Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 42

Thread: Да се запознаем

Junior Member
    Uploads
    1

Re: Да се запознаем

Май е и мой ред да се отчета. Мараба, казвам се Борислав, повече известен като bobikat, подчертавам го, щото не обичам да ползвам 1213231242352533 никнейма в интернета и мразя всякакви подлизурковци и гъзелижци. Такам.... по сателита се запалих още през 90-та някъде с МТВ-то по барчетата, и горд собсвенник на 180-ка още от октомври 92-а или 93-та някъде. Така, с какво се занимавам, еми дълго е за обяснение, но основно барман.

2. Advertise Here
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Здравей Борка,
    Приятно ми е че се запознахме, с теб съм дискутирал в доста теми в миналото в един вече залязващ (за жалост) форум. Благодаря ти за нещата които съм научил от теб там надявам се да споделяш полезна информация и тук.

Колеги имам предложение, ако имате желание пишете и с каква сателитна техника разполагате. Това би било полезно ако например някой от нас има даден приемник и като види, че и вие имате такъв може да се свържете и да обмените информация.

Junior Member
    Uploads
    0

Живо здраво на всички приятели. Казвам се Антон и съм от Пловдив. Работя в Турция в Приста Оил.
    Занимавам се със сателитна техника от 1990, използвам Dreambox 500s,Dreambox 7020,Dreambox 800hd,Vu+Duo,UbuntuPC,FritzBox router.

New Member
    Uploads
    2

Здравейте и от мен,аз съм Красимир от Габрово но,седемнадесет години съм в Либия (и все още) от 96г се занимавам с сателитна телевизия (любителски помагайки на всички тук да гледат БГ тв) повече обичам да чета във форомите, дано тук има какво да науча.Използвам в момента Star Track 2012HD Humax 8000PVR

Member
    Uploads
    2

Здравейте приятели , казвам се Стефан на 24 г. и съм от Добрич , занимавам се с сателитна техника от 2005 г. ( за собствено задоволство , а не да изкарвам някакви пари ) , харесва ми да се образовам от към новостите в тази област ... и да научавам нови работи ежедневно :) . Притежател сам на Dreambox500S , Max 2000 , ATLAS asr 5000 и още няколко старички приемничета ... естествено като изклучим и тези на БСК

New Member
    Uploads
    0

Здравейте,казвам се Иван от Плевен,занимавам се от 1991г със сат телевизия.Сега ползвам DM800 + Illusion.
    Успех на всички :))

New Member
    Uploads
    0

Здравейте и от мен.
    От Плевен съм.Казвам се Цецо.С ДБ500 / от 3 години / и ДВ800 съм.
    Поздрави на всички!

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

Здравейте, аз съм Димитър, живея в Люлин, темата за саттв ми е интересна още от края на 90те. Но си монтирах антена едва преди месец.
    Имам Yumatu MX, SkyS@T 9500, Dm500s, и още 2-3 приемника които не са интересни (DVB-T, DVB-C, аналогов и etc).
    В началото на века флашвах Siemens-и като откачен.
    Така че общо взето флашването ми е страстта ;)
    Също имам и хубав поялник.

Това е от мен.
    Поздрави на всички FTA и "FTA" фенове.
    Regards

New Member
    Uploads
    0

Здравейте,

казвам се Пламен и живея в Мюнхен. Работя като тестмениджър в компютърна фирма. По сателитната телевизия се запалих още когато работех в центрум груп в софия преди да дойда тук. Имам ДМ800ХД и чиния с мотор.

Поздрави и много приятни моменти с нашето хоби желая на всички! :)

New Member
    Uploads
    1

Здрасти и от мен казвам се Живко --Жи-жо-- със сателита се залюбих преди 90г. Още помня че ни привикваха в МВР да давеме обеснения от къде тази чиния. Имъл съм доста приемници от Електрон до сега D500S,Ilusion M3 и 3-4 Делти на Булсат. От Пловдив съм. Работя в компютърна фирма

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Advertise Here