θα παρακαλούσα όλα τα μέλοι της κοινότητας να μην χρησιμοποιουν χαρακτηρισμούς .
γνωρίζουμε κάτι βοηθάμε .
φιλικά Αντώνης.
θα παρακαλούσα όλα τα μέλοι της κοινότητας να μην χρησιμοποιουν χαρακτηρισμούς .
γνωρίζουμε κάτι βοηθάμε .
φιλικά Αντώνης.
Symplirwsa afta pou eipe o kwstas1.Giati afti einai i apantisi se afta pou zitise o filos.
Gia poia amiko milas?.Gia tin kseparasmeni texnologia SH 4 ?.Eisai poly pisw.
Les oti prin kana etos ...i kolonerit xroisimopoioouse systima metadosis pou ta receiver to diavazan san FTA.
Twra i ERT ti systima xrisimopoiei?.Ksereis poio einai to CAID tis ERT?.An nomizeis oti egine 2600 anoikse to me cccam!
Ksereis mipws oti i Nerit prwtoanoikse me ta idia kleidia pou eixe kane test i ERT ( otan i digea itan stis 31,5E )?.
Egw milaw gia pragmata pou exw dokimasei,oxi thewritika san kai sena se polles periptwseis.
Opoios fwnazei poly den simainei oti exei dikio!.
Geia sou megale!......giati mou thimizeis kasidiari?!!!!
Νομίζω ότι κάποιοι εδώ έχουν ξεφύγει. Φαίνεται ότι οι γνώσεις και η εμπειρία είναι αντιστρόφως ανάλογες με την ευγένεια.
Κρίμα γιατί κάποιοι σε υποστηρίξαμε στην περίπτωση του McLaren. Φαίνεται ότι ούτε τότε κάναμε καλά που πεταχτήκαμε. Μόνο εσύ έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς τέτοιες εκφράσεις και μόνο εσύ το κάνεις. Ελπίζω να μην εμφανίζεις αυτό το πρόσωπο και στο πραγματικό κόσμο όπως έγραφες κάποτε. Όταν χαρακτήριζες τους άλλους φαντασμένους και δεν θυμάμαι τι άλλο. Δεν έχεις παρά να δεις τι έγραφες και τότε. Τέλος.
Έχεις μια τάση να προσβάλλεις το συνομιλητή σου. Είχα δέκτη linux για 1 μήνα, τον xtrend 7000. Τον πήρα για δοκιμή και δε μου άρεσε για καθημερινή χρήση. Οι βασικοί μου δέκτες είναι non linux, technomate και clarke tech και όχι, δεν ασχολούμαι με servers. Συνέχισε να γελάς ομαδικά. Τέλος η συζήτηση μαζί σου. Δεν είσαι για κουβέντα.
Γιαννη (πιστευω οτι αυτο ειναι το ονομα σου) ο εν λογω εκφραζε την αποψη του - συμφωνω πολες φορες με εριστικο τροπο - αλλα δεν εβρισε κανεναν,
ποσο μαλλον τοσο χυδαια οσο εσυ. Οταν δοθηκε η καταλληλη αφορμη, θα το εχεις διαπιστωσει εδω και αρκετο καιρο, ειναι μπαναρισμενος........
Δεν νομιζω οτι θα ηταν λογικο, να σου απαντησει σε αλλην ενοτητα, ετσι δεν ειναι;
Σε καποια φαση θα γινει το σχετικο ξεσκαταρισμα......
Οχι φιλε μου, δεν μας πειραζει να μοιραζεται ο κοσμος τις γνωσεις του, αυτος ειναι και ο λογος υπαρξης του φορουμ ......
Αυτο που μας πειραζει ειναι, στον βωμο αυτης της γνωσης, να προσβαλονται τα μελη του, με διαφορους χαρακτηρισμους ......
Οσο για τις γνωσεις μας, πανω στο sharing δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις, αλλα δεν νομιζω ενας "λιγος" να κανει την εγκατασταση της υπογραφης μου μονος του,
χωρις να ειμαι επαγγελματιας (αλλα τρελαμενος) με τηλεοραση και δεκτη στην ταρατσα.......
Και στο κατω-κατω η δουλεια του mod ειναι η διαχειρηση κατα την γνωμη μου.........
Καλο σου βραδυ..........
gianakis.
ξέρετε τι σας πειράζει τελικά? να μοιράζονται οι άλλοι αναμεταξύ τους γνώσεις και φοβάστε ότι θα φανειτε λίγοι γιαυτο μάλλον έχετε θεματάκια
ΧΑΙΡΕΤΩ[/QUOTE]
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απάντηση.
1.Ο maclaren έχει αυτές τις απόψεις και είναι γνωστό αυτό στο φόρουμ, δεν είναι φυσικά και ο μονος, αυτά τα ακούμε κάθε μέρα στο καφενείο (όχι του αμπελιώτη).
2.Αυτοί που έχουν τις γνώσεις που λες απλά δεν ποστάρουν,δεν κατάλαβες ότι αυτό το φόρουμ έχει διαλυθεί εδώ και χρονια? πρέπει εγώ να σου το πω??
3.Δίψας για εξουσία, όταν την πάρης σε συνιστώ να προσεχεις να την μοιράζεσαι με τους άλλους...
Fux22...