Pershendetje!
Kerkoj ndonje menyre per CDVBT1300CA te DTT tokesor (DGA) se si hapen frekuencat te tjera pervec atyre te (DGA) dhe ndo1 software te mire per te ber te mundur kerkim te frekuencave manualisht.
flm dhe ne pritje te sugjerimeve.
Pershendetje!
Kerkoj ndonje menyre per CDVBT1300CA te DTT tokesor (DGA) se si hapen frekuencat te tjera pervec atyre te (DGA) dhe ndo1 software te mire per te ber te mundur kerkim te frekuencave manualisht.
flm dhe ne pritje te sugjerimeve.
Prsh. Kam 1 ods 2000 hd qe e kam lidhur me nje tv sony 32" lcd, dhe kur e kaloj ne kanalet hd apo ato qe jane mpeg4 me ben shkeputje te figures. Tani nuk e di kush e ka problemin nga keta te dy, se po ti nderroj pajisjet tek te dyja qofte me dekoder tjeter hd apo me tv tjeter problemi nuk ndodh. Mund te me thote ndonjeri si mund ta zgjidh.
shko tek opsion dhe shiko A/V SETING DHE SHIKO LLOJIN E FIGURES BEJI NJEHERE AUTO DHE SHIFE
ne pergjethsi kete problem e shkarkojne aparatet jo televizoret
problemi qendron tek tv sepse tv sony ne chipin e tyre ose ne matrix qysh i thojne ne gjuhen e tyre kur shpejtesia e hdmi 1080 shkon tek procersori nuk e ka full hd por procesori mundohet ne menyre automati te analizoj cilesine e figures si pasoj ka 3-5 sek derisa te nxjerri figuren dhe po ta vesh re n.q.s nuk gaboj ne te majte te nxjerr 1080 50hz eshte e mira qe aparatin ta vendosesh 1080 dhe jo auto .kurse me skart eshte nje tjeter histori skarti nxjerr 576 ...zakonisht me sa kuptoj ne mos gabofsha tv jote duhet te jete para 4 vjetesh me ngjyre gri .....te me falesh n.q.s gaboj tek modeli,per mendimin tim vendose 1080 standart tek aparati (tek preferencat)
Pershendetje djema
kam nje ods3000c edhe dua ta modifikoj per ta perdorur me celsat. ju lutem me postoni dot guiden, loaderin, sw
Kalofshit mire. :)