Kush me ndihmon me fajlat e J-tag ODS3000c?
Kush me ndihmon me fajlat e J-tag ODS3000c?
Kam nje modul Conax te blere para 3 vitesh qe eshte perdorur per Digitalb Tokesor. A mund te perdoret i njejti modul per Digitalb Satelitor HD per te pere paringun me nje kart tjeter ???
cuna doja te pyesia ky aparati i ri i dg me jep nje problem te tille,te gjitha frekuencat i kam neregull pervec njeres frekuenc 10803 30000 3/5 H nuk kam sinjal me thot ,
bej resetimin ntotal te dekoderit fus kanalet manualisht kjo frekuence punon shum mire ,por nuki me kap frekuencat e tiera ,bej proceduren hiqe nga prisa dhe e ndes perseri
me jep listen e re te gjitha frekuencat punojn dhe vetem kjo spunon,perseri fshij kanalet dhe bej kerkimin
i shof por nuk shof te tiera frekuenca, si mendoni se eshte problemi, mos me kerkoni per sinjalin se kam ne regull, flm
Provoje sumbol rate 29900
kur bleve aparatin brenda ne kuti kishe dhe nje kabell te vogell 10 cm .bej lidhjen nga tuneri a (loop)tek tuneri b (in) dhe do ta eliminosh kete problem. po ta shikosh mire tek menuja instalimi ka 2 opsione me 1 tuner apo 2 tuner.eshte me e mira te besh kete qe te them.na thuaj .....
tamo ok se kisha menduar kete
cuna aparati i fundit flybox, me del je tabel dhe me thot ju lutemi prisni sa te behet agiornimi i softwerit te ri td digitalbit mos e fikni dekoderin deri sa te bej axhiornimin , e kam len 1 dite te ter ende nuk ka asgje , me jepni nj drejtim , flm
interisti_12!
Kohėt e fundit ka problem me axhornimin nga sateliti,vaēanėrisht me aparatet HD, qė kanė kohė pa u pėrdorur.Unė mendoj se duhet tė marrėsh nė telefon digitalbin. tė cilėt duhet tė japn njė rrugėzgjidhje Vetėm sigurohu qė vjen sinjal nė aparat.Gjithė tė mirat!