Rregullimi i gjuhes shqipe si audio e pare
pershendetje.kam nevoje per nje image dm 500s qe te kete txt te montuar si resiveri i dga ose optikum dhe vetem shtyp butonin txt dhe hapet teletex i tv.
un kam nje hotel dhe desha qe secili ne dhome te kete txt me pult te tv.shperndarjen e bej neper dhoma me sistem kabllor.flm
jo kam dm 500s clone
atehere, une me gemini gjithmone e kam pasur teletext! :) Gemini project, qe nga versioni 4.3 e siper vendosi nje virus qe te prish boot-loaderin e dm500
prandaj per tu siguruar po te postoj versionin e geminit te fundit, por pa time bomb. Por sic thone, vendose duke e marre rrezikun tend vet persiper! :)
1
Gemini_470_DM500s_NO-bomb.rar -> Megaupload
Install with your own risk
Po te postoj nje imazh te paster no bomb te gemini 4.7. Ke te e kam testuar dhe punon per mrekulli ne klone.
http://www.satsupreme.com/showthread...455#post704455
CFARE mendimi keni per inetbox 500hd, a eshte ky aparat clone i dm 500hd e ka testuar njeri.
huh, eshte edhe qe cke me te.
Nuk e kam testuar personalisht. Por ne fund te fundit, te gjithe nje nene kane! :D Kinen
faleminderit per keto image por une desha nje image qe te jete si aparati i dga.me pak fjaleun po e provoj dhe dua qe te hapet txt me pult te tv e jo te dream.faleminderit te gjitheve