Πριν τον ''κυνηγησεις'', μηπως δεν στην ενεργοποιησε ακομα, αν δουλευε μηπως εχει πεσει ο server του μπορει συντομα να επανελθει, τελος επιβεβαιωσε ξανα την γραμμη.
Τωρα οσον αφορα το outgoing traffic στον δρομολογητη αν δεν εχεις βαλει περιορισμους εσυ δεν μπλοκαρονται πορτες ουτε πρωτόκολλα (udp).
Manous σε ευχαριστω για την απαντηση.
Η cline μου την εστειλε χθες και δεν εχει δουλέψει καθολου.
Ειναι δυνατον να μου εστειλε cline που δεν εχει ενεργοποιηθεί ακομη???????
Η γραμμες (2clines) εχουν επικολληθεί (copy-paste) απο το mail του, δεν χρησιμοποιήθηκε πληκτρολογιο.
Του εχω στείλει mail στο "contact us" αλλα χωρις απαντηση. Κατι μου βρομάει.
exo kai ego to newnigma2
pies rithmisis na koitaxoume
kalispera file dklap
Manous σε ευχαριστω για την απαντηση.
Η cline μου την εστειλε χθες και δεν εχει δουλέψει καθολου.
Ειναι δυνατον να μου εστειλε cline που δεν εχει ενεργοποιηθεί ακομη???????
Η γραμμες (2clines) εχουν επικολληθεί (copy-paste) απο το mail του, δεν χρησιμοποιήθηκε πληκτρολογιο.
Του εχω στείλει mail στο "contact us" αλλα χωρις απαντηση. Κατι μου βρομάει
mipos exeis lathos kapou kai mia erotisi kanis alagi grami cline i pleronis file ????mipos se gelase
Δεν ξερω φιλε Letitan.
Που να εχω λαθος.Η μια cline δουλεύει και η καινουρια οχι.
Μονο edit το cccam.cfg εκανα και εβαλα τις νεες 2 cline.
Μηλαμε για μεγαλο provider.
Σου εστειλα PM με λεπτομέριες
File dj_takis οπως και σε ολους τους αγαπητους συναθλητες που απαντησας στις ερωτήσεις μου.
Εχει προβλημα ο provider.
Αγορασα την υπηρεσια απο εναν αλλο. Η test cline του, με το που την εβαλα δούλεψε αμεσωςςςςςςςςςςςςςςςςς.
Ανοιξα και θεμα στο resolution senter του Paypal για refund.
γεια
εκανα φρεσκια εγκατασταση στο dm800 με gemini2 5.0 απο web interface ολα καλα κανενα προβλημα.
Μετα πηγα να εγκαταστησω mgcmd απο τα addons του gemini αλλα οι γερμανοι δεν εχουν πια ετοιμες εγκαταστασεις.Ετσι εκανα download ενα tar.gz με το mgcmd .Το εβαλα στο /tmp του dreambox πηγα
στο blue panel στο file manager και εκανα το installation. Εκανα restart το dreambox και ξεκινησα το mgcmd αφου περασα στο φακελλο /usr/keys το mg_cfg το priority.list και ignore.list και το newcmd.list.
Τα συγκεκριμενα αρχεια τα ειχα backup απο το αλλο image και δουλευαν τελεια.
Αφου λοιπον διαλεγω καναλι δειχνει για ενα δευτερολεπτο και μετα κανει επανεκινησεις μονο το gui ξανα και ξανα .
Εχει καποιος καποια ιδεα πως να λυσω το προβλημα μου ?
ευχαριστω