den exei oscam emu..exei mono oscam server...
den exei oscam emu..exei mono oscam server...
Κατεβασε αυτο απο ιντερνετ: SUNRAY-FlashUP, ειναι dreamup ειδικα για 800se. Εμενα μονο με αυτο φλασαρε. Πρωτα ομως κατεβασε και τρεξε στο PC το: CP210x_VCP_Win_XP_S2K3_Vista_7 ποu ειναι driver για το mini usb του dreambox (service).
Συνδεσε το κομπιουτερ με τον μποξ με το μινι, αφησε ανοικτο το μποξ, ανοιξε το SUNRAY-FlashUP, βαλε την IP tou 800se (βρες την απο το μοντεμ), password: dreambox (δε θυμαμε αν ζηταει pass), connect χωρις network, θα κανει μια μικρη διαδικασια και θα σου ζητησει να ανοιξεις το μποξ οποτε στην ουσια απλα κλεισε και ανοιξε το παλι! πατας FLASH και προχωραει, θελει χρονο εμενα μου πηρε 15 λεπτα με i7.
Κατεβασε αυτο απο ιντερνετ: SUNRAY-FlashUP, ειναι dreamup ειδικα για 800se. Εμενα μονο με αυτο φλασαρε. Πρωτα ομως κατεβασε και τρεξε στο PC το: CP210x_VCP_Win_XP_S2K3_Vista_7 ποu ειναι driver για το mini usb του dreambox (service).
Συνδεσε το κομπιουτερ με τον μποξ με το μινι, αφησε ανοικτο το μποξ, ανοιξε το SUNRAY-FlashUP, βαλε την IP tou 800se (βρες την απο το μοντεμ), password: dreambox (δε θυμαμε αν ζηταει pass), connect χωρις network, θα κανει μια μικρη διαδικασια και θα σου ζητησει να ανοιξεις το μποξ οποτε στην ουσια απλα κλεισε και ανοιξε το παλι! πατας FLASH και προχωραει, θελει χρονο εμενα μου πηρε 15 λεπτα με i7.
Καλησπερα,
Ειμαι ασχετος και καινουργιος, πηρα ενα κλωνο 800se , τον εκανα εγκατασταση, παιζει οκ εδω και μια μερα. Σημερα πηρα μηνυμα στην τηλεοραση "no data on transponder timeout reading pat" και tuner error... επηξα, τελικα αποκατασταθηκε οταν
κουνησα το hdmi καλωδιο...
εχει κανεις ιδεα τι γινεται? μηπως ειναι κατι αλλο πιο σοβαρο απο το να "κουμπωσει" το καλωδιο....?
ευχαριστω
kalispera stin parea.poio einai to kalitero image gia 500s klono??
Προσωπική μου γνώμη το καλύτερο είναι το DM500s_Gemini_4.70_GSF.zip :
http://www.satsupreme.com/download.php?id=217609
με το οποίο κάνεις πολλά. Πχ κατεβάζεις όλα τα emu, καινούργιες λίστες καναλιών μέχρι και υπότιτλους.
Geia xara edo kai ligo kairo pira ena dekti dreambox 800 klono exi enigma2 kai 8elo na kano setup ena exoteriko hdd ala den xero kapou diavasa oti xriazete ena arxio na kano set up ala pio einai to arxio kai pos ginete set up den xero an mpori kapios na voi8isi ton eyxaristo prokatavolika
Δεν ανοιγουμε καινουρια θεματα οταν το ερωτημα μας μπορει να απαντηθει απο ηδη υπαρχων θεμα!!