И с препоръки няма да стане, защото препоръчаните ще са много малко, и реално няма какво да се разменя.
И с препоръки няма да стане, защото препоръчаните ще са много малко, и реално няма какво да се разменя.
Боби, има ли такава практика (препоръчани пиъри)? Явни сме лош материал, както каза ББ.
Има ето ти пример http://www.satsupreme.com/showthread...ак да не размениш нещо с такива хора(дори и сладки приказки и наздравици).И като стана въпрос за наздравици .......отивам в другата тема за да няма наказания.
Ако искате мога да направя секция за препоръчани размени. Така които иска да разменя може да премине първо през нея и след това да търси в останалите теми ?
Еми аз вече почвам да давам репички, колкото и субективно да е. Ники е първи.
Е, не чак толкова грубо, с бройка мнения. Щото това е най-неефективния вариянт. Нямам идея във форумни условия, как може да бъде реализирано. Можеби с някъкви репички (патентовано от joropet), потребителите да получават достъп до дадена секция, но това отрязва тези хора да получат нещо наистина интересно, ако се намери кой да им го предложи. И модераторите да се превърнат в падари, и да броят ряпа по цел ден, в случей че не може да се реализира с инструментите на форума.
Така че трябвва задължително да се дискутира.
Другия вариант е, потенциалните потребители за листа да решат дали да присъстват там или не.
За сега предлагам ако някои е доволен от размяна, да напише по едно мнение (за да не ъпва темата повече от веднъж) директно в темата за размяна. Относно некоректните имаме отделна тема за това, първият пост на която мога да допълвам списък с тези които са доказани като некоректни. Така няма да е нужно да се прочита цялата тема от край до край.
Так ми се струва най-компактно и полезно. Какво мислите по въпроса?
Аз предлагам да има тема за препоръки на даден юзър + доказателство (шот на нещо) за това кото предлага и по някакъв начин да го виждат и другите международни форуми щото сме тука 20тина човека с почти еднакви карти.