Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 31 to 40 of 70

Thread: Предложения за форума

Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Re: Предложения за форума

Добре съгласен съм, но нужна ли е нова секция, или както виждам в Приемници с лан не се пише много да я правим за антени или да добавим един такъв подфорум към сателитни приемници. Тази категория да се преименува на "Сателитни приемници и Антени" с подфорум "Антени и Аксесоари" или нещо подобно.

2. Advertise Here
    Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

А според мене Антените трябва да си е отделнен раздел. Ама май няма да бъде много популярен, като гледам от какво се интересуват хората.
    Така че може да го сложим там кадето си решил.

Иначе за приемници с лан, мисля че трябва да остане, а и няма раздел приемници без лан. Така че може да помислим за някъво разширяване на този раздел. Нещо от сорта "Неоператорски приемници", или приемници с лан и без лан.
    Още нещо, Раздел Операторски приемници. В момента обсъждаме операторските приемници. Секцията на сания оператор. Според мене там трябва да се обсъжда, самата програмна схема, цени, услуги, отношения, както примерно обсъждаме кодировките в раздела на кодировките.
    Или пък примерно, Оераторските, Неоператорските и тези с лан да са на едно място.

Нещо такова.
    Ще ми се да чуем мненията и на другите, за да стане най-удобоно за всички.

Regards

Uploads
    129

Приемниците без лан нямат бъдеще, затова предпочитам да не се занимаваме с тях. Сам виждаш тук най-много хората се интересуват от нестандартните решения или приемници с операционна система и приложенията за тях. Операторските приемници нямат нужда от раздел за сега, защото нашите раздели за оператори са точно за това - за възможно използване на операторско оборудване, без значение дали е антена или приемник за други суми. Също още за намиране на вратички в тарифи и подобни, или за мнения и съвети за абонамент към даден оператор (само въпрос става или не става) без да ги рекламираме защото всички до един са измамници.

За името на Раздела "Сателитни приемници и Антени" под раздела "Антени и Аксесоари". Ясно и кратко неможем да си позволим генерални категорий защото форума става с много голяма листа. Подфорумите към категория не са проблем, но трябва да мислим всичко да е максимално улеснено, да не изпадаме в крайности много категории, а половината празни.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by dstb View Post
    А според мене Антените трябва да си е отделнен раздел. Ама май няма да бъде много популярен, като гледам от какво се интересуват хората.
    Така че може да го сложим там кадето си решил.

Иначе за приемници с лан, мисля че трябва да остане, а и няма раздел приемници без лан. Така че може да помислим за някъво разширяване на този раздел. Нещо от сорта "Неоператорски приемници", или приемници с лан и без лан.
    Още нещо, Раздел Операторски приемници. В момента обсъждаме операторските приемници. Секцията на сания оператор. Според мене там трябва да се обсъжда, самата програмна схема, цени, услуги, отношения, както примерно обсъждаме кодировките в раздела на кодировките.
    Или пък примерно, Оераторските, Неоператорските и тези с лан да са на едно място.

Нещо такова.
    Ще ми се да чуем мненията и на другите, за да стане най-удобоно за всички.

Regards
    Новият раздел е факт http://www.satsupreme.com/forumdispl...B5%D0%BD%D0%B8 за приемниците с лан ще се използва основният форум за "Сателитни приемници и Антени".

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Новият раздел е факт http://www.satsupreme.com/forumdispl...B5%D0%BD%D0%B8 за приемниците с лан ще се използва основният форум за "Сателитни приемници и Антени".
    Да ни е честита, мен лично много ме кефи.
    Май и тази тема е за там.
    http://www.satsupreme.com/showthread...-1-2xReceivers

Uploads
    129

Quote Originally Posted by dstb View Post
    Да ни е честита, мен лично много ме кефи.
    Май и тази тема е за там.
    http://www.satsupreme.com/showthread...-1-2xReceivers
    Радвам се че ти допада, надявам се да е полезна за всички ни. Цитираната от теб тема е преместена.

Uploads
    129

Имам предложение. Темите с много страници да бъдат разделяни, на под теми с по малък брой страници. Идеята е да бъде по-удобно за новите потребители да наваксат това което вече сме обсъдили. Всяка предишна под тема ще бъде заключвана за да се пише само в последната.

Contributing Member blagynchy's Avatar
    Uploads
    29

Няма смисъл, излишна разправия.
    Аз предлагам да се сложат 2-3 хубави теми/стилове защото тая на vBulletin ми втръсна..

Uploads
    129

Ще говоря със собственика, това зависи от него, докато оформянето на големите теми мога да го направя аз.

Uploads
    129

Quote Originally Posted by turbopower View Post
    Имам предложение. Темите с много страници да бъдат разделяни, на под теми с по малък брой страници. Идеята е да бъде по-удобно за новите потребители да наваксат това което вече сме обсъдили. Всяка предишна под тема ще бъде заключвана за да се пише само в последната.
    Погледнете форума за оскам http://www.satsupreme.com/forumdisplay.php/2978-Oscam Направих архивиране на големите теми, според мен 8 страници максимално е добре и не е много за чете, пък и от психологическа гледна точка не стряска читателите когато видят че една тема е твърде голяма.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Advertise Here