Колеги в тази тема всеки който иска може да се представи с няколко думи така макар и виртуално да станем познати.
Колеги в тази тема всеки който иска може да се представи с няколко думи така макар и виртуално да станем познати.
Нека да пречупя леда и да бъда първият записан
Аз се казвам Боян в момента живея в София и работя като софтуерен инженер.
Поздрави на всички сат хора и наздраве
В момента разполагам с dm-500, dbox-2, arion-2000, globo 7100, tplink tl-1043nd + oscam и почти цялата гама на булсата. Антените са ми gibertini 100, 120 парабола и двете антени са моторизирани едната е с H-H другата с линеен мотор.
Аз също съм от София, казвам се Жоро - работя в ресторант.
Приятно ми е,казвам се Коко и съм от Сливен.Занимавам се с далекосъобщителна техника,сат.тв ми е хоби и гледам от 1992 год.
Е май аз съм на ред, казвам се Наско и живея в Испания от 10 години, с сателитна телевизия се занимавам от 90 год.
Казвам се Ангел живея в Лондон работя в строителството + внос за България предимно на car-audio втора употреба. Сателитна телевизия ползвам от 1992-93 като хоби. Предимно чета форумите с образователна цел ( все има какво да научи човек ).
Здравейте.
Много хубаво че има БГ раздел тук. Ще ми е приятно да обменим опит и дано направим хубави дискусии, а не като в българските форуми от известно време насам. От единия се махнах и вече не ме интересува.
Казвам се Евгени и по принцип се занимавам с авторемонт. Живея в София. Със сат телевизия се забърках от края на 2007г. като станах абонат на Булсатком.
Всички приятели са добре дошли аз ще се заема да отстранявам недоброжелателите и да прочиствам от не нужните постове. Целта да се захвана с тоя форум ми е точно такава каквото повечето от нас искат. Да се спре разводняването и спама в темите. Да няма различни дразнители които се заяждат с всеки и за всичко. Форума да не е свързан с интереси на магазини и търговци. Да няма цензура около българските оператори във всяко едно отношение. Да се спрат постоянните намеци на тъй наречени шейхове за платен шеринг и прочие.
Ако имате предложения и молби моля изпращайте ми ги на лично или пишете в темата за целта.
Поздрави на всички.
http://www.satsupreme.com/showthread...ма
Казвам се Мирослав работя в стоителния бизнес като електротехник.От бургас съм .Със сателитна техника се занимавам от скоро.От 2008г.
Поздрави на адаша от горния пост.
Работя в частна фирма със 100% държавно участие.
Хобито - сат. телевизия, ми е в кръвта от около 1996 г.
Както си личи от регистрацията ми и от постовете, май и аз съм почитател на четенето и експериментирането, без задаване на излишни въпроси.
*Родното място е това, в което е роден и Веско Маринов.