dedalus78 nuk e kuptova mire problemin .megjithate tp futja manualisht dhe
provo me nderru softin futi programin 1.22 ose ndonje soft tjeter
dedalus78 nuk e kuptova mire problemin .megjithate tp futja manualisht dhe
provo me nderru softin futi programin 1.22 ose ndonje soft tjeter
Kam 1 digitalb ODS 2000 C dhe i hodha nje nga keto filet per te me version 1.35 ( per te hapur kanalet e lira ) . E provova po nuk po funksionon , madje sdel as menuja e normale e aparatures por thjesht nje menu blu...me kete mesazh...
OTA : New program upgrade
dhe tek vendi kur e vendos ne prize tek vendi ku eshte numri i kanaleve.. lexon 0tA..
si mund ta rregulloj ? ca file duhet ti hedh qe te pakten te kthehet ne menune e meparshme ?
Prezantohu qe te marresh ndihmen...
Prsh miq! Uroj tja keni kaluar mire dhe qofte vit i mbare ky per te gjithe.Kam nje ods 3000c, i cili ka ngelur ne E001 ose ndoshta 1003 po seprapthi ,cdo program qe i hedhe e mere mire por asgje nuk ndryshon ngelet gjithmon E001 dhe ne ekran nuk nxjer as edhe nje te dhene ,ka ndonje shprese per kete aparat? Ja kalofshi mire
Fatkeqesisht nuk e di se nuk e kam aparatin tim,falemderit per ndihmen por nuk ka problem edhe ne qofte se ke ndonje ndihme bjere ta provoj nuk ka problem ky per tu edhur eshte po u be mire,prandaj me dergo ndenje gje
jo jo nuk kam aparat tjeter ods 3000?ndersa sw pothuajse i kam provuar i mer dhe ne funde e njejta gje E003
e kam provuar edhe me liste kanalesh por e njejta "save" end"
Rofsh vella ,ne funde thote Inst dhe pastaj End?????
mirmbrema djema
kam kete ods 3000c me pgr..per te pare kanalet fre..tani pas 1muaj bej kerkim automotik100/....por nuk mi mba kanalet..eperseris 2-3 here po perseri nuk e mban..flm