Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 31 of 34 FirstFirst ... 621262930313233 ... LastLast
Results 301 to 310 of 332

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

VIP Member andymal's Avatar
    Uploads
    2

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

θα παρακαλούσα όλα τα μέλοι της κοινότητας να μην χρησιμοποιουν χαρακτηρισμούς .

γνωρίζουμε κάτι βοηθάμε .

φιλικά Αντώνης.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by gianakis View Post
    1. δεν παίρνω λέξη πίσω
    2. γιατί? εσύ που λες ότι ξέρεις χρησιμοποιείς αυτό που είπε ήδη ο Κώστας εξυπνάκια
    3. ΟΚ οι EDISION δεν ειναι μάρκα. μήπως κατά την γνώμη σου δεν είναι και οι ΑΜΙΚΟ σοβαρή εταιρεία???
    είσαι για γέλια & για κλάματα θεέ μου :)
    4. το αν θα του παίξουν τα ερτ θα δείξει. ξεχνάς μάλλον ότι με την νεριτ πριν κανα έτος δεν έπαιζαν ούτε σε enigma 2 αν δεν το ΣΕΤΑΡΕΣ (mgcamd & oscam)! λόγω του συστήματος μετάδοσης που χρησιμοποιούσε η κωλοΝΕΡΙΤ και τα έβρισκαν ως FTA τα δεκτάκια έβαζες bissκοτο & δεν έπαιζαν!
    σου φαίνεται να μην ΞΕΡΩ αχρηστε?;

και το edision argus mini plus που κοροιδευεις την edision τα παιξε τα νεριτ-ερτ όταν είχαμε θεμα πριν κανα χρονο

αντε bye
    Symplirwsa afta pou eipe o kwstas1.Giati afti einai i apantisi se afta pou zitise o filos.
    Gia poia amiko milas?.Gia tin kseparasmeni texnologia SH 4 ?.Eisai poly pisw.
    Les oti prin kana etos ...i kolonerit xroisimopoioouse systima metadosis pou ta receiver to diavazan san FTA.
    Twra i ERT ti systima xrisimopoiei?.Ksereis poio einai to CAID tis ERT?.An nomizeis oti egine 2600 anoikse to me cccam!
    Ksereis mipws oti i Nerit prwtoanoikse me ta idia kleidia pou eixe kane test i ERT ( otan i digea itan stis 31,5E )?.
    Egw milaw gia pragmata pou exw dokimasei,oxi thewritika san kai sena se polles periptwseis.
    Opoios fwnazei poly den simainei oti exei dikio!.

Senior Member
    Uploads
    4

Geia sou megale!......giati mou thimizeis kasidiari?!!!!

Member
    Uploads
    0

Νομίζω ότι κάποιοι εδώ έχουν ξεφύγει. Φαίνεται ότι οι γνώσεις και η εμπειρία είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ευγένεια.

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

xa xa xaxaxax
    είσαι για λύπηση...

τις 33 μοιρες που έπαιζαν τα digea της έπιανες ΑΣΧΕΤΟΥΜΠΑ?
    επειδή την έχεις δει παλαίουρας δεν σημαίνει ότι είμαστε άσχετοι εμείς
    αυτά που χω βγάλει από κει πανω ούτε στον ύπνο σου δεν τα χεις δει μικρούλη :)
    ασε που όταν εγώ σαρωνω τα 4:2:2 FEEDS με τον δεκτη μου εσύ πολεμάς να τα στριμάρεις μεσω PC στον VU & DM σου
    θα μας πεις εσύ για δεκτες και λήψεις τώρα αγοράκι μου... ας γελάσω

η AMIKO με την edision δεν έχουν μονο τα sh4 στα οποία αναφέρθηκες by the way...

ΛΕΓΟΝΤΑΣ αυτά τα ολιγα ΑΠΟΧΩΡΩ από το ποιος ειναι παλαιοτερος καραβανά ή από το ποιος την έχει μεγαλύτερη τζαμπα μάγκα!

ποιος σε πείραξε εσένα?

όπως και να χει από κάποιον με γνώσεις θα βοηθηθείς
    οι ΖΗΤΟΥΛΕΣ είναι πιο αγενείς! αν θα πας πιο πίσω εύκολα το βλέπεις...
    διαβάζουμε και τίποτα και ξεστραβωνόμαστε, δεν τα θέλουμε κι όλα έτοιμα!
    αλλά και μέσα απ'τη συζήτηση πάντα μας έρχετε κάποια λύση :)

άμα δεν το βλέπεις πρόβλημά σου

Gianakis αυτη τη φορα (αραγε θυμασαι την προηγουμενη ?) θα σου κανω ΜΟΝΟ παρατηρηση .
    προσεχε τις εκφρασεις σου

Member
    Uploads
    0

όχι απλά πες μου ποιος τον πείραξε αυτόν που πετάχτηκε?
    Κρίμα γιατί κάποιοι σε υποστηρίξαμε στην περίπτωση του McLaren. Φαίνεται ότι ούτε τότε κάναμε καλά που πεταχτήκαμε. Μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις και μόνο εσύ το κάνεις. Ελπίζω να μην εμφανίζεις αυτό το πρόσωπο και στο πραγματικό κόσμο όπως έγραφες κάποτε. Όταν χαρακτήριζες τους άλλους φαντασμένους και δεν θυμάμαι τι άλλο. Δεν έχεις παρά να δεις τι έγραφες και τότε. Τέλος.

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Τα πάντα σχετικά με την οικογένεια των δεκτών edision.

Έχεις μια τάση να προσβάλλεις το συνομιλητή σου. Είχα δέκτη linux για 1 μήνα, τον xtrend 7000. Τον πήρα για δοκιμή και δε μου άρεσε για καθημερινή χρήση. Οι βασικοί μου δέκτες είναι non linux, technomate και clarke tech και όχι, δεν ασχολούμαι με servers. Συνέχισε να γελάς ομαδικά. Τέλος η συζήτηση μαζί σου. Δεν είσαι για κουβέντα.

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Έχεις μια τάση να προσβάλλεις το συνομιλητή σου... . Συνέχισε να γελάς ομαδικά. Τέλος η συζήτηση μαζί σου. Δεν είσαι για κουβέντα.
    Δεν ξερεις ποσο συμφωνω μαζί σου .

Αλλα με το ατομο αυτο δεν θα ασχοληθω ξανα οτι και να γραφει,
    την κοκκινη καρτα που του εδωσα του την χαρισαν.ας τον ''φανε στα μουτρα'' ολοι που τοτε τον υπερασπιστηκαν

VIP Member telisgr's Avatar
    Uploads
    9

.......να σαι καλά σουπερ πατριώτη & διαχειριστή που άφησες έναν ανθέλληνα να αλωνίζει και να μας ΒΡΙΖΕΙ & ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ στη μαπα μας ΟΜΑΔΙΚΩΣ και γω σου φταιξα τώρα... :)
    εκεί που ήταν η εξουσία σου ως διαχειριστής με τον mclaren να 3γυριζει ελεύθερα και να μας τα χώνει?;.........
    Γιαννη (πιστευω οτι αυτο ειναι το ονομα σου) ο εν λογω εκφραζε την αποψη του - συμφωνω πολες φορες με εριστικο τροπο - αλλα δεν εβρισε κανεναν,
    ποσο μαλλον τοσο χυδαια οσο εσυ. Οταν δοθηκε η καταλληλη αφορμη, θα το εχεις διαπιστωσει εδω και αρκετο καιρο, ειναι μπαναρισμενος ........

μήπως καραξεφύγαμε απ΄το topic? κατ'επιλογή σας αρέσει να ξεφεύγετε βλέπω...
    Δεν νομιζω οτι θα ηταν λογικο, να σου απαντησει σε αλλην ενοτητα, ετσι δεν ειναι ;
    Σε καποια φαση θα γινει το σχετικο ξεσκαταρισμα......

ξέρετε τι σας πειράζει τελικά? να μοιράζονται οι άλλοι αναμεταξύ τους γνώσεις και φοβάστε ότι θα φανειτε λίγοι γιαυτο μάλλον έχετε θεματάκια
    Οχι φιλε μου, δεν μας πειραζει να μοιραζεται ο κοσμος τις γνωσεις του, αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του φορουμ ......
    Αυτο που μας πειραζει ειναι, στον βωμο αυτης της γνωσης, να προσβαλονται τα μελη του, με διαφορους χαρακτηρισμους ......
    Οσο για τις γνωσεις μας, πανω στο sharing δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις, αλλα δεν νομιζω ενας "λιγος" να κανει την εγκατασταση της υπογραφης μου μονος του,
    χωρις να ειμαι επαγγελματιας (αλλα τρελαμενος) με τηλεοραση και δεκτη στην ταρατσα .......
    Και στο κατω-κατω η δουλεια του mod ειναι η διαχειρηση κατα την γνωμη μου .........

ΧΑΙΡΕΤΩ
    Καλο σου βραδυ ..........

Senior Member fux22's Avatar
    Uploads
    1

gianakis.

ξέρετε τι σας πειράζει τελικά? να μοιράζονται οι άλλοι αναμεταξύ τους γνώσεις και φοβάστε ότι θα φανειτε λίγοι γιαυτο μάλλον έχετε θεματάκια

ΧΑΙΡΕΤΩ[/QUOTE]
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Απάντηση.

1.Ο maclaren έχει αυτές τις απόψεις και είναι γνωστό αυτό στο φόρουμ, δεν είναι φυσικά και ο μονος, αυτά τα ακούμε κάθε μέρα στο καφενείο (όχι του αμπελιώτη).

2.Αυτοί που έχουν τις γνώσεις που λες απλά δεν ποστάρουν,δεν κατάλαβες ότι αυτό το φόρουμ έχει διαλυθεί εδώ και χρονια? πρέπει εγώ να σου το πω??

3.Δίψας για εξουσία, όταν την πάρης σε συνιστώ να προσεχεις να την μοιράζεσαι με τους άλλους...

Fux22...

Page 31 of 34 FirstFirst ... 621262930313233 ... LastLast
Advertise Here