox - image, firm, soft, etj.

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Re: Ndihm ne dm 500s

Nuk e kemi te manualet kte tutorial?

besoj se dhe me ftp nuk futet dot ngaqe nuk din passin vetem ne e paste shpetuar ne ftp passin ne fillim dhe mund tja modifikonte dhe nga ftp passin.

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    Ekziston nje menyre me nje plugin qe quhet resetpassword nuk e di nese ne panelin blu ke ndonje link shtese per te shkarkuar se ne serverin e ihad seshte ky plugin. Gjithsesi eshte nje metoqe q vet nuk e kam testuar por e kam lexuar diku dhe me llogjike duhet te funksionoj. Duhet te besh share nje folder te pc dhe me mount ne dm mund te kesh akses dhe tek ky folder mund te hedhesh plugin qe do. E kam pas bere gati nje manual te tille po spo e gjej se eshte me i hollesishem. Ndoshta e ka ndonjeri per kollaj e ta postoj.

2. Advertise Here
    Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Problemi eshte se ky eshte image gemini dhe nuk e ka ate plugin 'resset pasword'.Me sa di une, per Image Gemini paswordi kur nuk e dime nderohet nepermjet 'tuxboxcommander' dhe une kete e kam bere me dhjetra here por ne kete rast me ka ngec sharra ne gozhde se ky tipi i ka fut pasword edhe ne tuxboxcommander, Dhe une megjithese e fshij te parin dhe e fus nga e para perseri me kerkon paswword te ky plugin.Eshte hera e pare qe me ndodh kjo pune.
    merre ===> instaloje ===> resetoje

mos harro ti vendosesh atributet 755
    Attached Files Attached Files

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Rrofsh Misso shpresoj mbase e gjen.Te them te drejten nuk e kam me urgjence.Keshtu qe po pres.
    Edhe njehere faleminderit dhe kalofsh mire
    E gjeta dhe po e postoj ketu pasi i futa dhe nje dore te fundit. E theksoj qe se kam testuar por teorikisht duhet te funksionoj, i vetmi dyshim i imi eshte tek konfikurimi qe te kerkon password per folderin share ne pc. Gjithsesi testoje dhe na thuaj per ti bere dhe ndonje ndryshim.

Uploads
    576

Problemi eshte se ky eshte image gemini dhe nuk e ka ate plugin 'resset pasword'.Me sa di une, per Image Gemini paswordi kur nuk e dime nderohet nepermjet 'tuxboxcommander' dhe une kete e kam bere me dhjetra here por ne kete rast me ka ngec sharra ne gozhde se ky tipi i ka fut pasword edhe ne tuxboxcommander, Dhe une megjithese e fshij te parin dhe e fus nga e para perseri me kerkon paswword te ky plugin.Eshte hera e pare qe me ndodh kjo pune.
    nje metode tjeter me tuxboxcommander

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    E gjeta dhe po e postoj ketu pasi i futa dhe nje dore te fundit. E theksoj qe se kam testuar por teorikisht duhet te funksionoj, i vetmi dyshim i imi eshte tek konfikurimi qe te kerkon password per folderin share ne pc. Gjithsesi testoje dhe na thuaj per ti bere dhe ndonje ndryshim.
    Faleminderit Missoervin. Problem me kete, se nuk po e ndjek dot se nuk me shfaqen tabelat njesoj si te tutoriali qe ke hedhur.Ndoshta per shkak se perdor Windows7.Por neser do mar nje kompjuter te vjeter me XP dhe do ta provoj.Sot te them te drejten s'me shohin me syte.Kam qe ne mengjes para kompjuterit.

Benardi faleminderit edhe tyj per ndihmen.

Fiku, nuk e kam shpetuar ne ftp dreqin.Sic ma dhane mbreme ne darke.Vec sot ne mengjes fillova te merresha me te.

Ju pershendes dhe Naten

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Dreambox Settings

Settings nga vhannibal te dt 1/7/2010 te edituar per 3 satelite 13-16-19E per enigma1 dhe enigma2

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox Settings

kam dekoder dm 500 S e kam blere ne maqedoni mirepo dua ti fus liste kanalesh por nuk e di paswordin a mundet ta nderroj pasi adonsat i ka te mbyllur nuk ka fare a ka ndonje menyre per ta resetuar flm?

Uploads
    576

Quote Originally Posted by liqenas View Post
    kam dekoder dm 500 S e kam blere ne maqedoni mirepo dua ti fus liste kanalesh por nuk e di paswordin a mundet ta nderroj pasi adonsat i ka te mbyllur nuk ka fare a ka ndonje menyre per ta resetuar flm?
    shif ke tema manualeve ,ndoshta mbaron pune atje

VIP Member Andushi's Avatar
    Uploads
    2,275

Quote Originally Posted by liqenas View Post
    Mirembrema liqenas,
    nese ashtu sic dyshoj, sepse nga Maqedonia ka shume raste te tille, ata i ndryshojne passwordin default qe ka vete imazhi si dreambox apo sifteam etj i vendosin password edhe Setup. Nese i eshte vendosur password edhe Setup-it atehere nuk ke asnje mundesi tjeter pervecse ta flashosh. Vendosja e passwordit edhe ne Setup nuk te lejon te kryesh asnje lloj veprimi i cili te nderhyje psh ne serverin Gemini po themi apo serverat e tjere te cilet e kane zevendesuar dhe qe aty te zbresesh nje password remover apo reset sic eshte shpjeguar ne postimet me lart. Rasti yt pra dallon nga problemi qe kish fillesatri pasi ai nuk e kishte me password setup-in, sepse ne te kundert asnje nga menyrat e mesiperme nuk do ti bente pune. Prandaj si perfundim ata ku ti e ke blere duan (mendimi im) ne radhe te pare te mos u zbulohet serveri nga frika e problemeve me drejtesine dhe me pas te varesh prej tyre per cdo sherbim qe kerkon te besh.

Tung

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by andushi View Post
    Mirembrema liqenas,
    nese ashtu sic dyshoj, sepse nga Maqedonia ka shume raste te tille, ata i ndryshojne passwordin default qe ka vete imazhi si dreambox apo sifteam etj i vendosin password edhe Setup. Nese i eshte vendosur password edhe Setup-it atehere nuk ke asnje mundesi tjeter pervecse ta flashosh. Vendosja e passwordit edhe ne Setup nuk te lejon te kryesh asnje lloj veprimi i cili te nderhyje psh ne serverin Gemini po themi apo serverat e tjere te cilet e kane zevendesuar dhe qe aty te zbresesh nje password remover apo reset sic eshte shpjeguar ne postimet me lart. Rasti yt pra dallon nga problemi qe kish fillesatri pasi ai nuk e kishte me password setup-in, sepse ne te kundert asnje nga menyrat e mesiperme nuk do ti bente pune. Prandaj si perfundim ata ku ti e ke blere duan (mendimi im) ne radhe te pare te mos u zbulohet serveri nga frika e problemeve me drejtesine dhe me pas te varesh prej tyre per cdo sherbim qe kerkon te besh.

Tung

Setup e kam pa kod dmth hyj ne menu?

Advertise Here