Καλησπέρα παιδιά,που μπορω να βρώ κανένα φθηνό φθηνό εσωτερικό σκληρό για τον 800HD Dreambox μου?...και ας μην είναι μεγάλος ας είναι 80gb,ύπάρχει κανένας φθηνός σε αυτόυς τους δύσκολους καιρους?
Καλησπέρα παιδιά,που μπορω να βρώ κανένα φθηνό φθηνό εσωτερικό σκληρό για τον 800HD Dreambox μου?...και ας μην είναι μεγάλος ας είναι 80gb,ύπάρχει κανένας φθηνός σε αυτόυς τους δύσκολους καιρους?
Etsi vgainei kai se emena japetus.Den exw kanena provlima vlepei internet kanonika.Kati allo ftaei tote.Mpes na deis an mporeis na katevaseis addons.
Τί να πω, δεν ξέρω... Δοκίμασα και όντως συνδέεται μια χαρά στο ιντερνετ. Στο καπάκι ξανακάνω ένα τεστ στα communication settings και μου τα βγαζει όλα κοκκινα... Εντελώς αναξιόπιστο το τεστ.. Χίλια ευχαριστώ, τζάμπα παιδευόμουν τόσο καιρό να δοκιμάζω διαφορετικά καλώδια και σέτινγκς...
Κάποια πρόταση για image με υποστήριξη CCCam για original 800se ;
sos παιδιά με κώλυσε ο 800se πήγα να κάνω εγκατάσταση το gsfsubs(plugin) και με βγάζει μια μπλε εικόνα με κάτι κωδικούς και δεν προχωράει
το έκανα επανακκινηση το ίδιο
είμαι καινούργιος στο dreambox πως κάνουμε dream up
καλησπερα.παραγειλα 1 dream800 clone me sim 2.01 αλλα τελικα μου ηρθε με sim 210 .υπαρχει καποιο image γι αυτον γιατιβρησκω μονο για sim201 .απανω εχει γεμινι αλλα δεν μου πολυαρεσει
thelo na sindetho se newcamd server me oscam..exo se dreambox 800 se image nemesis...den mporo na vro to oscam gia na to egkatastiso sto nemesis..
kapoia voitheia?
bres to extra url kai mesa apo ekei kaneis install to emu