Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 21 of 34 FirstFirst ... 111619202122232631 ... LastLast
Results 201 to 210 of 332

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

rosypetal2004
    μια χαρά στο πε o χρήστος...αν δεν θες να καταλάβεις τι συμβαίνει όταν γράφεις στα ελληνικά σε ένα ανοιχτό φόρουμ...τότε τι να σου πω???!!! τράβα μάθε πρώτα

Quote Originally Posted by xristos1 View Post
    δηλαδη εσυ θες να τα πω χυμα σε πιον παροχο να πας κτλπ ρε πλακα μας κανεις σεβομαι το φορουμ διαβασε λιγο τις οδηγιες περι παρανομης θεασης
    Για μισό λεπτάκι....τι ζητάει και ποιος από τι? εγώ βλέπω ένα ξερο... στείλε μου pm....παω μια σελίδα πίσω μπας και βγάλω καμια άκρη τίποτα. Όταν ζητάμε pm από ποιον το ζητάμε στην συγκεκριμένη περίπτωση? ξέρετε υπάρχει και αυτό Reply With Quote αν δεν το ξέρετε καιρός να το μάθετε όσο για τους κανόνες του forum θα μου επιτρέψετε να τους ξέρω καλύτερα από εσάς και πριν από εσάς.
    μου φαίνεται θα αρχίσω να ψάχνω για διπλοεγγραφές παλι.

2. Advertise Here
    VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by rosypetal2004 View Post
    gia na min sou po pou na valeis to "reply with quote"...tha sou po oti nai pakse gia diploeggrafes!!!

autos pou exei ksanabanaristei logw kanonwn tous THREI tora kai den mporeis na mou kaneis TIPOTA pou tora tous tiro giati otan imoun neos den iksera.
    omws tora ksero kai meta ESY PSAXNE gia allous pou naxoun gnoseis kai oreksi na voithoun filous tou forum.
    oi magkies apo tin thesi tou MODERATOR kantes allou i otan den eisai mod.

sigoura o pio aplos anthropos mporei na mpei apo parapano apo 1 pc & IP...
    pliroforisou loipon oti mporo na mpo kai me allous tropous.
    ki an nomizeis pws oxi mporo na stous grapso katevato kai se PM...

ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΚΤΗ ΝΑ ΣΤΟΝ ΦΤΙΑΞΩ ΝΑ ΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (εκτός του παράνομου υλικού που πάει το καχύποπτο μυαλουδάκι ορισμένων) που μου το ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ!!!

paidia sas xaireto giati den aksizei. osoi thelete exete to mail mou ki o typos apo do den mporei na kanei TIPOTA.
    tou dosan ena TITLO kai poulaei pneuma...

PS: tha ksanampor mono ama mou poune oti me banare gia na doume poios kserei perissotera. kala na pernate. kai den upokuptoume OYTE se MODERATORS oute se KUBERNHSEIS pou poulane magkies.......(epikairo)
    Σιγά ρε μεγάλε επειδή φτιάχνεις τους δέκτες(όπως λές) πρέπει να σου χτυπάμε προσοχή...
    σορυ για το εκτός θέματος
    περιμένω τον Νικόλα να τα δεί και να ...πανε εκεί που πρέπει.

VIP Member nikolas021292's Avatar
    Uploads
    10

Πω πω όλα μαζί τα είπες...ποιος μίλησε για ban ρε μεγάλε? Κανέναν δεν μπαναρα εδώ μέσα εγώ αν βρεις έστω και έναν να μου το πεις...10 είναι όλο και όλο εδώαν αρχίσουμε τα να σβήνουμε μέλη θα μείνουν το Αφεντικό του του φόρουμ και κάνα δύο 3 ακόμη κρατά της γνώσεις σου εσύ...και αν θέλεις σε κάνουν και ,mod να βοηθάς περισσότερο . Χεστηκα για το αν είμαι mod ξέρεις δεν το ζήτησα με κάνανε. Ας καθαρισει κάποιος το θέμα Κούβα ξέρετε.. γιατί δεν έχω με κανέναν κανένα προσωπικό ούτε θέλω να έχω. Α όσο για την ip και εγώ βγενω μέσω Βραζιλίας άμα θέλεις. Και όχι μόνο

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

Λοιπον ας χαλαρωσουμε , μια και δεν υπαρχει λογος για παρεξηγησεις κατα την γνωμη μου ......

Φιλε Χρηστο λες σε καποιον να στειλει pm για κατι ......
    Ουτε εγω καταφερα να καταλαβω σε ποιον απευθυνεσαι και γιατι ......
    Σου λεει ο Νικολας να το πεις δημοσια γιατι μπορει να ειναι λυση σε προβλημα που μπορει να εχει και καποιος αλλος.....
    Δεν μπορει να γνωριζει τι ειδους προβλημα ειναι αυτο (για τον λογο που ανεφερα πιο πανω)
    και εσυ φυσικα καλα κανεις και δεν το γραφεις δημοσια αφου αντικειται στους κανονες της κοινοτητας .....

Φιλε rosypetal, δεν γνωριζω τι διαφορες μπορει (κι αν) ειχατε με τον Νικολα στο παρελθον,
    αλλα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι με ενα ξερο "steile pm gia plhrofories" κανεις δεν καταλαβαινει τι θελει να πει,
    εκτος (ισως) απο τον αποδεκτη του , και λογικα πρεπει να παει κατευθειαν στο κουβα (απεναντιας ο Νικολας
    ρωταει, μηπως και μπορει να βοηθηθει και κανεις ακομη).Γι' αυτο λεει οτι σ' αυτες τις περιπτωσεις κανουμε "Reply With Quote"
    για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι σε ποιον και σε τι απευθυνεται ο (καθε) ποιητης ......
    Νομιζω οτι ειναι απλο και το καταλαβαινεις και φυσικα αυτο δεν σημαινει οτι "poulaei pneuma..." ......
    Φυσικα δεν υπαρχει λογος (για μενα) να παει κανενας για μπανακι γι' αυτον τον λογο .....

Κι επειδη πιστευω οτι καπου εδω θα ληξει το θεμα , θα τα μεταφερω αυριο στον κουβα τα ασχετα post,
    οπως και τα υπολοιπα που θα (κι αν) ακολουθησουν, εκτος κι αν με προλαβει καν' αλλος ...

New Member
    Uploads
    0

New Forum Link

We just created this forum

http://forumcardsharing.com/forum.php

Please come and join us.

Please register and visit our forum

Thank you

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Re: New Forum Link

This post should be deleted

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Quote Originally Posted by adam74 View Post
    Εγώ έχω ένα 800άρι γνήσιο με nemesis 2.6. ver 110. Η εικόνα από το scart είναι άθλια τελευταία φορά που δοκίμασα. Δεν ήταν όμως πάντα έτσι και δε βρήκα τι φταίει. Σκέφτομαι μήπως φταίει το software γιατί πριν με παλαιότερο nemesis 2.6 έπαιζε καλά από το scart....εκτός αν χάλασε κάτι. Έτσι κι αλλιώς με το
    dvi το δουλεύω.
    Σε ευχαρηστω φιλεμου για την απαντηση.ναι οι πρωτοι 800αριδες ειχαν εξοδο dvi ενω οι τωρινοι hdmi αν και υπαρχει αταπτορ απο dvi se hdmi. βεβαια εγω ρωτω για το video που στελνω στη μακρινη tv γιατι ο 500αρις δεν εχει καλη εξοδο και δεν θελω να μπεξω με ενισχυτες και κλπ.μου φτανει το καλωδιομανι που υπαρχει τωρα στο σαλονι.οσο για το σοφτογουερ δεν εχει να κανει με το σημα video.τσπ να εισαι καλα.

Senior Member
    Uploads
    0

Re: TA ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Dreambox

Τελικα τι γινεται με το IP TV mporei kapoios na mas pliroforisei?Kai poy prepei na apefthinthoyme?
    Υπαρχει καποιος SERVER?

Senior Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard - Συζητησεις

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Χαχα ελα ντε και εγω ακομα το ψαχνω οχι οτι παρακολουθω μπαλα απλα να ξεσκονιζα λιγο το ριντερακι και της καρτες
    :-p
    min stenachoriese to ριντερακι tha to kseskonisis pio gligora apoti nomizis

afto me ta jsc ksechaseto den tha to wris pote!

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Re: GammaCard - Συζητησεις

Aete .....!!!!
    Πρόσεξε μην σου κόψουν πάλι τα φτερά ....

Page 21 of 34 FirstFirst ... 111619202122232631 ... LastLast
Advertise Here