Duuresi--Faleminderit arrita te bej lidhjen me pc dhe dekoder,por kur behet downloadi shko deri ne 100% dhe te dekoderi me del FAIL,dhe me dalin serish 61 kanale sa kishte digitalbi.Mos duhet ti bej rikthim ne gjendjen fillestare me pare?
po a ka na nje menyre
Durresi---Po per odt 1000c
Proceduren e ke kryer si duhet por nuk mund te hedhesh program tjeter ne odt1000c po qe se ka versionin 9.01. Futu tek azhornimi i softit dhe lexoje ca versioni ke. Po qe se eshte 9.01 harroje ta besh me ca te ka dhene miku yne durresi. Ky esht version i mbrojtur nga DGA dhe hiqet me jtag. Me rs232 jo. Kalofsh mire.
inter4ever ---Po kerkoja ne google dhe gjeta nje procedure per instalimin e ODT dhe pashe qe qe kekonin te instaloje odt 3000f.Nuk e di a eshte e vlefshme kjo gjë/Faleminderit
Po versionin 9. 01 kam,te dekoderit odt1000c kam.Ka ndonje zgjidhje tjeter per kta dekoderat qe kam?nese jo ndo nje menyre tjeter per te par ne tre dhoma edhe per ne dyqan,ndo nje menyre me ekonomike se 4 abonime ne muaj?Faleminderit
Ja do shof ca mund te bej dhe te kthej pergjigje pak me vone...Po versionin 9. 01 kam,te dekoderit odt1000c kam.Ka ndonje zgjidhje tjeter per kta dekoderat qe kam?nese jo ndo nje menyre tjeter per te par ne tre dhoma edhe per ne dyqan,ndo nje menyre me ekonomike se 4 abonime ne muaj?Faleminderit