efxaristo tha to dokimaso ksana
efxaristo tha to dokimaso ksana
na se rotiso kati...?
mipos efage kanenan kerayno...kana tsaf-tsaf tis dei....?
aston gia 15 lepta synexeia open kai pes meta ti kanei....?
bootari katholoy o dektis?
ti image eixe perasmeno epano?
sim.an efage kerayno ton kratas stin sylogi soy.....
aloste sta 59e exoyn pesei....
egw 8a8ela na rwtisw,apo to koyti otan to ebgales ton dokimeses an doulebei? kaneis swsta tin diadikasia me to dreamup connect k meta bazeis stin mpriza to dream, an to kaneis afto soy anagnwrizei to dream? dokimases allo dreamup na deis ti kanei exei dei tin swsti com to dreamup k to kalwdio einai null???
merikes fores einai kati aplo k kollame, k einai krima na min zwntanepsei to kakomoiro to maimoydaki....
panta filika
kALISPERA.KSERETE TI EGINE ME TA HD TIS NOVA KAI DE DIXNOUN PLEON?KLIDOSAN PALI SE DRAKOUS?
Γεια σας, μια ερωτισουλα να σας κάνω,
τώρα που το Gemini δεν μας δίνει αλο τούς CAM που τους βάζουμε και σε ποια αρχεία.
Εχω ένα DB 7020
mporei kapios na me voithisei pos na valo mia grammi apo newcamd(camd3) gia parageigma: cs357x://........................
se cccam.
o dektis douleve kanonika gia ena mina peripou apo otan to pira tou ixa to 470 to GSF kai ipa na tou peraso to SifTeam 1.9.4C me to to flashwizart to vazo stin priza anikse kanonika kai meta apo ligo kolise to ksanavazo stin priza anpsane ta dio lampakia kokino kai prasno mazi kai meta ta gnosta.....kai o alos o dektis puo agorasa mazi me afton otan to protovala den mou sindeotane me to internet den anave to lampaki tou router meta apo 1.2 epanakinisis sideete kai doulevi kanonika ala to kani sinexia ama to vagalo apo tin priza.
καταρχας αφου αναβουν τα λαμπακια ο δεκτης σου ειναι ζωντανος. οταν περναμε ιματζ το πρασινο λαμβακι ειναι αναμενο. δοκιμασε με dreamup παλιες εκδοσεις(αυτα τα δεκτακια θελουν γερα νευρα)