gia sou magos21 otan anavis tin dm800 ti sou grafi sto lcd #?? ekei prepei na dis pia image na fortosis
kalo kouragio
καλημερα παιδια και καλο μηνα δεν ξερω αν ρωταω στο καταλληλο thread ,αν ειναι ετσι παρακαλω καποιος admin να το
μεταφερει.θελω την βοηθεια σας σχετικα με το slingbox ή το digizon για απομακρυσμενη συνδεση σε dm500 clone.το upload
ειναι στα 1024 που εχω.υπαρχει καποιος εδω μεσα που να εχει ασχοληθει με καποιο απο αυτα για να μου πει την γνωμη του ? (διαβασα πως το slingbox HD θελει upload απο 3000 mbps και πανω για να δουλεψει πραγμα εντελως εκτος τοπου και χρονου για τα ελληνικα δεδομενα !!! ) γενικως μπορω να κανω με enigma 1 κατι ? ή πρεπει να παω σε dm με enigma 2 ?? σιγουρα εχετε εδω μεσα πολλα θεματα για τετοιο πραγμα που ζηταω χρησιμοποιοντας το vlc-dreamstream και τετοια...
με αυτα δεν εβγαλα ακρη γιατι ανοιγοντας πορτα το μονο που καταφερα απομακρυσμενα ηταν η αλλαγη καναλιων αλλα χωρις την θεαση των καναλιων αυτων!! το εκανα χρησιποποιοντας και gemini και pli image....και γι αυτο σκεφτηκα να σας ρωτησω και να μου πειτε την γνωμη σας......
ευχαριστω πολυ
Το μετέφερα εδώ μήπως πάρεις πιο εύκολα απάντηση.
καλησπερα στην παρεα.εχω ενα προβλημαμε εναν 500s .οταν του αλλαζω image me dreamup δουλευει κανονικα για λιγο.μολις κλεισω τον δεκτη για καμια μερα απο το ρευμαδεν μπουταρει καθολου.εαν του περασω παλι ιμαγε με dreamup ξαναδουλευει κτλ.εαν εχετε αντιμετωπισει τετοιο προβλημα πες τε μου που να κοιταξω στο hardware.
kalispera exw parei ena dm 800 hd me sim ferari kai enigma 2 to imag moy grafei 20/7/2010 an ta lew sosta kiolas.. opos katalabate den to katexw to athlima! exw faei treis meres psaxnontas kai ta matia moy konteboyne na akoympisoyne stin othoni apo to priximo!! exw perasi apo to dcc ta arxia mgcamd 1.35a - cccam config - mgcam config me manual install bebea kai meta kati keys!! alla tipota ta kanalia poy thelw na dw den anigoyn.....mporei kapoios na me boithisi?????????? eyxaristw poly ek ton proteron
Exw ena dm800hd ferrari ta hd tis nova denta pezi lei tuner faild giati eno prota ta epeze tora pou girisa den ta pezi ekana anazitisi ala tipota.efxaristo