ok pershendeta.
ok pershendeta.
Me falni qe po ju pengoj, por jam duke e kerkuar ndonje software qe te bej dump sw1.5 te ods2000c.Ndoshta do te ishte e mundur te me ndihmoj ndokush. Ju faleminderit!
Kliko KETU... e ke softin 1.50 dhe listen ne sw
Faleminderit!
MIREMBREMA!
Mar shkas nga nje program qe bera mbreme me filen e mesiperme per te marre programin 1.50 ne ODS 2000 (jo HD).
Realisht programin e mori ,por nuk ndryshoi lista e frekuencave te reja.I vendosa manualisht dhe punuan sa kohe marresi nuk fiket,por pasi fiket frekuencat ngelen dhe kanalet e regjistruara ngelen,por nuk hapen.(shenimi abonimi ka mbaruar).Duhet ti fshije dhe ti regjistroje nga e para.Hoqa prizen dhe kabllin e kokes e rindeza duke vene me pas kabllin me shprese per azhornim,por me kot.Nese mundeni jepni nje mendim se si mund te zgjidhet
bej rikthim ne gjendje fillestare ,pastaj shko tek insatalimi dhe bej azhornimin manual por shiko te kesh fre. 10762 h 27500 se ndoshta e ke11054 akoma shko tek menuja e fundit azhornim nga satelliti dhe shtyp ok gjithmon por mos harro duhet te kesh patjeter sinjal.(a harrova n.q.s. e ke satellitin me 2 lnb duhet patjeter te kesh lnb 1 hotbird dhe lnb 2 eutelsat w2 patjeter tek disekti ndryshe nuk ke per te bere gje)naten,
Kam Instaluar 1.70 ne ods 3000c dhe menuja kerkonte pass te cilen cuditerisht e hapa me 0937. Problemi eshte se ka ndryshuar dhe pin i kartes. Kam futur ate qe ishte gjithmone por nuk ma njef. Si i bohet ? a ka mundesi ti besh reset pin te kartes? thankx
Pershendetu me antaret e tjere njehere ketu pastaj kerko ndihme!
Kam instaluar 1.70 ne ods 3000 c , menuja me kerkonte pass. Provova 0937 sic thote user endrit hoxha dhe ok! Por problemi eshte se nuk me njeh pin e kartes, duke qene i sigurt qe pini eshte po ai i meparshmi. Ka ndonje zgjidhje? po pini kartes a mund te resetohet? Thankx