Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 42

Thread: Да се запознаем

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Да се запознаем

Здравейте Приятели,

Пожелавам ви приятни мигове тук в най-големият форум за сат телевизия. Вече има над 700 000 потребителя няколко международни подфоруми между които за щастие е и Българският.
    Ако се засили участието тук съм разговарял да ни преместят в главна категория.

От името на целият екип.

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Името ми е СТАНОЙ-пенсионер.Като бивш военнен с прилично ниво на познания по СВЧ което съм практикувал от 1975г. съм заразен от тази краста доста отдавна.По финнансови причини започнах късно да се занимавам актино от 2004г.Имам ЕСПЕКТА 1240,няколко Делти в ралични модификации,ДМ-500,Дигитавио сещайте се за кое става дума,ХЮМАКС-за Астрата +кабелен пак делта -всички работят.Компютърно ниво/програмно=0 друго подВИН прилично/.Продължавам да паса по форумите белки някъде избуи тревичка за д..... с клок.Иначе поне аз смятам за мой личен успех не без ценния ПМГ файл от stiki-модератор тук в този сайт.Който и да е СТИКИ едно огромно благодаря още веднъж.Е стига толкова.

Member
    Uploads
    1

Привет на всички колеги по хоби в този независим от балканския манталитет форум.
    Казвам се Христо и живея в Ирландия от 10-тина години.И аз се запалих през 2004 някъде и от тогава само купувам и сменям оборудване ако остане време да гледам нещо.Последно останах с ДБ500+ и 2-3 Comag SL65 продавани в Lidl в Ирландия с същия чип като на Юмату(Ali B1) пачнати от години с rtruman software.Горе -долу това е.Чакам да успокоят цените на VU+ или Xtrend да се пообновим малко приемниците.
    Занимавам се с доста работи но в последните 2 години предимно ремонт и настройки на компютри и мрежи.

New Member
    Uploads
    1

Здравейте ,честита нова 2012. Аз се казвам Недялко. Със сат телевизия се занимавам като хоби още от 1993. Последен приемник Golden media 9060 2ci 2cr pvr ползвам година .Ще се радвам да обменяме опит и знания.

Senior Member muggs's Avatar
    Uploads
    3

Здравейте и от мен. Казвам се Сергей на 31год. от Лом, но живея в София от 1998г. Със сателитна телевизия се занимавам от 2009г., запалих се от един приятел, който си взе приемник на Булсат. Работил съм в ТВ сервиз, занимавам се с електроника и монтаж-ремонт на климатична техника. В момента безработен за жалост. Имам Azbox HD elit и Dreambox 500s.

New Member
    Uploads
    0

интересно място , от давна не бях посещавал. известен сам като yavor1,yavor и sabev в различните сат и хак форуми. ами останали са ми следните приемници:2бр. Kathrein UFS-910 Silver&Black ,IpBox9000,Xtrend-ET-5000,openbox-800, ilusion - 2бр.
    живея и съм роден във варна.не съм търговец, а ако съм продал нещо то е било на символична цена.
    предполагам, че на доста от вас съм съм бил полезен , дали с инструкции, или със съвети.
    имам чувство, че тук сте се събрали обидени от 3-те бг форума, то и модератора малко да понаучи български не би било зле ( Обиден, Обидена,Обидени, а не Убиден,Убидена,Убидени).
    занимавам се от вчера със сат. техника.

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Тези, който са с манталитета от визираните от теб форум не са добре дошли тук. Тук се спазват правилата с пълната им сила, нарушителите си понасят последствията. Персоналните "подхвърляния", към който и да е член на форума не са добре дошли, вземи си поука от тази забележка. Правопис не се следи стига да е разбирамо, да е по темата и да е на кирилица. Лаври и титли от други форуми тук не вървят. Ако някой може да сподели нещо съществено по дадена тема, го споделя, ако някой пише нещо колкото "да върви лафа", или нещо което не е по темата, поста му се изтрива. Така е прието в SatSupreme, как е в другите форуми, нас екипа не ни интересува. Целта ни не е тонове мнения, а качествени такива. Тук няма събиране на oбидени и т.н. това е Българската секция на SatSupreme форум с над 700 000 активни потребителя, всички сат български форуми и за 1000 години няма как да съберат толкова. Трябва да се гордеете че сте част от това общество за любимото ни хоби.

Member
    Uploads
    1

Привет на всички колеги отново. Само да призова всички да се концетрираме на теми свързани със сателитната телевизия отколкото теми и писания свързани с правописа.Всички правим досадни правописни грешки понякога и никой не е застрахован.
    Моля не го приемайте като заяждане.

Junior Member
    Uploads
    0

готина тема, н е я бих видял :)
    Здравейте, казвам се Живко (в нет-а почти навсякъде jijix) от София. Работата ми е да продавам части за автоматизация.
    По сат-тв се запалих преди 5-6 години и съответно имам приемници от тези времена (dm500, dm600).
    имам доста "хобита", но като цяло любимото ми може би е фотографията :)
    На всички Ви пожелавам успешна и безпроблемна година!

Senior Member Geryl's Avatar
    Uploads
    0

Привет и от мен,спорна година желая на всички.Казвам се Гергин имам малък сервиз за компютри и съм от София .Със сателитна телевизия се занимавам от около година(след покупката на приемник Amiko 8900).Следя редовно форума и честно казано бях малко скептично настроен,но виждам че нещата тръгват в добра насока и затова реших да се представя.Предпочитам повече да чета и малко да пиша за което се извинявам предварително.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Advertise Here