agorasa to dreambox 800se exo kai c linie grami th akribos prepei na kano gia na exo fos pos thn pernao thn grami
as boithisi kapios.
Tιποτα να σε καλα φιλε μου!Το cccam για να περασεις πρεπει να βαλεις την εξτρα ουρλ για ντρεαμ ελιτε που λεει και ο ντουρος χειροκινητα η μεσο τσπ πανελ κατεβασε περνα μεσο τπμ το τσπ πανελ 1.4 ιπκ φιλε και κανε ενα ρεσταρτ και καπακι κατεβασε μεσα απο τσπ πανελ την 4.0 βερσιον εκει μεσα εχει τα παντα για ολα τα ιματσε emu config plugin tools skin boot logos και για σιμ φεραρι και για σιμ 2.01
Απλα προσεξε αν περασεις χειροκινητα τα εμυ μεσο τπμ για cccam cam να ειναι καταλιξη tbz.2 αν θυμαμαι καλα για ντρεαμ ελιτε
kalispera .exo mia erotisi ston dreambox 800hd orig. me mgcamd 138
den exo fos sto tnt sat france eno i kodikopiisi v ine prasini. mono to xxl anigei
11:30 mexri 12:00 ( kladakia kenourgia ennoite) prepi kapou na allakso kati?
mia voitheia efxaristo
ρε παιδια καλησπερα....εχω ενα κλωνο του dreambox power plus pi-555 ....τι προγραμματα πρεπει να κατεβαζω για να περναω κλειδια κλπ....ειχα ενα ηθμαχ και ενα υθματθ και ολα ηταν ευκολα...με τον κλωνο δεν ξερω τιποτα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ρε παιδια καλησπερα....εχω ενα κλωνο του dreambox power plus pi-555 ....τι προγραμματα πρεπει να κατεβαζω για να περναω κλειδια κλπ....ειχα ενα Humax και ενα yumatu και ολα ηταν ευκολα...με τον κλωνο δεν ξερω τιποτα....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ