Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 31 to 40 of 42

Thread: Да се запознаем

Member
    Uploads
    0

Re: Да се запознаем

Здравейте,

Казвам се Боян и живея във Франция до Женева. Поздравления за добрия тон и атмосфера. Преди няколко години имах Echostar с мотор, в момента има DM800 с мотор. Общо взето аматьор в тези неща.

2. Advertise Here
    Senior Member kaizera82's Avatar
    Uploads
    4

Здравейте, казвам се Николай и живея в гр.Провадия, работя като авто инструктор във Варна и от части и в Провадия! Сателитната телевизия ми е хоби с което се занимавам от около 12 години. От тогава чета и пиша но по теми които съм компетентен, иначе не взимам отношение. Благодаря за форума на екипа, хубаво е че го има и ще продължавам да се образовам по темите

Junior Member Dicho's Avatar
    Uploads
    1

Здравейте, и честита нова 2012. Казвам се Диян и живея в Германия от 21 години. В момента работя като IT-Systemintegrator в една малка фирма до Хановер. Хобито ми е сателитна техника от близо 15 год.(е малко е скъпичко ) но така е с хобитата. В момента разполагам с Opticum hd x403p, DBox-1 сат и кавел, DBox-2 сат и кавел, Digital Globo 4100 CI, Humax 5400, Hyundai 1000 RI, Galaxis easy world ........ и цяла дузина с пластик карти. Готов съм да споделя и науча нещо от вас.

Senior Member
    Uploads
    0

Здравейте!Казвам се Александър и съм от Севлиево.По професия съм строителен техник,но от 10 години съм фермер, както се вика сега.Сат. телевизия ми е хоби от близо двайсетина години.Желая на всички много здраве!

Junior Member roccoSF's Avatar
    Uploads
    0

Здравейте и от мен! Казвам се Веселин Тодоров от София съм, на 42г. занимавам се с , Електронни системи за сигурност , видеонаблюдение, контрол на достъпа и пожароизвестяване! Хобито ми СатТВ е от над 20 години , още аналоговите приемници с правените карти, в момента имам ДМ800 ХД, ДМ500 s , една делта 100s с rs232 и един Бенджамин за настройка на антени!

Member hghristov72's Avatar
    Uploads
    0

Казвам се Христо и съм от Лозница приветствам добрата кауза! Първата си антена купих през 89-90 година, mtv, vh1 бяха фри на хотбърд тогава и много други. После пет години бачках в нашата кабеларка а сега съм елтехник в едно електро- разпределително дружество.Имам една парабула 210см. моторизирана 150см. 3 бр. овсетки Д500s, едисон пинги, zhd100 и една карта рев.1 на була. Поздрави!

Member thanospe's Avatar
    Uploads
    0

Здравеите колеги,
    казвам се Танос и съм от Гърция, живея в бг от 2009
    и сам студент в Пловдив....

Поздрави!

Junior Member
    Uploads
    0

Здравейте. Казвам се Михаил Милчев и живея в София. На 73 години съм и съм инвалид с 95% загубена работоспособност.Компютърът и телевизията са ми единственото развлечение, защото вече не мога да излизам дори на балкона.По сателитна телевизия се запалих, след като колегата и приятел achechev ми подари приемник и линия. Подари ми и мотор, но той така и си стои в кутията, защото няма кой да го монтира. Предстои ми да си купя нов HD приемник и се надявам в този форум, който не е обременен с търговци да получа компетентен съвет. Мога да бъда полезен със съвети за компютрите, но за сателитната телевизия има още много да уча.

Junior Member
    Uploads
    0

Здравейте. Казвам се Филип и живея в София. Със сателитна телевизия се занимавам от няколко години като хоби, а иначе с електроника и всякакви жички и макрички

Junior Member
    Uploads
    1

Здравейте, поздрави от Благоевград.
    Казвам се Владислав, на 35 години съм, с ariva 100E съм + моторетка.
    Преди една година, скъсах и изхвърлих кабелите на кабелната телевизия, защото ми писна да гледам снежинки, след 2 дни взех чиния и приемник и ги настроих на 39E.

Поздравления на всички за чудесния форум. БГ секцията е развита чудесно.

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Advertise Here