prsh xhafer,nuk e vej ne dyshim ate qe thua,po pate deshire editoje dhe nji here sw qe thyen 1.52 ta provoj edhe nji here...ft
prsh xhafer,nuk e vej ne dyshim ate qe thua,po pate deshire editoje dhe nji here sw qe thyen 1.52 ta provoj edhe nji here...ft
persh.Xhafer edhe une e provova 1.70 ta thyeja me 1.52 por nuk me dha rezultat te lutem a ka ndonje program tjeter ?
Eshte e vertete sepse edhe une e provova te kthej 1.70 ne 1.22 dhe nuk u krye,pastaj u detyrova ta bej me j-tag dhe ne kete rast me sukses.
ju lutem mi ndihmoni mi nje software origjinal te fundit per aparatin ods 3000c per te pare kanalet libero gjithashtu per ta perdorur dhe me abonimin digitalb pa pasur probleme.nuk jam shum praktik per kete dekoder mund te me pecaktoni sw e duhur ju falenderoi para kohe per nje pergjigje.pershendetje
provo kete cod 0937
ju lutem mi ndihmoni mi nje software origjinal te fundit per aparatin ods 3000c per te pare kanalet libero gjithashtu per ta perdorur dhe me abonimin digitalb pa pasur probleme.nuk jam shum praktik per kete dekoder mund te me pecaktoni sw e duhur ju falenderoi para kohe per nje pergjigje.pershendetje
Merre kete ky eshte programi origjinal loader e ke ti mo FUTE PROGRAMIN 1.17 NESE NUK TE PELQEN FUTE KETE TJETERIN SE TE BEN DHE KARTA E TRINGUT OK
faleminderit: endrit ju pershndes
A mund te me ndihmoj ndonjeri se si mund ta fus soft te ods 3000 me soft te vetin 1.70 , ca duhet te perdor qe ta marri softin ....