Mπορε να φταιει ο σερβερ!
Mπορε να φταιει ο σερβερ!
Έχω ένα πρόβλημα με το play2dream,με το που πάω να βάλω την ταινία που θέλω φορτώνει μόνο το 2% και μετά κολλάει.Εχω τον dreambox 500s me 4.7gsf.Δεν ξέρω αν το έβαλα στο σωστό θέμα.Ευχαριστώ
Δεν το είχα υπόψη μου το πρόγραμμα αυτό, αλλά με μια ματιά που του έριξα είδα ότι είναι απλά ένα frontend που εγκαθιστά ευκολότερα το VLCF.
Βεβαιώσου πρώτα από όλα ότι έχεις αρκετό χώρο ελεύθερο στο σκληρό και στη μνήμη του υπολογιστή σου μια και εκεί γίνεται η όλη δουλειά. Βεβαιώσου επίσης ότι τα αρχεία είναι συμβατά. Είδα ότι το πακέτο περιέχει την έκδοση vlc 0.9.8 από το 2009. Δε θα παίξουν αρχεία video αν έχουν κωδικοποιηθεί με νεώτερους codecs από το 2009. Προσωπικά το χρησιμοποιώ με την έκδοση vlc 0.8.6.
Συνήθως τα avi παίζουν χωρίς προβλήματα, με τα mkv υπάρχει πρόβλημα...
Εβαλα το vlc 1.0.5 και καταφερα να φορτωση την ταινια επαιξε λιγο στην αρχη και μετα σταματησε.Μηπως επειδη παω να το κανω ασυρματα?
Δυστυχώς το plugin δεν είναι συμβατό με νεώτερες εκδόσεις του vlc. Βάλε πάλι την παλιά (ή την παλιότερη 0.8.6)
kapoios filos exei en dm500, kai mou kounise tin periergia.. mou to edose kai antegrapsa ekana buckup to image kai to evala se ena allo dm500 gia na piramatisto..
ekeino pou mou koinise tin periergia einai oti. sto blue panel den egrafe cccam213,4,5 i oti dipote allo. alla ena allo onoma
sy-95.
psaxnontas den vrisko na exei to file, cccam.cfg.
vrisko omos ena folder script. to opoio mesa exei
#!/bin/sh
USERNAME="SCY-95"
CAMNAME="SCY95"
ZAPTIME=4
CAMID=0
case $1 in
start)
killall -HUP xcs
killall -9 xcs
sleep 1
mv /var/bin/xcs.tmp /var/bin/xcs
sleep 3
/var/bin/xcs
opos episis iparxei kai ena file sto /var/bin/xcs..
tora auto to sistima pos douleuei? pou vazeis tin C LINE. einai vpn? einai kati allo? exei kapoios ipospi tou 5 pragmata na me enoimerosi..
δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ψαχνεις για cccam !!!!
κανε αναζητηση στο google για xcs emu , αυτο χρησιμοποιει ο φιλος σου και ειναι prive !!!
οσο αναφορα την ονομασια εδω
USERNAME="SCY-95"
μπορεις να δηλωσεις οτι θελεις και να βαφτισεις οτι τρεχεις !!!
to xcs einai prive emu apo mia serviki omada ;) xrisimopioun diko tous protocol...
sto box exoun pass... mpikes meso brute force???
k an thes na dis an einai meso vpn pata mesou telnet/ssh "ifconfig" k den an sou dixni tun0 (px IP 10.10.10.x)
kalispera kseri kapoios pos vrisko to user name kai to password