exei na kanei kai edo giati mia kali periptosi gia sid lock bypass einai kai oi rsa cards . if you know what i mean barba mitsos .
exei na kanei kai edo giati mia kali periptosi gia sid lock bypass einai kai oi rsa cards . if you know what i mean barba mitsos .
Ρε παιδιά στο site της bluedragon υπάρχει ακόμα το αρχείο σαν <<Confirmed Working!>>.
Αν γράψω την κάρτα μου τώρα θα παίξει?
Εγώ τώρα πήρα χαμπάρι τι γίνεται !!!![]()
to oti den alaksane to Confirmed Working simenei pos oti exei apomini apo drako kai den to exoun parei xamparei theloun na apoteliosoun kai aytes pou eminan giayto den to alazoun kai to exoun se Confirmed Working pedia prosoxi eseis pou den exete grapsi tin karta me ayto to arxeio Blue Dragon card Nova 2011-12-10 Confirmed Working! i me opoiodipote neotero kathos i karta xanei to ATR opote poloi prosoxi mages.kanonika eprepe na grafi Nova stays down ala den.
Ισως να βαλουν ενα φιλετο για τα χριστουγεννα να καψουν και το αλλο 50% των καρτων που απεμειναν
![]()
teliose to paramithi me tin bd.oso pio grigora to katalavoume toso kalitera.fagame ton "papa"oloi mas san protakia
kati akoygete kai gia ton kitrino drako oti efage time bomb...
εγιναν αχρωμοι τωρα και οι δυο![]()