NIKOLIS123
Εγω εχω την τελευταια.sim2800.com (καινουριο DM μολις 3 ημερων τους ζυτησα να βαλουν την τελευταια). Έχεις pay cccam server? Εγω δοκιμαζω με free.
Γιατί λειτουργεί με την cccam 2.0.1 με διακοπές μερικών λεπτών!!!!!!!!!!!και αναρωτιέμαι ποιος φταίει ο server η το cccam?
Χρησιμοποιείς μια γραμμή cline η πολλές στο ίδιο cccam.cfg?
Και κάτι τελευταίο. Πως καθαρίζουμε την μνήμη? έχει γεμίσει από τις δόκιμες.
Τέτοιες ερωτήσεις μόνο με PM φίλε μου για ευνόητους λόγους.
Ο server. Οι free έτσι είναι. Μόνο εσύ και άλλο 1 εκατομμύριο προσπαθεί να δει χρησιμοποιώντας τους :pΓιατί λειτουργεί με την cccam 2.0.1 με διακοπές μερικών λεπτών!!!!!!!!!!! και αναρωτιέμαι ποιος φταίει ο server η το cccam?
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις περισσότερες από μία αλλά δεν θυμάμαι αν έχει όριο μέχρι πόσες.Χρησιμοποιείς μια γραμμή cline η πολλές στο ίδιο cccam.cfg?
Restore to factory default από το μενού. Κάτι σαν format στα pc είναι. Μετά βέβαια πρέπει να περάσεις από την αρχή ρυθμίσεις, κανάλια, cccam, άλλα plugins που θες κτλ.Και κάτι τελευταίο. Πως καθαρίζουμε την μνήμη? έχει γεμίσει από τις δόκιμες.
Eχω ενα addon μετο οποίο καθορίζω εγώ ποιο cccam_0.cfg (εχει αλλα 5) να πέρνει τα δεδομένα.
FORMAT MASTER σε ευχαριστώ πολύ. Εχεις δικιο για το PM.
exo ena dm500s pagonei to opoio pagonei se ena kanali (tyxeo) pou vlepo kai den antidra stis entoles tou til/riou?
ps.to kanali paizei kanonika.efxaristo
Μου το κάνει κι εμένα της πεθεράς μου που και που και απλά τον κάνω επανεκκίνηση. Αν σου το κάνει μία στις τόσες δεν είναι τίποτα σοβαρό. Αν σου το κάνει συχνά δοκίμασε άλλα image κι αν σου το κάνει με όλα τότε έχει πρόβλημα το μηχάνημα και το στέλνεις για αλλαγή εφόσον είναι στην εγγύηση ή παίρνεις με 60€ ένα καινούργιο (τόσο έχουν πλέον οι κλώνοι 500άρηδες, βλέπε πχ εδώ)
[QUOTE=dklap;833093]NIKOLIS123
Εγω εχω την τελευταια.sim2800.com (καινουριο DM μολις 3 ημερων τους ζυτησα να βαλουν την τελευταια). Έχεις pay cccam server? Εγω δοκιμαζω με free.
Γιατί λειτουργεί με την cccam 2.0.1 με διακοπές μερικών λεπτών!!!!!!!!!!!και αναρωτιέμαι ποιος φταίει ο server η το cccam?
Χρησιμοποιείς μια γραμμή cline η πολλές στο ίδιο cccam.cfg?
Και κάτι τελευταίο. Πως καθαρίζουμε την μνήμη? έχει γεμίσει από τις δόκιμες.[/QUOTE
afto me to cccam mou to kani mono me afto to imatze malon 8a exi provlima to cccam 2.2.1
perasa alo imatze simera ke den exi provlima kanonika me cccam 2.2.1 sto imatze ine to la8os
ane stin erotisi gia free server den asxoloume me tetia ta exo ola gnisia edo ke miraso mesa sto spiti mono se 6 tileorasis
oso gia posa mporis na valis mesa sto cccam.cfg den to gnorizo ala pistevo pola parapola
Το image που έχετε νομίζω έρχεται με το Cccam 2.2.1 προεγκατεστημένο. Μήπως έχει το συγκεκριμένο cccam πρόβλημα; Για δοκιμάστε να το αφαιρέσετε και να το ξαναπεράσετε να δείτε αν δουλέψει. Το λέω γιατί στο 1.33D Phoenix (όχι το Phoenix2 που έχετε εσείς) εμένα το cccam 2.2.1 που πέρασα από τον addon server των PRZ Italy έπαιζε μια χαρά. Τώρα έχω επάνω το αυθεντικό Dream Elite 1.33D με τις αλλαγές που προανέφερα αλλά δεν έχω server cccam να το δοκιμάσω.
oxi den exi engatestimeno tipota to katevasa apo ta addon exi poles epiloges mesa apo 7 mergies mporousa na to katevaso ala den ekane koukouk to 2.2.1
kita foto posa exi mesa afto ine to dm800hd oxi to se