Αντί να σχολίαζες, θα μπορούσες να τα μεταφέρεις όπου κρίνεις σωστό ή να τα διαγράψεις. Δεν έγινε και κάποιο αδιόρθωτο λάθος...
Μεταφερθηκαν στο αναλογη ενοτητα, κι αυτα τα δυο πανε στον κουβα .....
Αντί να σχολίαζες, θα μπορούσες να τα μεταφέρεις όπου κρίνεις σωστό ή να τα διαγράψεις. Δεν έγινε και κάποιο αδιόρθωτο λάθος...
Μεταφερθηκαν στο αναλογη ενοτητα, κι αυτα τα δυο πανε στον κουβα .....
θα κοιταξω το βιβλιαρακι της,εννοεις να εχει εξοδο κλπ απλά να μην "βγαινει" απο πισω στο tower,αν καταλαβα καλα?Κοίταξε άν έχει η motherboard σου έξοδο rs32 ,αν ναί είναι φτηνοδουλειά να πάρεις ένα ,άν είσαι Ηράκλειο σου δίνω 2 τζάμπα !.
Μωρε κοντά στο Ηράκλειο μένω, αλλα της Αθηνας οχι της Κρητης :) .να σαι καλα παντως!! :)
Double post .... Μεταφερθηκε στον κουβα.....
Ενταξει φιλε, σ` ευχαριστω.
βαγγέλη μου για το ευχαριστώ υπάρχει το αστεράκι κάτω αριστερά από το post που κάνει ο καθένας μας .
Paidia pou mporo na bro test line na dokimaso ton diko mou?
exw internet apo 4net yparxei periptosi na exw thema na me piasoun?
Sent from my LG
afti i erotisi ti sxesi exi edo mesa????
....................................
Καλημερα θελω καποιοσ αν μπορει να βοηθησει.Πηρα ενα Dreambox 500s στον οποιο δεν μου περασαν cccam και image Υπαρχει καποιοσ να μου δωσει τα links και να με βοηθησει να τα εγκαταστησω?Ευχαριστω
re file to egrapses sta dreambox edo ti doulia exi
nikola ..kalispera ,, bal8ikes na ma8eis ari8mitiki ston McLaren????????????????/
Καλησπερα λιγο βοηθεια να βρω cccam για dreambox 500s
kala re file esi ton xavasou grafis opou nane na doume posa post dikasou 8a metafero ston kouva
......................................
paidia apo olous esas pou vlepete me cs tha parakalousa osoi esete kalo servitoro xoris kolimata gia nov@ kai ksena na mou steiloun ena pm !!! (to ksero oti eimai sto topic me ta pm egrapsa kai ekei alla den vlepo na to diavazei kaneis giauto to grafo edo pou oloi vlepete me cs kai tha to deite ) euxaristo ek ton proteron !!!
an itan na se apantisi kapios 8a se apantouse ke den xriasete na to grafis pantou