Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 9 of 34 FirstFirst ... 478910111419 ... LastLast
Results 81 to 90 of 332

Thread: Καλάθι αχρήστων Kouvas

New Member
    Uploads
    0

Σεταρισμα optibox 550s ή Golden Media 776

Καλως σας βρηκα κ καλησπερα σας,

ειμαι καινουριος στο δορυφορικο θεμα κ θα ηθελα την βοηθεια σας κ την επιεικια σας ταυτοχρονα..........Κ σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα !!!!
    Ζητω την αμεση ή εμμεση βοηθεια σας να στησω τον αποκωδικοποιητη μου κ να δω απο εναν πληρωμενο σερβερ!
    Ο Σερβερ εχει προτοκολο camd3 και τα μηχανηματα που διαθετω ειναι αυτα στον τιτλο (Optibox 550s ή Golden Media 776).......
    Οι ρυθμισεις που πηρα απο τον σερβερ ειναι για emulator MGCAMD.....
    Επειδη λοιπον περα απο το οτι σας τα εγραψα εδω ειναι για εμενα λιγο πολυ αγνωστες λεξεις, υπαρχει καποιος που μπορει να με βοηθησει ή να μου δωσει ενα λινκ με step-by-step το πως θα περασω τις ρυθμισεις μου στο μηχανημα μου κ επιτελους να εχω εικονα ?
    Προσπαθησα να διαβασω καποιους οδηγους στον ιντερνετ αλλα πραγματικα μπερδευτηκα περισοτερο απ οσο περιμενα.

Σας ευχαριστω κ παλι πραγματικα ειτε βρω ακρη ειτε οχι......

2. Advertise Here
    Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Quote Originally Posted by dimitris1977 View Post
    ναι ειναι 9536 και fec 3/5
    Ευχαριστουμε φιλε Serafim-δημητρη για την ενημερωση

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Re: Log Files Edw!

...............................

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Ευχαριστουμε φιλε Serafim-δημητρη για την ενημερωση
    den thelo na kano ton eksipno oute ke thelo antidikia mazi sou,alla esi sinexizis to violi sou ke fisika giauto se kokinizoun sinexeia
    to exoume pi epanilimena edo mesa oti den xriazete se kathe post na leme euxaristo ktlp ,yparxi ena asteraki ston kathena pou mporoume na to patisoume gia na ekfrasoume ta esthimata mas
    ta asxeta post edo mesa eine perita !
    ke parakalo as ta svisi kapios ke ta dio,den exoun thesi edo mesa!!

Uploads
    2

Quote Originally Posted by siafari View Post
    den thelo na kano ton eksipno oute ke thelo antidikia mazi sou,alla esi sinexizis to violi sou ke fisika giauto se kokinizoun sinexeia
    to exoume pi epanilimena edo mesa oti den xriazete se kathe post na leme euxaristo ktlp ,yparxi ena asteraki ston kathena pou mporoume na to patisoume gia na ekfrasoume ta esthimata mas
    ta asxeta post edo mesa eine perita !
    ke parakalo as ta svisi kapios ke ta dio,den exoun thesi edo mesa!!
    Απ΄οτι βλεπεις δεν ειμαι και θαμωνας του μαγαζιου αλλα δλδ εσενα αυτο σε πειραξε?1)Και αποτι βλεπω τα ποιο ασχετα θεματα ειναι τα δικα σου 2)γραφε ελληνικα και ας ειναι ορθογραφικα λαθος κουραζεις πολυ με τα γραφομενα σου

Senior Member
    Uploads
    0

Απ΄οτι βλεπεις δεν ειμαι και θαμωνας του μαγαζιου αλλα δλδ εσενα αυτο σε πειραξε?1)Και αποτι βλεπω τα ποιο ασχετα θεματα ειναι τα δικα σου 2)γραφε ελληνικα και ας ειναι ορθογραφικα λαθος κουραζεις πολυ με τα γραφομενα σου
    esi to les oti ta pio asxeta themata eine ta dika mou,alla esi eise katakokinos!!!1,kseperases ke to KKE sto xroma xixixiixixixix ftou na min se matiaso pos ta kataferes,fenete ta post sou eitan ola vathistoxasta ke me megali egnia xixixii oso an kourazese mallon gerases giauto,alla file epeidi vriskome ektos ellados den me voleui na alakso windows ke na grafo ellinika,prpei sinexeia na psaxno ,ta katalila plikrta,opote protimo ta greeklisch,esi apla min ta diawazis,kanta prosperasi den mou polikegete an ta diavazis i oxi!

Uploads
    2

esi to les oti ta pio asxeta themata eine ta dika mou,alla esi eise katakokinos!!!1,kseperases ke to KKE sto xroma xixixiixixixix ftou na min se matiaso pos ta kataferes,fenete ta post sou eitan ola vathistoxasta ke me megali egnia xixixii oso an kourazese mallon gerases giauto,alla file epeidi vriskome ektos ellados den me voleui na alakso windows ke na grafo ellinika,prpei sinexeia na psaxno ,ta katalila plikrta,opote protimo ta greeklisch,esi apla min ta diawazis,kanta prosperasi den mou polikegete an ta diavazis i oxi!
    Δηλαδη εμεις ειμαστε μ@λ@κες που κουβαλησαμε πληκτρολογιο με ελληνικους χαρακτηρες γιατι και εγω στο εξωτερικο μενω αλλα τελος παντων!Δεν θελω να σχολιασω παραπερα το αν ειμαι κοκκινος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και τουλαχιστον εσυ κυριε γιωργακη γνωριζεις καλα!Παντως τα χρονια περασαν και ακομα σαν παιδακι κανεις τελος και πολυ ασχοληθηκα την καλησπερα μου

Senior Member
    Uploads
    0

Δηλαδη εμεις ειμαστε μ@λ@κες που κουβαλησαμε πληκτρολογιο με ελληνικους χαρακτηρες γιατι και εγω στο εξωτερικο μενω αλλα τελος παντων!Δεν θελω να σχολιασω παραπερα το αν ειμαι κοκκινος ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και τουλαχιστον εσυ κυριε γιωργακη γνωριζεις καλα!Παντως τα χρονια περασαν και ακομα σαν παιδακι κανεις τελος και πολυ ασχοληθηκα την καλησπερα μου
    το κουβαλησες παραμασχαλα?το δικο μου λαπτοπ δεν χρειαζεται να κουβαλω,αλαζω την γλωσσα αλλα οπως σου ειπα μου σπαη τα κακαλα καθε φορα γιατι τα πληκτρα διαφερουν.απλα στο ξαναλεω αν βλεπης δικα μου ποστ σε γκρικλις κανε μια κολοτουμπα κε προσπερνατα!!και φυσικα θα πρεπη μα κοψης της οποιες διαφορες μακακιες που γραφης εδω μεσα γιατι θα στα κοπαναω συνεχεια!!
    εδω στα σκουπιδια μπορης να γραφης οτι μακακια σου κατεβη δεν σου λεει κανενας τιποτα !!

Uploads
    2

το κουβαλησες παραμασχαλα?το δικο μου λαπτοπ δεν χρειαζεται να κουβαλω,αλαζω την γλωσσα αλλα οπως σου ειπα μου σπαη τα κακαλα καθε φορα γιατι τα πληκτρα διαφερουν.απλα στο ξαναλεω αν βλεπης δικα μου ποστ σε γκρικλις κανε μια κολοτουμπα κε προσπερνατα!!και φυσικα θα πρεπη μα κοψης της οποιες διαφορες μακακιες που γραφης εδω μεσα γιατι θα στα κοπαναω συνεχεια!!
    εδω στα σκουπιδια μπορης να γραφης οτι μακακια σου κατεβη δεν σου λεει κανενας τιποτα !!
    Αν εχεις Windows 7 Ultimate πατας Shift+Alt και εισαι ετοιμος
    Τελικα σου αρεσει να ασχολησε μαζι μου ε? Αλλη εξηγηση δεν μπορω να δωσω τουλαχιστον απο ατομο της ηλικιας σου περιμενα αλλες απαντησης!! Στα 20 χρονια που ειμαι σε διαφορα φορουμ-κοινοτητες εχω κανει αξιολογους φιλους,Αλλα σε ενα παντα ενα φορουμ το ιδιο ατομο κολλαει σαν ενα πικαπ στην ιδια μαλακια και ξαναμανα να μαστε εδω να ασχολουμαστε μαζι του...,Την καλημερα μου

Uploads
    2

Re: Καλάθι αχρήστων Kouvas

Την επομενη φορα μην γραψεις δεν θα σου απαντησω με κουρασες να γραφω ελληνικη γραμματοσειρα
    Και αν θελεις τοσο πολυ να μιλησουμε ζητα μου το σκαιπ να μην σπαμαρουμε και στον καδο ανακυκλωσης

Page 9 of 34 FirstFirst ... 478910111419 ... LastLast
Advertise Here