καλησπερα εαν εχω δυο δεκτες με την ιδια συνδρομη στο ιδιο ρουτερ για να βλεπω διαφορετικα καναλια σε διαφορετικες τηλεορασεις θα εχω προβλημα απο τον παροχο?
καλησπερα εαν εχω δυο δεκτες με την ιδια συνδρομη στο ιδιο ρουτερ για να βλεπω διαφορετικα καναλια σε διαφορετικες τηλεορασεις θα εχω προβλημα απο τον παροχο?
περνας και το mgcamd config εαν δεν το εχεις κανει και με το dcc περνας τις γραμμες στο φακελο keys-newcamd list κτλ
ποια αρχεια περναω αν μπορεις σε παρακαλω βοηθησε με γιατι εχω πελαγοσει με τοσα που γραφη!
δεν δουλευει βασικα οταν τον ανοιγω μου γραφει service could not be found!
Μπορει καποιος να βοηθησει στελνοντας ενα pm με ενα αξιοπιστο και λογικο σε τιμη server?
Γεια χαρά παιδιά..
Αντιμετωπίζω πρόβλημα με σύνδεση στο ιντερνετ ενός 500s. Ενώ τον βλέπω στο δίκτυο κανονικά, του έχω στατική ip, δεν μπορεί να δει internet. Στο τεστ πάντα μου έχει τα δυο πρώτα με κόκκινο και πράσινο τα δυο υπόλοιπα. Ούτε αποδίδοντας αυτόματα με το DHCP βήθησε... Σε άλλο δέκτη φίλου που δοκίμασα, είχα το ίδιο πρόβλημα. Όταν όμως τον συνέδεσε στο σπίτι του, του δούλεψε κανονικά..
Άλλος φίλος μου έδωσε να δοκιμάσω τον 800se. Απο την πρώτη στιγμή με τα ίδια settings δούλεψε κανονικότατα... Τί μπορεί να φταίει στο σύστημά μου;
Και κάτι άλλο, -που έχει ρωτηθεί βέβαια ξανά- μια και από 800se είμαι ασχετος, τί image παίζει στο χώρο τώρα τελευταία για το δέκτη αυτό που να υποστηρίζει cccam; Από gemini έγινε τίποτα;
υπαρχει κλωνος dm 800 se ??? Ο DM 7020 HD υπαρχει στην αγορα ???ευχαριστω