Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 51 to 60 of 70

Thread: Предложения за форума

Senior Member dstb's Avatar
    Uploads
    1

Re: Предложения за форума

За некоректните е ок
    За коректинте, и там може да се добави такъв лист. Потребителите получили репичка. Да бъдат записвани към него, ако имат желание да присъстват там.
    pretebitel: интересува се от това, това това; предлага това, това това; не се интересува от това, това, това.

И да речем някви правила от сорта на: пратете линия на потребителя. и ако той не ви е върнал линия до една седмица. значи или не е заинтересован, или е недоволен. така потребителите в листа няма да са длъжни да се разправят със "спамерите".

Аз мился че нещо подобно би било доста ефективно при размяна.

2. Advertise Here
    Super Moderator turbopower's Avatar
    Uploads
    129

Днес работих по въпроса.

Направих тема за коректни потребители.
    Условието е да се пишат само потребители имат тема за размяна в бг секцията.

Измислих и ново правило, ако някой е влязал в секцията за некоректни при 3 поста от различни хора, обаче които имат тема за размяна при нас, те вадят от темата за некоректни. Ще е валидно и обратното 3 поста там, обаче без значение дали рапортувалите имат тема за размяна те вадят от темата за коректни.

Така мисля, че ще вдигнем много качеството на размените и ще създадем предпоставка за писането на нови теми.

Member
    Uploads
    0

Re: Коректни потребители за размяна

При положение,че това е размяна без $ ангажименти,епитетът коректен,некоректен е малко пресилен.Всички тука сме ентусиасти.Правим го за удоволствие.Кофти е да има ,черни списъци.Най-малкото ,защото противоречи на идеята.В черен списък ,може да попаднат само следните пиъри:
    -предлагащи платени услуги
    -заблуждаващи ,че имат локални карти/уж са на хоп1,а времената са големи/
    -при положение ,че са предупредени ,да не решерват и да не разпостраняват получените линии,правят обратното.
    -използват получените данни ,за дискредитация на даващият линията.
    Според ,мен трябва да се привлекат повече хора!

Senior Member njor's Avatar
    Uploads
    0

Да разбирам ли че предлагаш да няма коректни потребители а списък с некоректни?

Uploads
    129

Quote Originally Posted by g_f_g View Post
    При положение,че това е размяна без $ ангажименти,епитетът коректен,некоректен е малко пресилен.Всички тука сме ентусиасти.Правим го за удоволствие.Кофти е да има ,черни списъци.Най-малкото ,защото противоречи на идеята.В черен списък ,може да попаднат само следните пиъри:
    -предлагащи платени услуги
    -заблуждаващи ,че имат локални карти/уж са на хоп1,а времената са големи/
    -при положение ,че са предупредени ,да не решерват и да не разпостраняват получените линии,правят обратното.
    -използват получените данни ,за дискредитация на даващият линията.
    Според ,мен трябва да се привлекат повече хора!
    Бъди по съобразителен и пиши в правилната тема, следващият път няма да премествам, а ще трия.

Правим го за удоволствие и тези теми са точно за това за да не си разваляме удоволствието. Ще ти дам конкретен пример разменяме си 2 карти. Аз гледам от твоята 1 канал и ти от моята 1. Моите 1 канала работи стабилно, плащам си абонамента имам добър интернет, за да имаш достъп по всяко време. Обновявам си редовно софтуера на приемника и кама, за да е всичко наред.
    При теб е обратното например не си плащаш абонамента за картата на време (всеки 10 дена от началото месеца не работи). Интернета ти е нестабилен, а има варианти да си пуснеш по-добър. Или кама ти работи нестабилно и на всеки 5 мин забива, защото е неподходяща версия и е с неправилни настройки. Или човек като ти пише за проблем с размяната му отговаряш след един месец или изобщо не му отговаряш. Валидно е и когато пощатата на потребителя е пълна, сигнализирано е за това, но последващи действия няма от страна на потребителя.

Това са не коректни партьори за размяна + горните неща които си написал те също влизат в описанията на такива. Тоест темите са за качество и коректност което е най-важно за една размяна, в противен случай по добре да си използваме операторското оборудване.

Относно дали противоречи на идеята, според мен тези които са некоректни-несериозни и лъжци на дребно, те противоречат на идеята и я развалят.

В този форум satsupreme.com държим на качеството не на количеството, така че темите са нужни и правилни. Такава е идеологията на собственика на форума, в този ред на мисли всеки сам си прави сметка устройва ли го или не.

Имената на темите са коректни и некоректни, не е черен списък, на никои които е в темата, не са му изтрити темите за размяна или е забранено да го прави.

Темите са информационни и не ангажират никои да им вярва, написаното там е на базата на факти.

Uploads
    129

Махнах темите с архивите от прикрепените теми защото е по объркващо коя е последната, като цяло според мен архивите са да се използват от търсачката. Ако смятате че не е правилно така, моля пишете.

Senior Member
    Uploads
    1

Боби, събери всички разцепени теми, че вече тотално взех да се бъркам кое къде е писано. Продължения, предложения... На мен лично ми е по-трудно така да намеря информация!

Uploads
    129

За мен тема с множество подстраници е такава. Тоест ако започваш сега и имаш 2 часа на ден за няколко дни минаваш частите и си наясно с всичкото от миналото и настоящето. Докато ако е тема с 200 подстраници трудно ще запомниш вчера до къде си бил. Потази причина формата е тема с неповече от 9 страници така се чете сравнително бързо.

Благодаря и уважавам мнението ти, но нека се изкажат и др. колеги накрая мнозинството ще спечели.

Member Pakoo's Avatar
    Uploads
    0

Re: Сат Среща за 23.03.2013

За Боби имам една идея (не мога да му пиша лични тъй като са му претъпкали пощенската кутия :)

Хайде да направим един частен раздел у форума за нашите си хора (които се виждаме от срещи и си имаме доверие)?
    За да мога да поствам разни по-пикантни неща (не за масовата публиката)
    Какво ще каже(ш/те)? :)

ПС: Не за друго, еми вече не мога да се сдържам и пак ще има нацупени физиономии от БГмама :)

Инак наздраве на колектива от мен!!! Искам и емоутикона с чаши!! :)

Uploads
    129

Ако искаш мога да направя отделна тема. Относно нацупените физиолномии знаеш че тук ропота няма да им бъде чут, защото темата ще е само от полза. По-добре някой нашенец да им напише какво са пропуднали от към сигурността, отколкото арабелите да им гепят всички линии (или да си направят сървър на техният приемник) и след това да се чудят от къде им е дошло. Това че на корифеите не им допада си е техен проблем и само показва че са въздух под налягане и има кои да ги постави на мястото им.

Дай идея за име на темата или я направи сам аз ще я сложа в да се вижда най-отпред и така. Относно иконката има такава

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Advertise Here