kush mund te me ndihmoje per nje software e fundit te opentel ods 2000h te digitalb se nuk mi ka marre frekuencencat e fundit shpresoj te me ndihomi
kush mund te me ndihmoje per nje software e fundit te opentel ods 2000h te digitalb se nuk mi ka marre frekuencencat e fundit shpresoj te me ndihomi
shko tek menu tek istalimi rregullo tp shtyp butonin jeshil formo 10762 h 27500 ok pastaj butonin e kuq fillo kerkimin.perseri shko tek menuja tek istalimi shko te azhornimi i softuerit dhe shtyp ok.dhe aparati e merr softuerin e ri.vonon 3 minuta .tani sapo e bera tek aparati im dhe ok
Kush mund te postoj versionin e fundit te digitalbit ods 3000c? Flm
po 1.70 e digitalbit dua dhe une, ky nuk eshte i sakte. mund ta nxjerri nga aparti dhe ta publikoje?
e provova kete eshte ne rregull flm tamo
Miidita. Un kam 1 decoder(nese mund te quhet i tille) digitalb ods 3000c qe ma kan falur!!!. ka edhe karten smart. nuk arrij te shoh asnje kanal as free to air !!!. Doja te dija nese eshte e vertete qe ne fund te ktij viti nuk do hyje me ne pune per abonime digitalb sepse do kalojne ne hd????? ne qofte se po do doja ta ktheja ne nje dekoder normal???? Mund te vihet ndonje software qe mos ket asnje lloj lidhje me digitalb dhe ta ktheje ne nje dekoder normal???? mund te hyje ne pune per ndonje gje (psh per ndonje hack thyerje etj. etj.)apo mund ta hedh ke plerat??????
Ben mire te pershendesesh antaret e tjere dhe te prezantohesh njehere ketu pastaj te kerkosh ndhme ne forum.